Българска делегация за честванията за 100 години ВВС на Русия ще има! За Жуковски заминава ген. Константин Попов

Pan.bg 09 авг 2012 | 09:04 views (2975) commentaries(1)
img Българска делегация за честванията за 100 години ВВС на Русия ще има! За Жуковски заминава командирът на ВВС ген. Константин Попов

Pan.bg

България ще участва в честванията за 100 години ВВС на Русия. Наша делегация ще бъде изпратена на престижното събитие, което ще се проведе в
периода от 10 до 12 август 2012 г. на подмосковското летище в Жуковски.


Начело на делегацията ще бъде генерал-майор Константин Попов, командир ВВС. Очаква се Министерството на отбраната и ВВС да съобщат официално за посещението на българската делегация в Русия.

Справка:

Ген. Константин Попов ще води българската делегация за честванията за 100 години ВВС на Русия?

06 авг 2012 | 15:59 | pan.bg

Pan.bg

Както Pan.bg Ви информира от 10 до 12 август 2012 г. на подмосковското летище в Жуковски ще се проведат чествания за 100 години ВВС на Русия.

Покани за престижното събитие са изпратени до 62 държави по света, включително и до министерството на отбраната и ВВС на България. Очаква се всяка от поканените държави да изпрати в Жуковски високопоставена военна делегация.

Наскоро стана ясно, че министърът на отбраната Аню Ангелов няма да уважи събитието, защото в същия период ще бъде в морската ни столица Варна.

По традиция ген. Симеон Симеонов и вицеадмирал Пламен Манушев присъстват на празника на ВМС във Варна. Тази година той ще се проведе на 11-12 август. Може да се предположи, че и двамата ще уважат празника на ВМС и няма да се включат в българската делегация в Жуковски.

Така възможностите кой да да води нашата делегация за честванията на 100 години ВВС на Русия в Жуковски се свеждат до генерал-майор Константин Попов или бригаден генерал Румен Радев.

Най-вероятно делегацията ще бъде водена от командира на ВВС генерал-майор Константин Попов.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  100 години 09 авг 2012, 19:00
   
  0
   
  0

  А какво се случва със 100г Български ВВС?! Май много инкогнито ще ги отпразнуваме тази година?! Е, ще се радваме на чуждите празници и въздушни демонстрации...

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка