Откриване на новата учебна година във Варненската морска гимназия "Св. Николай Чудотворец"

Pan.bg 16 сеп 2023 | 15:31 views (629) commentaries(0)
img Pan.bg


По традиция на 15 септември във Варненската морска гимназия "Св. Николай Чудотворец" бе открита новата учебна година с тържество и празнично настроение.

Ето какво написаха по този повод на страницата на учебното заведение в социалната мрежа Facebook:


"Ученици, родители и учители с вълнение слушаха речта на директора на училището инж. Виолета Шишкова, приветствията на гостите на празника, специалния поздрав от дванадесетокласниците към осмокласниците и приемствените думи на новопостъпилите ученици.

Дворът на училището бе изпълнен с бели холандки, цветя, усмивки и безброй надежди.

Г-жа Ганчовска (традиционният водещ на празничната програма) посрещна бъдещите моряци със стихове на Галина Драгнева (учител по английски език във ВМГ), които докоснаха най-съкровените струни в сърцата на учениците и учителите.

164 осмокласници от специалностите „Корабоводене - морско“, „Корабни машини и механизми“, „Електрообзавеждане на кораби“, „Експлоатация на пристанищата и флота“, „Компютърна техника и технологии“, „Спедиция, транспортна и складова логистика“ и „Телекомуникационни системи“ с нетърпение прекрачиха прага на училището под арка от балони и цветя.

Морската гимназия посрещна с любов и отговорност своите 600 ученици.

Дъждовното небе не помрачи доброто настроение в празничния ден и с биенето на първия звънец стартира новата учебна 2023/2024 г."

Повече снимки тук:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100070012750342

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка