Авиошоу на Летище Лесново на 25 и 26 август

Pan.bg 21 авг 2012 | 21:43 views (3931) commentaries(5)
img ПР НА АЛБЕНА АД

На 25 и 26 август - събота и неделя - на Летище Лесново, част от групата на „Албена” АД, ще се проведе авиошоу. Проявата е по случай 100-годишнината от първия полет на български самолет в родно небе и е под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов.
На летището за първи път у нас ще се състои международно състезание по аеробатика с пилоти от Великобритания, Словения, Сърбия, Хърватска и България. Зрителите ще наблюдават и невероятната акробатична въздушна демонстрация на „Ястребите на Румъния”. Сред атракциите, подготвени от организаторите, са и парад на лека авиация, състезания с моторни парапланери и скокове с парашут.
По случай юбилея инициативен комитет, включващ „Асоциацията на собствениците на въздухоплавателни средства и пилотите в България” (АОПА), „Българската асоциация на леката авиация” (БАЛА), фондация „Български ВВС“ и „Експо Тим” ООД, планира организирането на въздушна обиколка на знаковите български летища на 24 и 25 август 2012.
Проявите по случай годишнината ще бъдат едно мащабно съвременно събитие, отбелязващо славното минало на родната авиация, провокиращо национално самочувствие и гордост и полагащо нови перспективи за развитие на модерна авиационна дейност.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  Стоянов 22 авг 2012, 00:31
   
  0
   
  0

  "Дисциплина 2 - Freestyle
  ... Всеки пилот ще докаже, че самолети максимално на тълпата обжалване. Не може да има само един победител в това събитие, избран от публиката и съдиите, и това е пилот, който дава най-зрелищното авиошоу"
  Това е цитат от програмата публикувана на http://avioshow.dir.bg/?go=program . Май никой не е чел до края какво е сътворил автоматичния превод и по всички медии се препечатва дословно. Моля прегледайте целия текст. Успех на събитието.

 2. #2
  RED 22 авг 2012, 08:31
   
  0
   
  0

  И това ако е организация на авиошоу! Ами напишете по дни програмата, оправете текста в сайта си, дайте малко повече информация как може да се стигне до Лесново, каква ще е цената на билетите за възрастни, деца до едиколко си години, за пенсионери и т.н.? Моля Ви, такъв серизен патрон, а такова отношение към организацията!

 3. #3
  Preslav 22 авг 2012, 08:53
   
  0
   
  0

  Ред, ние не сме медийни партньори, а абсолютно благородно споделяме информацията, която ни дават ПР-ите на Фондация ВВС или пък на Албена. В крайна сметка те са ПР-и, за това са учили, това работят, за това им се плащат не малко пари. И в случая си личи колко са неграмотни и как не знаят да привлекат хора. Още не са пуснали нито програмата, нито началния час на шоуто. Цена на билета - 10 лв. За Лесново - през гара Елин Пелин, завива се надясно на магистралата София-Пловдив - някъде 3-4 километра след Църна маца и поста на КАТ, там където има табела Нови Хан,по локалното се кара до табелата за гара Елин Пелин, на моста на гара Елин Пелин се завива вдясно и се излиза от града, кара се още малко до село Лесново, накрая на село Лесново има табела за летището. Това бе от нас, никой няма да ни плати за упътването, но поне ще дойдат последните останали истински авиофенове... Думи нямам.

 4. #4
  despot dobrotiza 22 авг 2012, 09:17
   
  0
   
  0

  Този е пътят до Лесново, и аз съм го пробвал няколко пъти. Ще направя карта и ще я пусна във форума.

 5. #5
  Стоянов 22 авг 2012, 10:21
   
  0
   
  0

  Карта има тук http://avioshow.dir.bg/?go=visitors

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка