БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ НИКОЛАЙ РУСЕВ: НИЕ СМЕ ХОРАТА, КОИТО ПОЕМАТ РИСКА! НЕКА НАРОДЪТ НИ ВЯРВА - ЗА НАС НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕС Е ПРЕДИ ВСИЧКО!

Pan.bg 19 мар 2021 | 19:36 views (6613) commentaries(0)
img
Бригаден генерал Николай Русев, командир на авиобаза Граф Игнатиево, по време на интервюто с екипа на списание КРИЛЕ специално се обърна към екипа на авиобазата, към критиците и към българския народ.
Ето неговото мнение:


Предстоят ни няколко много напрегнати години. Започва реконструкция на авиобазата и ремонт на полосата за излитане и кацане, за да можем да отговорим на всички изисквания за експлоатация на новия самолет. Всички технически задания бяха изготвени от експерти в авиобазата. Това беше огромна по обем работа, която продължава и към момента. Както вече казах, предстои ни и пребазиране на ново летище. Натоварването е огромно! Това, от което има нужда личният състав на авиобазата сега е повече спокойствие, за да продължи да изпълнява задълженията си по най-добрия възможен начин.
Всякакви медийни изяви на некомпетентни представители на различни организации, изразяващи лични мнения и селективно поднасящи информация за личния състав и състоянието на авиационната техника създават погрешни впечатления в обществото! Позорното унищожение на бойната ни авиация се дължи освен на такива хора и на мълчаливото, раболепно съгласие на някои от тези, които тогава носеха пагони, учеха в съветски военни академии, а днес надигат „свободолюбив“ враждебен глас, дават оценки и се опитват да ни поучават.
Ние сме експертите, които знаят кое, кога, как и защо се случва в базата. Ние сме и хората, които носят отговорност и поемат целия риск, произтичащ от летателната дейност и изпълнението на конституционните ни задължения. Затова смятам, че и нашата професионална гледна точка би трябвало да се взема предвид по отношение на процесите в бойната авиация.
Искам българският народ да знае и да вярва в нас, в това, че имаме ясни приоритети и национален дълг, които следваме със сърцето и делата си!


За цялото интервю на генерал Русев, отворете следния линк:

https://www.pan.bg/view_article-1-537395-brigaden-general-nikolaj-rusev-aviobaza-graf-ignatievo-e-stozher-na-tradi.html


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ НИКОЛАЙ РУСЕВ: НИЕ СМЕ ХОРАТА, КОИТО ПОЕМАТ РИСКА! НЕКА НАРОДЪТ НИ ВЯРВА - ЗА НАС НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕС Е ПРЕДИ ВСИЧКО!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка