Авиомузей Бургас отбелязва третия си рожден ден този уикенд

Pan.bg 23 юни 2020 | 15:59 views (322) commentaries(0)
img
pan.bg

По информация от flightzone.bg

На 27 и 28 юни (събота и неделя) Авиомузей Бургас ще отбележи своя трети рожден ден с пъстра програма, много игри и забавления. Организатори на събитието са Авиомузей Бургас, Медицинска лаборатория Лина, Община Бургас и център за туристическа итформация Go To Bourgas.

По време на мероприятието за рождения ден на Авиомузай Бургас бургазлии и гости на града ще имат възможността да се докоснат до самолети от българската гражданска авиация. Програмата включва работилничка за самолети, изложба на различни видове дронове, на всеки два часа на ще се провеждат изнесени беседи. За малките авиатори ще се проведе състезание с тротинетки. Всяко дете, което има тротинетка, трябва да бъде на старта 20 минути преди състезанието.

Специален гост и спонсор на третия рожден ден на Авиомузей Бургас е Медицинска лаборатория Лина, която осигурява вход свободен за всички деца и много изненади.

В Авиомузей Бургас посетителите могат да видят истинската „легенда“ на авиацията – самолетът Ан-12, в който има интерактивна изложба, както и реактивния пътнически самолет Туполев – Ту-154.

Организаторите на мероприятието уточняват, че във връзка с епидемиологичната обстановка е възможна промяна на програмата и молят посетителите да се спазват всички мерки за безопасност на територията на музея!


Програма:
27 юни (събота)
10:00 Авиационни лекции
11:00 Работилница със самолети
12:30 Състезание с тротинетки
28 юни (неделя)
10:00 Авиационни лекции
11:00 Работилница със самолети
12:30 Състезание с тротинетки
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*