ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВОНАЗНАЧЕНИ И ПОВИШЕНИ ОФИЦЕРИ В КОМАНДВАНЕ НА ВВС

Pan.bg 23 окт 2021 | 16:59 views (693) commentaries(0)
img pan.bg
Източник: ИЦ на ВВС


На 20 октомври 2021 г., в Командването на Военновъздушните сили (ВВС), при спазване на въведените противоепидемични мерки, се проведе кратка церемония за отбелязване на преминаването на Щаба на ВВС към нова организационна структура. Командирът на ВВС, генерал-майор Димитър Петров връчи новите пагони на новопроизведени в по-високо звание офицери.

Беше представен и новият началник на Щаба на ВВС полковник Димитър Георгиев. С вдъхновяващи първи думи, полковник Георгиев, благодари за оказаното му доверие и висока чест, и се обърна към присъстващите, очертавайки отношението към личния състав като основен приоритет в неговата работа и предпоставка за преодоляване на настоящите и бъдещите предизвикателства към бойната авиация.


Като част от реорганизацията на Командването на ВВС е създаването на длъжностите заместник-началник на Щаба по операциите на ВВС, на която е назначен полковник Юрий Луканов и заместник-началник на Щаба по ресурсите на ВВС, която ще заеме полковник Иван Николов.

В края на церемонията генерал-майор Петров поздрави новоназначените и повишените офицери като им пожела здраве, благополучие и изрази увереността си в успешната реализация и бъдещите им успехи.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка