Аню Ангелов няма да участва в честванията за 100 години ВВС на Русия, кой ще води българската делегация в Жуковски?

Pan.bg 28 юли 2012 | 11:24 views (3549) commentaries(4)
img Pan.bg

Както Pan.bg Ви информира от 10 до 12 август 2012 г. на подмосковското летище в Жуковски ще се проведат чествания за 100 години ВВС на Русия.

Покани за престижното събитие са изпратени до 62 държави по света, включително и до министерството на отбраната и ВВС на България. Очаква се всяка от поканените държави да изпрати в Жуковски високопоставена военна делегация.

Министърът на отбраната Аню Ангелов вероятно няма да уважи събитието. В публикация на в-к "Труд", озаглавена "Министрите ни избраха българското" и посветена на летните отпуски на кабинета в периода 6-20 август 2012 г. се съобщава, че военният министър ще бъде на почивка във Варна, като вече е насрочил и няколко официални срещи в морската столица:

Повечето членове на кабинета са избрали Българското Черноморие и ще бъдат наблизо. Енергийният министър Делян Добрев също ще е в "Евксиноград". А някои негови колеги, като военния Аню Ангелов, ще са "на една ръка разстояние". Ангелов ще бъде със съпругата си Гинка в семейна вила в близост до Варна. Генералът от запаса излиза в почивка в началото на август. Гинка е от морската столица. Министърът е насрочил и официални срещи във Варна.

Така, остава висящ въпроса дали ще уважим поканата на Русия и кой ще води българската делегация в Жуковски. Очевидно това няма да бъде военният министър и в последния момент ще трябва да бъде съставена делегация от представители на различни дирекции от министерството на отбраната и ВВС.

Възможностите кой да води българската делегация са няколко - ген. Симеон Симеонов, вицеадмирал Пламен Манушев, генерал-майор Константин Попов или бригаден генерал Румен Радев. Съставът на българската делегация за честванията за 100 години ВВС на Русия ще бъде ясен в началото на август.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Napalm 28 юли 2012, 14:50
   
  0
   
  0

  То беше пределно ясно,че тоя боклук Аню,няма да води делегацията.Залагам че ген.Румен Радев ще е начело.


 2. Warning: Illegal string offset 'post_text' in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 206
 3. #2
  Onzi 28 юли 2012, 22:08
   
  0
   
  0

 4. #3
  Дан 28 юли 2012, 23:43
   
  0
   
  0

  Тъкмо няма да мирише на лошо около нормалните хора и делегации на празника. Защото ако беше отишъл този пор, погледите и органолиптичните възприятия на останалите хора щяха да издават въпросително и отекчително изражение!!! ВОНЯ !!!

 5. #4
  инж.Ганьо 28 юли 2012, 23:49
   
  0
   
  0

  По добре да си стои във Варна да пази Гинка от гларусите и да си спомня за социалиЗЪМЪ когато е бил делегат на 10 конгрес на БКП.А и да си прави компания с последния председател на ДКМС в училище внук на активни борци и син на служител на ПГУ Николай Младенов.

 6. #5
  бай Кольо 29 юли 2012, 00:29
   
  0
   
  0

  Е, как ще отиде?! Директните предавания носят рискове. Ще вземе да го попита някой руски журналист защо техни корпорации не са допуснати да участват в конкурса за нов изтребител или защо се отказваме от Миг-овете и какво ще им каже? Някак си не върви да им каже "Ами, те, американците, такова... дават най-добрите.... комисионни в момента. Проверил съм."

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка