АНАЛИЗ НА СЪСТОЯНИЕТО И ПОДГОТОВКАTA НА БАЗА КУН ПРЕЗ 2022 Г. (ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 11 яну 2023 | 13:16 views (4324) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на пресцентъра на ВВСНа 10 януари 2023 г. в Базата за командване управление и наблюдение (БКУН) се проведе анализ на изпълнените задачи и постигнатите резултати през 2022 г.

На анализа присъстваха командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Димитър Петров, ръководния състав от БКУН и командирите на подчинените военни формирования.

В процеса на работа бяха направени основни изводи от дейността и проведените мероприятия от Базата през изминалата година по разделите организационно изграждане, интеграционната дейност и военно сътрудничество. Особено внимание се отдели на изводите от подготовка на формированията и най вече с акцент на носенето на бойно дежурство от силите и средствата придадени в интегрираната система за ПРО и ПВО на НАТО.

Отчетено беше, че в пъти са се увеличили действията при осигуряването и координацията на полетите по третата мисия на въоръжените сили „Принос към националната сигурност в мирно време”, което е изисквало съобразителност, прецизност и своевременни и точни действия от дежурните длъжностни лица и подчинените им разчети.

Командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Димитър Петров, оцени положително постигнатите резултати, очерта приоритетите и предизвикателствата пред Базата и пожела здраве и успех през 2023 г.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


АНАЛИЗ НА СЪСТОЯНИЕТО И ПОДГОТОВКАTA НА БАЗА КУН ПРЕЗ 2022 Г. (ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка