НОВ КОМАНДИР НА ЗЕНИТНО-РАКЕТНИЯ ДИВИЗИОН С-200 (В. Ф. 34420 – КОСТИНБРОД) (ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 06 окт 2022 | 10:44 views (4976) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресцентъра на ВВСНа 5 октомври 2022 г., във военно формирование 34420 – Костинброд от състава на Първа зенитно-ракетната база на Военновъздушните сили, се проведе церемония по сдаване и приемане на длъжността „Командир”. На нея присъстваха командирът на базата полковник Димо Илиев и комисия от управлението й.

Със заповед на командира на Военновъздушните сили (ВВС) от 1 октомври т .г. за командир на формированието е назначен подполковник Евгени Дойчев, досегашен главен експерт в отдел в Командването на ВВС. Той прие длъжността от майор Димитър Донев, командир на зенитно-ракетен канал във военното формирование, който я изпълняваше до назначаването на титуляр.

Подполковник Евгени Дойчев е заемал редица длъжности в зенитно-ракетни дивизиони и в отдели в Командването на ВВС. Завършил е Военна академия „Г. С. Раковски”.

Полковник Димо Илиев пожела на добър час на командирския пост на подполковник Дойчев и го призова да работи със сърце за развитието на формированието, в което е израствал като офицер. На майор Донев командирът на базата благодари за добрата досегашна работа и го призова да продължава службата в същия дух.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


НОВ КОМАНДИР НА ЗЕНИТНО-РАКЕТНИЯ ДИВИЗИОН С-200 (В. Ф. 34420 – КОСТИНБРОД) (ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/10 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка