ТУ – Варна – партньор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” (ДППИ)

Pan.bg 27 сеп 2022 | 08:52 views (818) commentaries(0)
img Pan.bg

Технически университет - Варна получи поръчка за изследване за разширяване на възможностите за заставане на РО-РО пасажерски кораб в пристанище Бургас.

В модерните симулатори ще се разработи пълномащабна симулация. В изследването ще се включи натоварването на буйовете, за които ще се швартова, както и въвеждането на преобладаващите ветрове в района на пристанището.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Технически университет – Варна и екипа си от морски експерти, доказаха своите безспорни качества в разрешаването на най-различни сложни операции в родната и в чуждата морска индустрия.

По този начин ТУ – Варна се превърна в единствения в България научно-изследователски морски университет, който разполага и с необходимото оборудване на световно ниво и с експертите, които могат да работят с това оборудване и с познания и опит да извършват такива изследвания.

Възложената задача на ТУ – Варна от Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” (ДППИ) доказва, че конструктивното партньорство, което се изгради между двете институции може успешно да работи в интерес на обществото и за подобряване и увеличаване на възможностите на България.

/www1.tu-varna.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ТУ – Варна – партньор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” (ДППИ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка