Предстои изработването на Генерален план на пристанище за обществен транспорт Русе

Pan.bg 24 яну 2022 | 11:27 views (608) commentaries(0)
img Pan.bg

В електронната система за обществени поръчки ЦАИС ЕОП е публикувана документацията за обществена поръчка Изработване и одобряване на генерален план на пристанище за обществен транспорт Русе (в съответствие с Наредба № 10 от 31.03.2014г. за обхвата и съдържанието, изработването, одобряването и изменението на генералните планове на пристанищата за обществен транспорт).

Прогнозната стойност на поръчката е 70 000 лева. Крайният срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 28 януари т.г., а като дата на отваряне на заявления/оферти е посочена 30 януари т.г.

Съгласно чл. 112а от Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България се изисква да се изготви и одобри генерален план, който да отговаря на всички изисквания на Наредба № 10 от 31.03.2014 г. за обхвата и съдържанието, изработването, одобряването и изменението на генералните планове на пристанищата за обществен транспорт.

Генералният план на пристанище за обществен транспорт се изработва и одобрява като план за регулация и застрояване за пристанищната територия и парцеларен план за пристанищната акватория.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка