Генерална репетиция за въздушната демонстрация на 6 май - Част 1 AS532AL Cougar с националния флаг (ГОЛЯМА АВИАЦИОННА ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 05 май 2021 | 13:17 views (11206) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bgВъздушните демонстрации за 6 май - Ден на храбростта и празник на българската армия ще открие вертолет AS532AL Cougar с борден номер 704, а втория AS532AL Cougar борден номер 701 е резервен. Двата вертолета ще излетят един след друг, ще заемат определена зона за начало на полета над София и ако всичко с полета всичко е нормално, вторият Cougar (борден 701) трябва да се отклони вдясно по посоката на полета над Военна академия "Г. С. Раковски" и да се върне на летище София, а основния (борден 704) да продължи към паметника на Незнания войн.

Националният флаг е закрепен на подвесна система, състояща се от стоманено въже с държина 18,3 m, тежест от 150 kg и самия флаг. Те се закрепват към вертолете преди излитане, а двама техници осигуряват нормалното разгъване на флага и въжето с тежестта след излитането на вертолета и сгъването му преди приземяване.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Генерална репетиция за въздушната демонстрация на 6 май - Част 1 AS532AL Cougar с националния флаг (ГОЛЯМА АВИАЦИОННА ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 7/27 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка