ВОЕННО-ПРИЛОЖНО СЪСТЕЗАНИЕ RANGER 21 В 61-ВА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА (ОГРОМНА УЧЕБНА ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 29 сеп 2021 | 11:07 views (3659) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на Пресцентъра на СВ

Честването на празника на 61-ва Стрямска механизирана бригада започна на 28 септември на УП „Тюлбето” с провеждането на състезание RANGER 21. В съревнованието участваха 10 отбора от формированията на бригадата в състав от по 5 състезатели, които преминаха през следните изпитания: изтегляне на аварирал автомобил, изтегляне и пренасяне на сандъци, хвърляне на граната в цел, преодоляване на заразен участък, настройка и осъществяване на връзка с радиостанция HARRIS, откриване на мини и определяне на разстояние, изнасяне на ранен по различни способи и оказване на първа помощ, изпълнение на тактическа стрелба в динамични условия.

Фокусът на RANGER 21 бе поставен върху екипните действия, където усилията на всеки един от участниците бяха подчинени на стремежа да се постигне висок отборен резултат. Елементите на надпреварата подложиха на изпитание духа и тялото на състезателите, които демонстрираха мотивация за достойно представяне.

Призовото първо място завоюва отборът на 2-ри механизиран батальон, второ място зае отборът на самоходния артилерийски дивизион, а трети е отборът на батальон ISTAR.

Командирът на бригадата бригаден генерал Деян Дешков награди класиралите се на призовите места, изрази своята благодарност към всички състезатели и им пожела да продължават да се усъвършенстват в своите умения.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ВОЕННО-ПРИЛОЖНО СЪСТЕЗАНИЕ RANGER 21 В 61-ВА МЕХАНИЗИРАНА БРИГАДА (ОГРОМНА УЧЕБНА ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/14 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка