Г-н президент, моля спрете министър Ангелов! Въпреки всичко той продължава с преназначенията!

Pan.bg 06 мар 2013 | 23:06 views (4989) commentaries(4)
img Г-н президент на Република България Росен Плевнелиев, моля спрете министър Ангелов! Въпреки всичко той продължава с преназначенията!
Въпреки че от трибуната на Народното събрание Ангелов обяви, че такива не се извършват!Otbrana.com

Според министъра на отбраната Аню Ангелов екипът му си е свършил работата, въпреки "мненията на черногледи и носталгично настроени към миналото хора". Той заяви, че в администрацията на министерството се работи спокойно и единственото, което трябва да се вземе като решение, ще е изборът на нов постоянен секретар на отбраната, защото досегашният бил преместен в МВнР. Това пише днес Mediapool.bg.

Ангелов предприе спешни рокади в министерство след гласуваната оставка на кабинета "Борисов". Той преназначи съветника си - генерала от резерва Атанас Запрянов, за шеф на дирекция "Отбранителна политика". Така генералът ще запази работното си място във военното ведомство при смяна на министъра, тъй като ще работи в администрацията, съобщава агенцията. По този повод в Otbrana.com се обадиха от структурите на Военната полиция, че за анализатор в службата очакват сегашния медиен съветник на министъра на отбраната Аню Ангелов Марина Гарнизова.

Mediapool.bg припомня, че постоянният секретар на отбраната Николай Милков напусна поста. Съпругата на Милков - Невена Мандаджиева, която бе преназначена като експерт към кабинета на министър Аню Ангелов, за да се избегне конфликт на интереси, ще се върне в дирекция "Отбранителна политика" след напускането му.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  Oko 07 мар 2013, 07:32
   
  0
   
  0

  Все пак кой е най-доверения? Първият прикрит? За размисъл...!?

 2. #2
  гpажданин 07 мар 2013, 09:51
   
  0
   
  0

  Всички пенсионери безродници от ЦИНС, СОРА, АЗКОН и "Джордж Маршал" - вън от МО!!! Не някой отвън, а точно те са виновниците за разгрома на БА! И всички тия съпруги и дъщери, цели семейства Милко-Мандаджийки и Гарнизовки, които мразят БА да изчезват вече от системата!!! Който е бил в политически кабинет да се връща на работа в партията, която го е изпратила в МО! Въпросът е принципен и прошка не трябва да има. Иначе положението ще стане още по-зле...
  До "Око": Знаем ги кои са - вече тpопат на поpтите на БСП и Куневица. Повече няма да им позволим да се въpнат в МО!

 3. #3
  случайно преминаващ 08 мар 2013, 16:08
   
  0
   
  0

  Щом се знаят имената на всички протежета и подлоги на Анюшка няма страшно. Само трябва през следващите месеци, докато бащицата им търка нара в следствения арест да им се приложат същите номера, с които те успяха да изгонят сума честни и достойни военнослужещи и цивилни служители. Рецептата (по Анюшка) е проста: Почва се една бурна нормотворческа дейност - за всяко нещо по една, а най-добре повече наредби, инструкции и т.н. А това води до какво ? ... До промяна в изискванията за заемане на съответните длъжности, които по случайност се заемат от подлогите Анюви. Следва нормативен шут и всички те ще са запратени отново по мазетата, таваните и всички други дупки, от които изпълзяха преди четири години. Ето така съвсем честно принципно и в съответствие с натовските стандарти (пак по Анювски, но за радост без Анютка)ще се отворят места за наистина можещи и знаещи в МО.

 4. #4
  vidovden 10 мар 2013, 14:45
   
  0
   
  0

  BRADVATA ne pro6tava ! Skoro 6te se4e tikvi,repi,gei4eta I izmeta okolu im.....SKORO!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка