ГАЛЕРИЯ: НАЙ-ДОБРИТЕ ВОЕННИ МОРЯЦИ ЗА 2021 ГОДИНА ПОЛУЧИХА НАГРАДИ ОТ СПИСАНИЕ “КЛУБ ОКЕАН”

Pan.bg 17 дек 2021 | 16:48 views (4784) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресцентъра на ВМС
Снимки - Иван Савов, ВМС


На 17 декември 2021 г. в Щаба на Военноморските сили, при строго спазване на противоепидемичните мерки във връзка с пандемията COVID 19, за деветнадесети път бяха връчени традиционните годишни награди на редакцията на националното морско списание „Клуб Океан” за най-добър корабен екипаж, офицер, старшина, матрос и цивилен служител от ВМС.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


В началото на церемонията командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов се обърна към личния състав с думите:
„Изключително важен и отговорен момент за флота са провежданите организационно-щатни промени, работата по които ще продължи и през следващата година. През 2021 г. това което беше планирано и заложено успяхме да изпълним, затова флотът може да върви спокойно напред с гордо изправена глава. Военните моряци показаха, че са готови да действат и могат да изпълняват широк кръг задачи от много по-разнороден характер. С началото на разкроя на стоманата за многофункционалните модулни патрулни кораби започна реализирането на договора за строежа на новите фрегати в много по-осезаем вид. Това ни радва, но трябва и да помним, че пред нас стои огромното предизвикателство договорът и усвояването на новата техника да бъдат доведени до успешен край“.

Носители на престижните награди, номинирани от командването на ВМС, тази година в различните категории станаха:

Екипаж на годината: екипажа на минен ловец „Цибър” с командир капитан ІIІ ранг Мирослав Добрев от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби.

Офицер на годината: Капитан І ранг Атанас Георгиев Змийчаров – заместник - началник на Щаба по ресурсите на ВМС.

Старшина на годината: Офицерски кандидат 2 клас Андрей Петров Петров – Командир на моторен катер в „Аварийно спасителен отряд” в Дивизион кораби със спомагателно назначениe – Варна.

Матрос на годината: Ефрейтор Костадин Димитров Костадинов – „Командир на отделение за радиационно и химическо разузнаване” в Гл. РИЦ за ядрена химическа и биологическа защита в Морски оперативен център.

Цивилен служител на годината: Цивилен служител Атанаска Стоева Узунова – Главен счетоводител във „Финансова служба” на Флотилия бойни и спомагателни кораби - ВМС
Наградите бяха връчени от командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов.

С почетна адмиралтейска грамота контраадмирал Михайлов удостои Иван Иванов. Грамотата е израз на благодарността на Командването за съпричастността и подкрепата на г-н Иванов към дейността на ВМС, за професионалното съдействие и помощта за техническото осигуряване на аварийно-спасителните и издирвателни операции, които изпълнява флота и по случай неговият 70-годишен юбилей.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ: НАЙ-ДОБРИТЕ ВОЕННИ МОРЯЦИ ЗА 2021 ГОДИНА ПОЛУЧИХА НАГРАДИ ОТ СПИСАНИЕ “КЛУБ ОКЕАН”

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/9 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка