ГАЛЕРИЯ: ВОЕННОВЪЗДУШНА УЧЕБНА БАЗА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ ВЕЧЕ Е 12-ТА АВИАЦИОННА БАЗА!

Pan.bg 02 дек 2021 | 09:47 views (5327) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на 12-а АБ

С тържествена церемония на 1 декември 2021 год. Военновъздушната учебна база в Долна Митрополия премина към ново длъжностно разписание и се реорганизира в 12-та авиационна база. Организационно-щатните промени са в изпълнение на заповед на Министъра на отбраната.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Командирът на авиобазата – полковник Петър Банков прие строя на целия личен състав. Началникът на щаба на 12-та Авиационна база прочете заповеди на Командира на ВВС и на Командира на военно формирование 52090 за преназначаване на длъжност и повишаване във военно звание на офицери, сержанти и войници.

В своето обръщение към личния състав полковник Банков направи равносметка на постигнатото през изминалите години и начерта бъдещите задачи и приоритети: „Военно формирование 52090 премина през редица трансформации от учебна група, след това Военновъздушна учебна база, а от днес вече е 12-та Авиационна база. Какви са перспективите, които стоят пред нас? Очаква ни една много натоварена в летателен план година. Авиобазата ще трябва да изпълни 2000 летателни часа на три типа самолети. През следващата седмица предстои да пристигне новата авиационна техника Zlin 242L.
Предизвикателствата пред нас и най-вече за инженерно-техническия състав ще бъдат изключително тежки. 12-та Авиационна база е бойно подразделение на българските Военновъздушни сили и от тук нататък нашият основен приоритет е изпълнението на бойни задачи. Аз вярвам, че ще се справим успешно, защото в продължение на много години всички вие доказахте, че сте истински професионалисти и наистина заслужавате това доверие и признание. Честито на повишените днес във военно звание! На целия личен състав пожелавам здраве, сили и успехи в службата”.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ: ВОЕННОВЪЗДУШНА УЧЕБНА БАЗА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ ВЕЧЕ Е 12-ТА АВИАЦИОННА БАЗА!

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/8 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка