ГАЛЕРИЯ: ЛЕЙТЕНАНТ, ПОЛУЧИЛ НАГРАДАТА НА СПИСАНИЕ "КРИЛЕ", СТАНА НАЙ-МЛАДИЯТ ИНСТРУКТОР В АВИОБАЗА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ!

Pan.bg 12 юли 2023 | 11:02 views (5051) commentaries(0)
img
pan.bg
снимки - Ирена Ангелова, ПР 12-а авиобаза


ЛЕЙТЕНАНТ СТАНА НАЙ-МЛАДИЯТ ЛЕТЕЦ-ИНСТРУКТОР
В 12-ТА АВИАЦИОННА БАЗА


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Днес в 12-та авиационна база се проведе изпит за допускане до инструкторска работа на самолет „Pilatus” РС-9М. Лейтенант Марти Иванов изпълни успешно контролна проверка и стана най-младото попълнение в летателно-инструкторския състав.
Един от основните приоритети в дейността на 12-та авиационна база е поддържане и повишаване нивото на подготовка на летателния състав. Усилията на командния и инструкторския състав са концентрирани към разширяване спектъра от подготовки придобивани от младите пилоти, както и осигуряване на приемственост между поколенията летателен състав.
Лейтенант Марти Иванов премина през необходимата подготовка и усвои в пълен обем теоретичните занятия по методиката за летателно обучение, авиационна психология, военна педагогика и изпълни предвидените полети от втора кабина за придобиване на инструкторска работа. Контролният полет бе изпълнен с подполковник Валентин Иванов.
Лейтенант Иванов е випуск 2021г. на ВВВУ „Георги Бенковски”, специалност „летец-пилот”. Със заповед на командира на Военновъздушните сили – генерал-майор Димитър Петров, бе удостоен с годишната награда на списание КРИЛЕ „Млад пилот на ВВС за 2022 год.”Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ: ЛЕЙТЕНАНТ, ПОЛУЧИЛ НАГРАДАТА НА СПИСАНИЕ "КРИЛЕ", СТАНА НАЙ-МЛАДИЯТ ИНСТРУКТОР В АВИОБАЗА ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ!

ПРЕДИШНА СНИМКА 3/8 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка