В СВ се провеждат Анализи на подготовката на формированията през 2021 г.

Pan.bg 15 яну 2022 | 03:49 views (501) commentaries(0)
img
пан.бг
В Сухопътните войски се провеждат Анализи на подготовката на формированията през 2021 г.В Сухопътните войски се провеждат Анализи на подготовката на формированията през 2021 г.

Днес, 14 януари, беше проведен Анализът в 61-ва механизирана бригада, на който командирът на формированието бригаден генерал Деян Дешков анализира задачите и мероприятията, изпълнени от бригадата по трите мисии на БА, отбеляза положителна тенденция в намаляването на некомплекта от личен съставя и обърна внимание на основните мероприятия и предизвикателства през 2022 година.

В заключителната част на Анализа бригаден генерал Дешков изрази своята благодарност към всички присъстващи за положените усилия през изминалата година и даде указания за предстоящата 2022 г.

Резултатите от подготовката бяха отчетени през тази седмица и в 1-ви разузнавателен батальон, 38-ми и 59-ти батальони за ЯХБЗ и Е, 78-ми батальон за осигуряване и в двата учебни полигона „Корен“ и „Ново село“.

През следващата седмица предстои провеждането и на Анализите на 2-ра механизирана бригада, Бригадното командване, Единния център за начална подготовка, Центъра за подготовка на специалисти, 4-ти артилерийски полк, 55-ти инженерен полк, 101-ви алпийски полк, 110-ти логистичен полк, Базата за съхранение на въоръжение и техника и подготовка на резервисти и Ремонтната база за въоръжение и техника.

Източник: landforce.armf.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка