ЗАВЪРШИ ОБУЧЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИЗАНТИТЕ ОТ КУРСА „ВОЙНИК – ПЪРВИ ЕТАП”

Pan.bg 17 сеп 2021 | 19:05 views (4768) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на ВВВУ-Долна Митрополия

На 17.09.2021 год. във Военновъздушна учебна база завърши обучението на специализантите от курса за придобиване на военна квалификация „Войник - първи етап общовойскова подготовка”.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Тяхното обучение се проведе в „Центъра за подготовка и обучение” с началник подполковник Ивайло Ницов. Отговорник на курса бе майор Павлин Павлов – началник на Сектор „Общовойскови, административен и логистичен”.

В продължение на 8 седмици 55 специализанти преминаха предвидените в учебната програма лекции и практически занятия по огнева, строева, тактическа и физическа подготовка, военна топография и устав за войсковата служба на Въоръжените сили на Република България.

В края на обучението те положиха комплексни теоретични и практически изпити, които се проведоха в полеви условия и обстановка максимално близка до реалната. На базата на постигнатите резултати командно-инструкторският състав изказа задоволство, че обучението е проведено на качествено и успешно, в резултат на което специализантите са придобили необходимите знания и умения. Доказателство за това са отличните оценки от изпитните протоколи. Курсът завършва с 15 пълни отличници, а средния успех от комплексния изпит е „Много добър 5,36”.

Началникът на щаба на Военновъздушната учебна база – полковник Ивайло Пешаков връчи удостоверенията на специализантите. Той ги поздрави за успешното завършване и им пожела успешно прилагане на придобитите знания и професионално развитие.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ЗАВЪРШИ ОБУЧЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИЗАНТИТЕ ОТ КУРСА „ВОЙНИК – ПЪРВИ ЕТАП”

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка