ТЪРЖЕСТВЕНО ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА БАЗА КУН ПО ПОВОД 12-ТА ГОДИШНИНА ОТ НЕЙНОТО СЪЗДАВАНЕ

Pan.bg 09 юли 2024 | 11:13 views (837) commentaries(0)
img
ТЪРЖЕСТВЕНО ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА БАЗА ЗА КОМАНДВАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ ПО ПОВОД 12-ТА ГОДИШНИНА ОТ НЕЙНОТО СЪЗДАВАНЕ
Информация на български ВВС


На 1 юли 2024 г., във в.ф. 44510 - гр. София, тържествено бе отбелязан празника на База за командване, управление и наблюдение по повод 12–та годишнина от нейното създаване.
На тържеството присъстваха началникът на щаба на Военновъздушните сили полковник Милен Донев, командири на бази, офицери от командването на ВВС, командирите и офицери от подчинените на База за командване, управление и наблюдение формирования, ветерани и гости.
В словото си началникът на щаба на Военновъздушните сили изрази своето уважение и благодарност към ежедневния упорит и висококвалифициран труд на целия личен състав, за това, че така предано, с чест и достойнство се борят за успехите на Военновъздушните сили.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Командирът на Базата за командване, управление и наблюдение полковник Юрий Луканов направи ретроспекция на изминатия до сега път, трудностите и предизвикателствата, които са решавани. Очерта насоките за бъдещото изграждане и перспективите за развитие на формированията, като акцентира на човешкия фактор, неговата подготовка и приемствеността в отделните специалности.
Бяха прочетени заповеди за награждаване на отличили се военнослужещи и цивилни служители.
Разгледана бе от присъстващите музейната експозиция в базата, на която бяха изложени някои нови уникати от специализирана и бойна техника на въоръжение в базата.
Празникът протече в тържествена обстановка с ведро и бодро настроение на състава и гостите.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ТЪРЖЕСТВЕНО ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА БАЗА КУН ПО ПОВОД 12-ТА ГОДИШНИНА ОТ НЕЙНОТО СЪЗДАВАНЕ

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/2 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка