Утре се връчват първите годишни награди на списание "КРИЛЕ" за българските ВВС

Pan.bg 15 окт 2011 | 19:04 views (2100) commentaries(0)
img Утре се връчват първите годишни награди на списание "КРИЛЕ" за българските ВВС.
Наградите ще бъдат връчени по време на тържественото събрание-концерт в Концертната зала на Държавна опера – Пловдив от 12:00 часа.
Припомняме, че на 16 октомври тържествено ще бъде отбелязан Празникът на авиацията и Военновъздушните сили. Честването ще започне с военен ритуал с участието на представителни блокове от Военновъздушните сили на площад „Централен” в град Пловдив. Командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Константин Повов ще награди военнослужещи и цивилни служители от ВВС, отличили се с висок професионализъм.
Военният ритуал на площад „Централен” в Пловдив започва в 11:00 часа. Тържественото събрание-концерт ще се проведе в Концертната зала на Държавна опера – Пловдив от 12:00 часа.

По случай 100-та годишнина на българските ВВС и 30-а годишнина от излизането на първия брой на българското авиокосмическо списание "КРИЛЕ" се учредяват ежегодни годишни награди за военнослужещи от българските ВВС.
Призьорите в 5-те категории се определят от комисия на ВВС и се утвърждават със заповед на Командира на ВВС. Наградите ще се връчват всяка година на 16 октомври - празника на ВВС.
Със заповед №639/04.10.2011 г. на Командира на ВВС генерал-майор Константин Попов са определени носителите на годишните награди на сп. "Клуб КРИЛЕ" за 2011 г.
Редакцията на списание "Клуб КРИЛЕ" благодари за съдействието на Началника на отбраната, Командира на българските ВВС, Щаба на ВВС и на ПР-ите!


image
image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка