Процедурата за новия кораб за гранично-брегова охрана е спряна?

Pan.bg 27 яну 2021 | 17:37 views (660) commentaries(0)
img Pan.bg

На 30 ноември м.г. в електронната платформа за обществени поръчки (ЦАИС ЕОП) бе публикувано решение за откриване на обществена поръчка с предмет "Доставка и гаранционна поддръжка на кораб за гранично-брегова охрана на ГДГП".

Прогнозна стойност на поръчката е 29 311 938,00 лева, а крайният срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 25 януари т.г.

Обществената поръчка е за доставка на 1 (един) брой нов патрулен кораб за Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) – МВР.

В обхвата на поръчката е включено поетапно изпълнение на следните дейности: проектиране; строителство; доставка на корабно оборудване и системи; боядисване; заводски изпитания; приемане и сертифициране от призната класификационна организация; обучение на персонала на Възложителя; доставка; приемни изпитания на кораба и предаване на Възложителя; гаранционно поддържане на кораба и оборудването и отстраняване на неизправности в рамките на гаранционния срок.

На 11 януари т.г. във връзка с постъпило запитване по условията на обществената поръчка в електронната платформа за обществени поръчки (ЦАИС ЕОП) е публикувано разяснение от Възложителя върху 4 въпроса.

На следващия ден - 12 януари т.г., отново в електронната платформа за обществени поръчки (ЦАИС ЕОП) е публикувано съобщение, че процедурата е спряна на 12 януари (вторник), 2021 г. в 11:19:33 часа.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Процедурата за новия кораб за гранично-брегова охрана е спряна?

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка