Ерик Полсън, помощник-аташе на ВМС на САЩ посети ТУ-Варна

Pan.bg 23 фев 2021 | 08:05 views (334) commentaries(0)
img На 19 февруари в Технически университет – Варна бе проведена работна среща между представители на Научноизследователския институт и академичната общност с лейтенант-командир Ерик Полсън, помощник на аташето на Военноморските сили на САЩ в България. Срещата бе организирана от Научноизследователски институт към ТУ-Варна.

Лейтенант-командир Полсън се запозна с проектната дейност, изследователските лаборатории, научните постижения и потенциал на ТУ – Варна, като акцент беше поставен на възможностите за партньорство в областите на морските технологии, силовата електроника, хидроакустиката, автоматизацията и комуникациите.

На госта бе представена и дейността на Морски квалификационен център, както и различните проекти, които са осъществени благодарение на модерните симулатори, разположени в него. Лейтенант-командир Ерик Полсън изрази удовлетворението си от видяното, изразявайки надеждата си за бъдещо ползотворно сътрудничество между Технически университет – Варна и посолството на САЩ в България. /www2.tu-varna.bg/tu-varna/


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


Ерик Полсън, помощник-аташе на ВМС на САЩ посети ТУ-Варна

PREVIOUS PHOTO 1/2 NEXT PHOTO

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка