Община Несебър с обществена поръчка за доставка на нов плавателен съд за почистване на оперативната акватория на пристанище Северна буна

Pan.bg 01 окт 2023 | 06:41 views (302) commentaries(0)
img Pan.bg

В електронната платформа за обществени поръчки ЦАИС ЕОП е публикувана документацията за процедура № 00126-2023-0085 за "Доставка на нов специализиран плавателен съд за почистване оперативната акватория на Пристанище Северна буна от разливи на масла и горива, наноси, водорасли и други течни или твърди отпадъци".

Прогнозна стойност на поръчката - 200 000,00 лева без ДДС, възложител - Община Несебър, лице за контакт - Сюрея Адем Исуф, краен срок за получаване на оферти или заявления за участие - 19.10.2023 г.

Кратко описание/документация:

Доставка на 1 (един) брой фабрично нов, неупотребяван плавателен съд за почистване оперативната акватория на Пристанище Северна буна от разливи на масла и горива, наноси, водорасли и други течни или твърди отпадъци.

Настоящата процедура стартира за втори път. Първият път тя бе прекратена с решение от 12 септември т.г., както следва по-долу:

На основание чл. 110, ал. 1, т. 9 от ЗОП, обществена поръчка с предмет:“Доставка на нов специализиран плавателен съд за почистване оперативната акватория на Пристанище Северна буна от разливи на масла и горива, наноси, водорасли и други течни или твърди отпадъци.”, са необходими съществени промени в условията на обявената поръчка, които биха променили кръга на заинтересоващите лица, изразяващи се в необходимост от допълнение в условията в техническата спецификация и промени в срока за доставка посочен в документацията.


Повече информация тук:

https://app.eop.bg/today/332064

https://app.eop.bg/today/319145

https://pan.bg/view_article-3-570982-obshtina-nesebyr-s-obshtestvena-porychka-za-dostavka-na-nov-plavatelen-syd-za-po.html
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка