"Калашников" увеличава производството на стрелково оръжие с 30 процента

Pan.bg 17 ное 2023 | 21:25 views (486) commentaries(0)
img
pan.bg

Концернът "Калашников" завърши проекта "Конвейер" за увеличаване на капацитета на зоната за сглобяване на стрелково оръжие.

Проектът стартира през юли 2022 г. Той включваше поетапно усъвършенстване на технологичните процеси, инсталиране на допълнително оборудване, модернизиране на съществуващия монтажен конвейер до необходимата скорост и време, изчисляване и формиране на оптимален производствен поток и осигуряване на постоянен буферен запас в склада за компоненти за непрекъсната работа на конвейера.

Резултатът беше увеличение на производителността на конвейера с 30 процента.

„Важна част от проекта беше комплексното използване на инструменти на производствената система, като „балансиране на потока“, „разчет на индивидуално натоварването“ и други. Участието на персонала на отдела за производство на оръжия в процесите на непрекъснати подобрения, обновяване на парка от оборудване - всичко това ни позволи да изпълним най-важната задача за нас: да произвеждаме продукти навреме и в количеството, изисквано от клиента“, пресслужбата цитира управляващия директор на концерна „Калашников“ Андрей Баришников.

Източник: rg.ru Снимка: Арам Нерсесян/РИА Новости

Превод и редакция: pan.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка