ГАЛЕРИЯ: ГОДИШЕН АНАЛИЗ НА 61-ВА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА

Pan.bg 12 яну 2021 | 21:45 views (2343) commentaries(0)
img
Годишен анализ на 61 механизирана бригада през 2020 г.

На 12 януари 2021 г. от 11:00 часа се проведе „Анализ на резултатите от подготовката на командирите, щабовете и формированията през 2020 г.”. В анализа участваха Заместник-командирът на Сухопътните войски – бригаден генерал Валери ЦОЛОВ, командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада – бригаден генерал Деян ДЕШКОВ, офицери от командването и управлението на бригадата, командири на батальони и дивизиони, командири на роти и батареи, както и главните сержанти на формированията от състава на бригадата.
В своето експозе бригаден генерал ДЕШКОВ анализира задачите и мероприятията изпълнени от бригадата по трите мисии на БА, като се спря подробно на всички направления, по които е работено през 2020 година. Командирът на бригадата отбеляза, че проведените мероприятия са изпълнени с слабости, които могат да бъдат отстранени през настоящата година. Непроведените мероприятия поради епидемиологичната обстановка не са повлияли на цялостното ниво на подготовка на щабовете и формированията от бригадата. След това отчете, че през изминалата година е отбелязано понижаване на некомплекта на личен състав с постепенно намаляване на същия. Бригаден генерал ДЕШКОВ обърна внимание на основните мероприятия и предизвикателства пред формированията от бригадата през 2021 година, като подчерта, че настоящата година ще бъде не по-малко интензивна и напрегната в сравнение с предходната.
Заместник – командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада – полковник Мирослав КОСТАДИНОВ направи анализ на състоянието на войсковия ред и дисциплината през учебната 2020 г. и отчете намаляване на инцидентите в бригадата през изминалата година в сравнение с 2019 г.
В указанията си командирът на бригадата подчерта, че изключително добра практика са съвместните занятия със формированията от Военно-въздушните сили, които трябва да продължат и за в бъдеще.
В заключителната част на анализа заместник-командирът на Сухопътните войски бригаден генерал ЦОЛОВ изрази своята благодарност към целия личния състав на бригадата за високата мотивация, положените усилия през годината и изрази своето уверение, че за командването на Сухопътни войски 2020 г. е успешна за бригадата. В заключение той пожела на командирите, щабовете и формированията на 61-ва механизирана бригада новата 2021 година да бъде още по-ползотворна и изпълнена с удовлетвореност и позитивизъм.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ: ГОДИШЕН АНАЛИЗ НА 61-ВА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка