НАГРАДИ ЗА ОФИЦЕРИ ОТ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ ЗА ДОГОВОРА ЗА НОВИТЕ ММПК

Pan.bg 01 дек 2020 | 17:52 views (4719) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресцентъра на ВМСНа 12 ноември 2020 г. след церемонията по подписване на договора по проекта за „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб (ММПК) за ВМС“ с компанията Fr. Lürssen Werft GmbH&Co, за активна дейност в процеса на преговорите и изготвянето на окончателния проект на договора министъра на отбраната награди:
- флотилен адмирал Георги Пенев - заместник-командир на Военноморските сили с Почетен знак на Министерството на отбраната „Свети Георги“ I степен;

- капитан І ранг Галин Манев - началник на отдел в Щаба на Военноморските сили с награден знак на Министерството на отбраната „За доблестна служба“;

- капитан І ранг Ангел Вълчев - началник на отдел в Щаба на Военноморските сили с награден знак на Министерството на отбраната „За доблестна служба”.

На 1 декември 2020 г. на церемония в Щаба на Военноморските сили, за активна дейност в процеса на преговорите и изготвянето на окончателен проект на договор за придобиване на два многофункционални модулни патрулни кораби със заповед на командира на ВМС бяха наградени :

- капитан IІ ранг Данислав Йорданов - от военно формирование 34400 с предметна награда морски сувенир;

- капитан ІІІ ранг Жасмин Хубенов - от военно формирование 34400 с предметна награда морски сувенир.

На същата церемония със заповед на командира на ВМС за постигнати високи резултати и проявен професионализъм в досегашната си служба беше наградена с предметна награда морски сувенир подполковник Невена Кирилова от военно формирование 34400, а капитан III ранг Калоян Петков беше повишен в звание „капитан II ранг“ и назначен за командир на военно формирование 32300. Досегашният командир капитан II ранг Димитър Димитров ще заеме длъжност в Щаба на ВМС.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


НАГРАДИ ЗА ОФИЦЕРИ ОТ ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ ЗА ДОГОВОРА ЗА НОВИТЕ ММПК

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/14 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка