ПОДПОЛКОВНИК ПЕТЪР БОЖКОВ ОТ 16 ТРАГ ПРЕМИНА В ЗАПАСА

Pan.bg 19 юли 2021 | 18:50 views (2937) commentaries(0)
img пан.бг
Източник: Транспортна Авиационна
Група

Заместник-командирът по авиационна техника и въоръжение на 16-а траг подполковник Петър Божков премина в запаса. На 14.07.2021 г., на тържествен ритуал подполковник Божков се раздели с бойното знаме на авиогрупата.
Той сподели, че се е чувствал много добре в колектива на 16-а авиогрупа. Подполковник Божков препоръча на по-младите офицери и сержанти търпение и вяра в собствените сили, тъй като много скоро ще дойде времето, в което те ще вземат управленски решения. „Пътят е труден, но всеки трябва да го извърви“ – посочи подполковник Божков. Към младия инженерно-технически състав той се обърна с думите: „Не се крийте зад гърба на по-старите, а крадете занаята от тях, защото след години тези самолети ще са пак тук, но част от кадрите вече няма да са в строя и всичко ще зависи от вас“.
Подполковник Божков сподели, че е постигал своите цели, и че не винаги нещата са се случвали от първия път, но е успявал следвайки своето мото: Всеки прави път на тоя, който знае къде отива!
Накрая подполковник Божков завърши: „Носете гордо емблемата на 16-а траг – тя значи много!“
Командирът на 16-а траг полковник Филип Ангелов благодари на подполковник Божков за достойната и успешна служба в редовете на БА и ВВС.
Предстои подполковник Петър Божков да заеме мениджърска длъжност като цивилен служител в Агенция на НАТО за поддръжка и снабдяване – NSPA.
Командването и личният състав на 16-а траг пожелават на подполковник Божков много здраве, силен дух и успешна реализация в бъдещата му дейност.
На добър час и успех!


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ПОДПОЛКОВНИК ПЕТЪР БОЖКОВ ОТ 16 ТРАГ ПРЕМИНА В ЗАПАСА

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/5 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка