Студент от ВВМУ участва в международната конференция Three Seas: Generation Freedom

Pan.bg 04 окт 2022 | 06:19 views (768) commentaries(0)
img Георги Николов

Конференцията от инициативата „Три морета“ се проведе на 29 и 30 септември 2022 г. във Варшава.

След конкурс за най-добра статия, в който участваха стотици кандидати от 12-те държави, които бяха част от „Три морета“, Фондация State of Poland избра 50 победители. Сред тях е и Димитър Димитров, трети курс, „Киберсигурност“, от Висшето военноморско училище.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Първият ден на конференцията бе посветен на борбата с дезинформацията, пропагандата и информационната война, както и на ролята на социалните медии в съвременния свят.

Вторият ден от конференцията беше открит от Павел Нирада, заместник-председател на Управителния съвет на Полската държавна банка за развитие – BGK, и член на Надзорния съвет на Инвестиционния фонд на инициативата „Три морета“, и Влоджимеж Дола, председател на Фондация State of Poland.

Конференцията се проведе под егидата на полското правителство, с представители Павел Яблонски, заместник-министър на външните работи, представител на полското правителство за инициативата „Три морета“, и Станислав Жарин, държавен секретар, министър на информационната сигурност на Полша.

Темата на тазгодишната конференция беше „Свободата не се дава веднъж завинаги, тя трябва да се извоюва отново и отново, с помощта на истината“.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Студент от ВВМУ участва в международната конференция Three Seas: Generation Freedom

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/2 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка