ФОТОФАКТ: МИ-17 УЧАСТВА В КЩУ „ТРАЕН МИР 2012”

Pan.bg 03 окт 2012 | 08:01 views (3197) commentaries(0)
image" alt="img" /> На 01.10.2012 г. на ПУП „Корен” под ръководството на командира на Сухопътните войски генерал-майор Стефан Василев и бригаден генерал Нейко Ненов, който е офицерът провеждащ учението продължи провеждането на КЩУ „Траен мир 2012”.

По време на тактико-строевите занятия бойните подразделения повишиха способностите си за действие и изпълнение на задачи в различни ситуации и инциценти. Проведени бяха и бойни стрелби с различни видове въоръжение.

image

Справка:

Бойните подразделения започнаха изпълнението на тактическите задачи в командно-щабното учение „Траен мир – 2012 г.“

Бойните подразделения на Сухопътните войски, които участват в командно-щабното учение „Траен мир – 2102 г.“, днес, 1 октомври, започнаха изпълнение на тактическите задачи.

Още вчера, в изпълнение на плана на учението, 68-а бригада зае зоната си за отговорност и започна изпълнението на задачите по изграждането на буферна зона, а бойните подразделения проведоха реални действия.

На Полеви учебен полигон „Корен” започна полевата част на командно-щабното учение „Траен мир – 2012 г.”

На Полеви учебен полигон „Корен” днес, 28 септември, започна полевата част на командно-щабното учение на Сухопътните войски „Траен мир – 2012 г.”. През деня на полигона се дислоцираха военнослужещите и военната техника от военните формирования на Сухопътните войски, които ще участват в учението. Устроен беше полевият лагер за личния състав и беше изградена парковата територия за техниката и боеприпасите.

Под ръководството на заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал Нейко Ненов – офицер, провеждащ учението, бяха проверени плановете и другите необходими документи за провеждане на „Траен мир – 2012 г.“, изготвени от щаба на 68-а бригада Специални сили.

В съответствие с оперативната обстановка на учението се проведоха и първите тактико-стрoeви занятия.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка