ГОДИНАТА, В КОЯТО СВЕТЪТ СЕ ПРИЗЕМИ

Pan.bg 18 сеп 2020 | 17:20 views (2384) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресцентъра на "Фрапорт Туин Стар"2020 година ще остане в историята като годината, в която COVID-19 внесе още страх от неизвестността, а несигурността допринесе за затруднения в планирането на пътуванията. Започнахме дори по-често да се шегуваме с “Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи за плановете си!”

Въпреки всичко, има много туристи-ентусиасти, които oще днес ще опаковат багажa си за почивка на българското Черноморие и ще хванат първия директен полет до Варна или Бургас.

Постоянно променящите се ограничения за пътуване между страните - членки на Европейския съюз и риска да отпадне резервацията Ви на отиване или пък да останете без чартърен полет на връщане, създава усещането, че почивката Ви най-вероятно няма да бъде това, което беше и ще се приберете с микс от емоции от различни преживявания.

Да не забравяме и всички задължителни противоепидемичните мерки, които международните летища са взели, за да осигурят безопасно преминаване на пътниците. Така управлението и запазването на високите нива на летищното преживяване, което пътника изпитва, става все по-голямо предизвикателство за мениджмънта на летището.

АГЕНТИ ЗА БЕЗОПАСНО ЛЕТИЩНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

За да неутрализираме голяма част от неизвестните и намалим нивата на стрес на пътниците преди излитане, и тези, които пристигат на Летище Варна и Летище Бургас, в "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" стартирахме нова инициативата за повишаване на преживяването на пътника.

Запознайте се с Агентите за безопасно летищно преживяване, Явор Каменов и Добромир Колев, които носят уникални сигнални жилетки “Safe Airport Journey Agent”, за да бъдат забелязани от пътниците, търсещи съдействие и информация, и същевременно напомняйки за спазване на трите Д-та: Дистанция, Дезинфекция и Дисциплина.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГОДИНАТА, В КОЯТО СВЕТЪТ СЕ ПРИЗЕМИ

ПРЕДИШНА СНИМКА 3/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка