ГАЛЕРИЯ: ОСВЕТИХА БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА ВВВУ И АВИОБАЗА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ

Pan.bg 07 яну 2022 | 20:40 views (1782) commentaries(0)
img
Снимки - Ирена Ангелова, ВО на 12-а авиобаза

В условията на спазване противоепидемиологичните мерки бяха осветени 9 знамена в Плевен по време на великия Богоявленски водосвет.
Бойните знамена са славата и честта на България, нейната памет !
В присъствието на Заместник Управителя на област Плевен Иван Петков, кмета на Община Плевен Георг Спартански, председателите на общинските съвети на Плевен и Долна Митрополия, командири на военни формирования, представители на военно-патриотичните съюзи и организации, свещеници от плевенските храмове осветиха бойните знамена на ВВВУ „Георги Бенковски“ , военните формирования 22160 и 38220, 12 авиационна база, Областната организация на съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Асоциацията на Сухопътни войски, Дружество „Военноинвалид“ , младите възрожденци от НУ „Христо Ботев“ и 2-ри ученически гвардейски отряд към ОУ „Петър Берон“.
Приветствено слово отправи бригаден генерал Юлиян Радойски- Началник на гарнизон Плевен , той и Началник на ВВВУ „Георги Бенковски“, призовавайки и през 2022 година застанали пред бойния ни строй знамената да мобилизират и вдъхновяват! Да продължим да пишем съвременната история на Българската армия !
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Командването на плевенския гарнизон изразява благодарността си към участващите в Богоявленския водосвет свещенослужители , хора към храм „Св. Николай“, Градския духов оркестър , военнослужещи от ВВВУ „Георги Бенковски“ , ВФ 22160 , ВФ 38220 и ВФ 52090, командирите на формирования от гарнизона.
Благодарност за логистичната подкрепа от РС „Военна полиция“-Плевен, МБАЛ-Плевен към ВМА, ВФ 22160 и Военен клуб.

Последната снимка е на ВВВУНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ: ОСВЕТИХА БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА ВВВУ И АВИОБАЗА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/7 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка