Разкриват 1000 действащи служители на двете разузнавания!

Pan.bg 20 дек 2012 | 08:02 views (3812) commentaries(6)
img Otbrana.com

Социалистите настояха държавният глава Росен Плевнелиев да наложи вето върху промените в Закона за досиетата, съобщи “Дарик радио”.

В предложените промени отпада забраната да се разкрива принадлежност за хора, които са началник на отдел и сектор в служба “Военна информация” или началници в Националната разузнавателна служба.

Според говорителя на левицата Ангел Найденов са три обстоятелствата, които са достатъчно озадачаващи.

“Първото обстоятелство е, че става дума за предложение, внесено между първо и второ четене, тоест то не фигурира в приетия на първо четене законопроект за изменение и допълнение на закона за досиетата. Второто обстоятелство – че дори на закритото заседание на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред не са били поканени, изслушани и чути аргументите на ръководителите на двете служби – Националната разузнавателна служба и служба “Военна информация”. Третото обстоятелство е, че въпреки подкрепата на предложението да бъдат поканени ръководителите на служби в пленарната зала, те не бяха изчакани и не чухме тяхното мнение”, коментира Найденов.

По думите му става дума за малко над 1000 души, които ще бъдат засегнати от приетата промяна в Закона за досиетата.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  07.07.2013 20 дек 2012, 08:14
   
  0
   
  0

  ПРИ ТОЛКОВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПП ГЕРБ - КАКВО ОЧАКВАТЕ ??? ПОНЕ ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛИСТ - НАЧЕЛО НА МИНИСТЕРСТВО ??? А ПГ НА ГЕРБ ??? СБИРЩИНА ОТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ПОЛИТАПАРАТИ В БЪЛГАРИЯ, ЗБИР-ЩАЙН ...
  07.07.2013-ТА ...

 2. #2
  Ренегад 20 дек 2012, 10:37
   
  0
   
  0

  Ходи после блъскай на тази неблагодарна държава. Получаваш мизерия и презрение. Който може да си прави някакъв бизнес, да не плаща данъци, така и така ние всички знаем къде отиват те.

 3. #3
  DDT 20 дек 2012, 11:25
   
  0
   
  0

  Предателство на Нациналната ни сигурност на най-висше ниво. Тия мишоци, които са вкарали това предложение имат ли си представа колко трудно се създава един такъв специалист и още колко ще повлече след себе си?

 4. #4
  Meetyou 20 дек 2012, 11:44
   
  0
   
  0

  Това е още една "привилегия" на военната служба. Да служиш на държавата като военен разузнавач. Да изпълняваш задължения наложени от нормативни документи, заповеди от началници. Вложил си цалото си старание и усърдие в работата.
  ...и един ден определена партийна клика работейки на принципа, че "нама неказано добро" те обявява за национален предател и враг на народа.

 5. #5
  morski 20 дек 2012, 15:19
   
  0
   
  0

  Да ракрият всички дето работят там.Даже по 100 пръчки на голо да им ударят да гласуват! После се чудят от къде им идва като гръмнат някой автобус на някое летище! Предатели!!!!

 6. #6
  столичанин в повече 20 дек 2012, 18:25
   
  0
   
  0

  Представяте ли си, какво би се случило в САЩ, ако един ден в американския Конгрес/Сенат бъде внесен законопроект за разкриване на част(не всички)агенти на ЦРУ и Пентагона по света? Ами най малкото, всички конгресмени и сенатори на следващия ден няма да са на работа и ще бъдат официално обявени за национални предатели! Няма да е по различна реакцията на която и да е държава по света, която поддържа някакво разузнаване, но не и нашата реакция, която много ми прилича на Алековия "Бай Ганьо в банята" който биейки се в гърдите крещи с пълно гърло - "Я булгар,булгар"!!!!!!!!.............

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка