ЗА ИСТОРИЯТА: ПОЛКОВНИК ХРИСТО ЧУКЛЕВ СЕ ПРОСТИ С БОЙНОТО ЗНАМЕ

Pan.bg 20 фев 2023 | 23:14 views (1926) commentaries(0)
img
ПОЛКОВНИК ХРИСТО ЧУКЛЕВ СЕ ПРОСТИ С БОЙНОТО ЗНАМЕ НА ВВВУ „ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“
По информация и снимки на ВВВУ


През месец януари полковник доцент д-р инж. Христо Чуклев изкачи житейска кота 60 !
✈️ На 9 януари - ден, който ще остане паметен в житейската му и професионална история и с прощаване с бойното знаме на ВВВУ „Георги Бенковски“!
✈️След прослужени 40 години в българската бойна авиация и военновъздушната Алма матер !
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

✈️Професионалният път на полковник доцент д-р инж. Христо Чуклев започва като авиотехник на самолет в 1 уап- Щръклево. 28 години преподавателски стаж – от асистент до доцент . Изключително отговорен, креативен , с принос за възстановяване дейността на Техническата база за ремонт – основно звено в новоизградената катедра “Техническа експлоатация на летателните апарати“’. С безспорен авторитет сред обучаеми и колеги. Съчетаващ научната и преподавателската дейност за създаване практически умения у бъдещите авиационни инженери.
✈️На емоционална церемония с участието на личния състав , заместник-началникът на ВВВУ «Георги Бенковски» полковник Андриян Колев благодари на полковник доцент д-р инж. Христо Чуклев за безрезервната му служба на род и Родина, за плеадата негови възпитаници авиационни инженери.
✈️Вълнуващо слово отговор и на Христо Чуклев, който сваля военната униформа и ще продължи преподавателската си дейност в катедра „Техническа експлоатация на летателни апарати“ на факултет „Авиационен“.
✈️Всеки, който е целунал бойното знаме и е произнесъл военната клетва би могъл да си представи и вълнението от момента на прощаване с него!
✈️На добър час, доцент Чуклев като цивилен преподавател, да продължите да дарявате обучаемите си със знанията и опита си за основополагащата авиационна инженерна специализация – по експлоатация на летателните апарати!Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ЗА ИСТОРИЯТА: ПОЛКОВНИК ХРИСТО ЧУКЛЕВ СЕ ПРОСТИ С БОЙНОТО ЗНАМЕ

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/2 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка