Отново за Аню Ангелов и класацията на НЦИОМ

Pan.bg 12 юли 2012 | 08:25 views (3491) commentaries(0)
img Безличният Аню Ангелов не се и споменава в класация на кабинета?

Красен Неврокопски
otbrana.com

НЦИОМ не лъже. И не само НЦИОМ. Колко пъти е правено проучване за кабинета и военният министър нито веднъж не е бил сред отличниците, нито пък на последното място. Той винаги е някъде около златната среда и под нея. И дори не се споменава името му.И защо да се споменава.Не стига, че направи армията малка и напълно безлична, какавъто е той, но мечтата му е да я феминизира. Божке-е-е!... В гробовете сигурно се надигат хиляди орденоносци и патриоти, дали живота си за отечеството. Не, не подценявам жените. Те, дори когато не са били на фронта, са воювали. Но да казваш това, което не мислиш, и да се перчиш пред НАТО с женска гвардия и армия, е просто трагокомедия.


Вижте, снимката на Аню Ангелов със заместник-държавният секретар на САЩ от женската натовска среща. Показали са я като фото на броя в няколко сайта. Ами смешно е. Нашенският министър се е надигнал на пръсти и се е полуухиил на височката блондинка, коята наблюдава напрегнатия амбициозен балканец с видимо недоумение. Около него притеснено надничат блюдолизци...

Ако има скрито гласуване на воините за днешния военен министър, то той не би мръднал от дъното на класацията. Стотиците пиар-кампании, които му направиха или сам подтикна, пак не го направиха разпознаваем и сред народа. За средния българин и най-вече за младите той си остава едно сърдито старче, което преписва и копира НАТО и се прави на ориганален и дълбокоумен пред големия властимащ.

Утре пак ще има пиар-прегледи. На Аню ще му мерят кръвното пред Народния театър. Хвала на докторите. Но къде е тръгнал военният министър. Абе алан Колю или Аню, направи едно учение като хората, въоръжи миротворците ни, за да не казват, че са „въоръжени със зъби”, а не до зъби, модернизирай нещо, дай квартири.

Оня ден Аню се похвали, че в армията всичко било наред. Да, ама армията не е пожарна команда, нито национална гвардия. Първата задача на армията е една.Затова не трябва да се лъже правителството и парламента с изпълнени задачи по план, който в МО сами са си го правили. Тази стъкмистика рано или късно ще удари и Аню и приближените му по главите. По-добре е да се казва истината, отколкото да се правят розови отчети. Оня ден, при пожара на Витоша, не влезе дим в двигателите на вертолетите. Но има дим в някои части на сегашното министерство на отбраната. И затова брецат и се хвалят.

В едно е прав Аню. Май свършиха мъжете в армията. По-добре да я оглавят жени /има и друго име/, за да я оправят. След него май това е изходът....
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка