16 октомври - 109 години от създаването на ВВС - Поздравителен адрес от АБА до ген.-майор Димитър Петров, командир на ВВС

Pan.bg 15 окт 2021 | 11:40 views (541) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресслужбата на АБА

Председателят на АБА Светослав Станулов е изпратил поздраветелен адрес до Командира на ВВС ген.-майор Димитър Петров по повод 16 октомври - Празник на авиацията и ВВС.
В него се казва:


ДО ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ДИМИТЪР ПЕТРОВ
КОМАНДИР НА ВОЕННО-ВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЕНЕРАЛ-МАЙОР,

Асоциацията на българските авиокомпании Ви поздравява най-сърдечно с празника на Военно-въздушните сили на Република България.

Ние приемаме 16 октомври като празник на цялата ни авиация и се надяваме както и досега военната и гражданската авиация на България да продължават да работят заедно, обединени от общите каузи - осигуряване безопасност на полетите, подготовка на висококвалифицирани и отдадени на професията кадри, издигане престижа на българската авиация и опазване на традициите и славното историческото наследство.

Убедени сме, че ще продължим с общи усилия и в добро сътрудничество да посрещаме съвременните предизвикателства и да запазим мястото си като равностойни участници в развитието на авиацията у нас и по света.

Пожелаваме на Вас и на всички командири, войни и служители във Военно-въздушните сили, здраве и високи професионални успехи при изпълнението на отговорната Ви мисия.


16.10.2021 г.

Председател на АБА:
Светослав Станулов

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка