COVID-19 - Въпреки пандемията, в авиобаза Edwards тестовете на УТС Т-7А Red Hawk напредват

Pan.bg 21 май 2020 | 11:35 views (326) commentaries(0)
img
Илиян Русев,
pan.bg
По информация на janes.com

Boeing и ВВС на САЩ (USAF) продължават да тестват T-7A Red Hawk, нов усъвършенстван реактивен тренировъчен самолет, във авиобаза Едуардс, въпреки въвеждането на ограничения за персонала поради продължаващата пандемия от коронавирус.

Първите два самолета Т-7А Red Hawk, в конфигурация за серийно производство, продължиха полетните изпитания, въпреки продължаващата пандемия от коронавирус.

На 19 май 2020 г. USAF съобщи, че 412-ото изпитателно авиокрило (TW) в авиобазата в Калифорния, в която са въведени работа от вкъщи и други смекчаващи решения, за да защити своите авиатори и служители, същевременно продължава да напредва във фазата на инженерно-производственото развитие (EMD) на програмата Red Hawk.

„412-то TW поддържа оперативен темп, който съперничи на дните отпреди пандемията, въпреки физически разделени и намален брой екипи. 412-то TW продължи да работи чрез приемането на динамични процеси и иновативни техники“ заявиха от USAF.

Както бе отбелязано въпреки тези нови мерки 412-то TW е участвало в разпределени тестови операции (DTO) със новия самолет.

„На 30 април тестовият екип на T-7A изпълни първите Distributed Test Operations (DTO) в реално време от контролната зала на мисията в центъра за контрол Ridley в авиобаза Edwards. Значението на процеса на DTO е, че той позволява на инженерите в Ridley да преглеждат полетни тестове в реално време от отдалечени места. Последният тест се проведе реално на приблизително 2000 мили в завода на Boeing в St Louis (Мисури), но това позволи на инженерите в авиобаза Едуардс да гледат видео и да преглеждат телеметрията на полетите в реално време“ заявиха от USAF.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още
eXTReMe Tracker