Otbrana.com: 61-ва механизирана бригада проведе годишния си анализ

Pan.bg 21 яну 2024 | 17:33 views (869) commentaries(0)
img Генерал-майор Дешков благодари за всички успешно проведени учения и мероприятия през годината в бригадата и сподели с офицерите и главните сержанти настоящите и бъдещи проекти, относно развитието на Сухопътните войски.

Otbrana.com

Във Военен клуб - Карлово, се проведе „Анализ на резултатите от подготовката на командирите, щабовете и формированията през 2023 г.” в 61 механизирана бригада, на който присъства командирът на Сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков, съобщават от КСВ.

В анализа участваха командирът на 61 Стрямска механизирана бригада – бригаден генерал Маргарит Михайлов, офицери от командването и управлението на бригадата, командири на батальони и дивизиони, командири на роти и батареи, главните сержанти на формированията.

Бригаден генерал Михайлов анализира задачите и мероприятията, изпълнени от бригадата, като отчете една успешна 2023 година. Той обърна внимание на основните предизвикателства през настоящата година.

Заместник – командирът на 61 Стрямска механизирана бригада – полковник Мирослав Костадинов направи анализ на състоянието на войсковия ред и дисциплината.

Генерал-майор Дешков благодари за всички успешно проведени учения и мероприятия през годината в бригадата и сподели с офицерите и главните сержанти настоящите и бъдещи проекти, относно развитието на Сухопътните войски.

След анализа бригаден генерал Михайлов връчи купата „Военно формирование - първенец в спортната дейност в 61 механизирана бригада” на командира на 2 механизиран батальон подполковник Пламен Стефанов, чието формирование е победител през изминалата 2023 година.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка