Напусна ни командирът на 4-ти артилерийски полк полковник Лъчезар Мишев

Pan.bg 17 апр 2021 | 11:45 views (3559) commentaries(0)
img pan.bg
Изтоик: Otbrana.com

С дълбоко прискърбие Ви уведомяваме, че на 17.04.2021 г. ни напусна офицерът от Българската артилерия и командир на 4-ти артилерийски полк полковник Лъчезар Мишев,съобщават от КСВ.

Воден от високо чувство за отговорност и дълг, той до последно остана на своя пост. Личният състав на Сухопътни войски изказва съболезнования на семейството на полковник Мишев.

Дълбок поклон пред светлата му памет!

Полковник Лъчезар Мишев е завършил Военното артилерийско училище в Шумен през 1991 г., ВА „Георги Ст. Раковски“ със специалност „Организация и управление на оперативно-тактическите формирования от Сухопътните войски“ през 2005 г. и едногодишния курс на обучение във факултет „Национална сигурност и отбрана“ на Военната ни академия, специалност „Стратегическо ръководство на отбраната и Въоръжените сили“ през 2014 г.
Служил е в 41-ви артилерийски полк на 2-ра мотострелкова дивизия и във 2-ра, 5-а и 61-ва бригада. Бил е командир на взвод, командир на батарея, заместник началник-щаб и началник-щаб на дивизион, командир на дивизион, старши помощник-началник на отделение „Оперативно“ и заместник-началник щаб на бригада по огневата поддръжка.
Командир на 4-и артилерийски полк е от 28 юли 2014 г.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка