ЕКСКЛУЗИВНО ЗА PAN.BG - БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ ИЗНАСЯ ВОЕННА ТЕХНИКА (ВПЕЧАТЛЯВАЩА ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 14 апр 2022 | 13:40 views (10648) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на "Йотов и син България" ООДВ редакцията на pan.bg получихме писмо от управителя на "Йотов и син България" г-н Ивайло Йотов:

Уважаеми господин Ставрев,
Позволете ми да изразя своето уважение и респект към Вас и към списанията в които вие работите!

С настоящото бих желал да Ви информирам, че в периода 13 – 21 април 2022 година предстои финализирането на етап от външнотърговски проект на нашето дружество, което предвижда транспортирането и товаренето на кораб на пристанище Бургас на голямо количество едрогабаритна военна техника - танкове.

Нашето дружество работи по сделката от дълго време, и в посоченият по-горе период предстои нейното приключване в частта си на транспортиране до територията на наш клиент.

Искам да отбележа, че сделката е в пълно съответствие със законите на България и международните изисквания, със своевременно издадени и получени всички необходими разрешения от страна на българските контролни органи, а крайният получател на имуществото няма нищо общо с проблемните в настоящият момент точки в Европа като Украйна и Русия.

Въпреки напрегнатата обстановка в страната ни и в Европа, благодарение на високия професионализъм на специалистите от нашето дружество, успяхме в срок и в пълен обем да си изпълним поетите ангажименти, както полагаме и максимално старание и компетентност в решаване на задачите към всички наши партньори.

С настоящото бих искал да внеса необходимата яснота по предстоящото финализиране на етап от нашата външнотърговска операция, за да предпазя Вас и Вашите медии от ненужни и неправилни интерпретации и тълкувания на информациите, които биха могли да се появят в медийното пространство.

За Ваше удобство и информираност предоставям няколко фотографии от изпълнението на етапи от нашия проект.

С уважение:

инж. Ивайло Йотов м.ик.н.
УПРАВИТЕЛ

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ЕКСКЛУЗИВНО ЗА PAN.BG - БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ ИЗНАСЯ ВОЕННА ТЕХНИКА (ВПЕЧАТЛЯВАЩА ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 5/11 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка