ГОРЕЩО: ген. Цанко Стойков става генерал-лейтенант и заместник-началник на отбраната, а ген. Димитър Петров става ген.-майор и командир на ВВС

Pan.bg 23 сеп 2020 | 12:12 views (8671) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация от Пресцентъра на МСМинистерският съвет предложи днес, 23 септември 2020 г., на Президента на Република България да издаде указ, с който да освободи генерал-майор Цанко Стойков от длъжността „Командир на Военновъздушните сили“, да го назначи на длъжността „Заместник-началник на отбраната“ и удостои с висше офицерско звание „генерал-лейтенант“.

Правителството също така предлага бригаден генерал Димитър Петров да бъде освободен от длъжността „Командир на 3-та авиационна база“, да бъде назначен на длъжността „Командир на Военновъздушните сили“ и удостоен с висше офицерско звание „генерал-майор“.

Съгласно друго правителствено решение се предлага полковник Николай Русев да бъде назначен на длъжността „Командир на 3-та авиационна база“ и удостоен с висше офицерско звание „бригаден генерал“.

Министерският съвет предлага също така Президентът на Република България да издаде указ, с който да удостои началникът на Националния военен университет полковник Иван Маламов с висше офицерско звание „бригаден генерал”.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГОРЕЩО: ген. Цанко Стойков става генерал-лейтенант и заместник-началник на отбраната, а ген. Димитър Петров става ген.-майор и командир на ВВС

ПРЕДИШНА СНИМКА 4/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка