За 13-и път командирът на ВВС връчи тържествено наградите на сп. "Клуб Криле"

Pan.bg 13 окт 2023 | 08:55 views (5739) commentaries(0)
img
пан.бг

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >ПРОВЕДОХА СЕ ЧАСТ ОТ МЕРОПРИЯТИЯТА НА ВВС ПО СЛУЧАЙ 16 ОКТОМВРИ - ПРАЗНИК НА АВИАЦИЯТА И ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
На 11.10.2023 г., в Централния военен клуб се състоя 13-ото тържествено награждаване с награди от списание "Клуб Криле" на номинираните военнослужещи от родовете войски на Военновъздушните сили. Командирът на ВВС генерал-майор Димитър Петров лично награди доблестните мъже и жени, които денонощно с хъс, воля и устрем изпълняваха служебните си задължения по време на ожесточените пожари в страната, оказваха помощ при земетресенията в Турция, изпълняваха медицински задачи при възникнали донорски ситуации, закриляха и закрилят небето на България.
След награждаването, за всички присъстващи бе прожектиран документалният филм "Белите орли" на "Доли Медия" с продуцент г-н Добромир Чочов, режисьор г-н Владимир Щерионов и сценарист - о.з. полковник професор Димитър Недялков.
Програмата продължи с концерт на Представителния духов оркестър на ВВС в градинката "Кристал". В продължение на около час, жителите и гостите на град София се насладиха на популярни български маршови композиции, любими рок-парчета и хороводни мелодии.


сайт ВВС
Военнослужещи от състава на военновъздушните сили бяха наградени за заслуги и постижения от списание клуб „Криле“ в Централния военен клуб. Награждаването беше част от мероприятията организирани по случай 111 години от създаването на българската бойна авиация и в навечерието на 16 октомври – празник на авиацията и Военновъздушните сили.
Анмари Николаева АРМИМЕДИЯНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


За 13-и път командирът на ВВС връчи тържествено  наградите на сп. "Клуб Криле"

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/18 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка