Вятърът на промяната: Тройният преврат в Киев. За неонацизма - конкретно (втора част)

Pan.bg 31 юли 2014 | 22:28 views (4144) commentaries(22)
img nabore.bg


В Украйна Западът се провали политически, дипломатически и моралноТрофеят Украйна! Най-мечтаният трофей, перлата в короната на Запада! Най-тежкото русофобско копие, вклинено между Русия и Европа. Геополитическият ключ към "окончателното решение на руския въпрос" (ако си послужим с терминологията на Химлер, Хайдрих и Айхман от конференция край Ванзее) и главно - към увековечаване на безразделната световна власт на хегемона САЩ.

Украйна и Крим са съблазън жива за НАТО. Една човеколюбива ракетка може да прехвръкне от Харков в Русия за 2 (две) минути. А който държи Крим, той контролира Черноморието и Проливите. За НАТО отцепването на Косово е прекрасно, защото затвърждава стратегията за разпарчетосване на Балканите на малки, удобни за поглъщане хапки. Обаче всенародният референдум в Крим е агресия, защото превърна в химера мечтаното владичество над "непотопяемия самолетоносач на Средиземноморието".

Русия с Украйна е велика държава,Русия без Украйна е азиатски парий,рго - да им (си) вземем Украйна, постанови Бжежински през 1997 г. ("Голямата шахматна дъска").

Днес Бжежински и Кисинджър говорят за "финландизация на Украйна", за "съседски отношения, взаимно уважение, обширни икономически контакти с Русия и ЕС"; за Украйна, която "не трябва да влиза в НАТО", за да е "мост между Русия и Запада", а "Западът трябва да разбере, че за Русия Украйна никога не може да бъде чужда страна".

Греъм Алисън (съветник на Картър) предлага "белгийско решение за Украйна" - неутралитет, гарантиран от Изток и от Запад.

САЩ не искат Украйна като мост. А като предмостие в настъплението срещу Русия. По същия начин гледа Хитлер на Украйна. Хитлер употреби бандеровските главорези за мръсната работа. САЩ употребиха техните политически потомци в тройния преврат в Киев - държавен, неонацистки и геополитически. Ако някой е забравил - Хитлер се провали. Ако някой не вижда - САЩ се провалиха. Колко непоносимо!

На САЩ им трябваха 25 години, грузинския фарс (останал в историята с изяждането на една васална вратовръзка), серия "цветни революции" и "арабски пролети", и майданския позор, за да изтрезнеят от самовлюбеното опиянение на планетарен хегемон, който дресира света с преврати, "човеколюбиви" бомбардировки и "мироопазващи операции", след които избуяват терор, нищета, диктатури, сриват се държави, изчезват култури. В интернет има едно списъче (5 нагъчкани вестникарски страници) на превратите и войните, организирани от САЩ само през ХХ и ХХІ в.ВъженцетоЕС се провали, защото връчи на Украйна не документ за асоцииране, а договор за капитулация, смъртна присъда, просната на 1000 страници. От Украйна се искаше да въведе 20 000 "стандарта" на ЕС, да убие собственоръчно своята индустрия и селско стопанство; да промени за своя сметка стандарта на своя релсов път (30 000 км), за да прекъсне ЖП-връзката с Русия; да се откаже от безмитния режим с Русия; да се подчинява на решенията на ЕС, без да е в ЕС и без право на глас; и да плати за това удоволствие 165 млрд. евро.

Украйна нямаше право дори на плахото питане "Сами ли да си носим въжето, или ще ни го осигурят по брюкселска линия?". Брюксел вече беше оферирал цената на въжето. Няма нормален политик, който да подпише подобно издевателство, бил той и корумпе като Янукович.

ЕС се провали, защото не е нито европейски, нито съюз,а пиколо, момче за поръчки на САЩ.Мадам Нюлънд, като суща солистка на "Пуси райът", възнагради пиколото с изтънчената реплика "Fuck the EU!", а нашите истеричави мегарусофоби примряха от кеф и потънаха в сладостна нирвана, понеже са архипоклонници на пуситата и тяхната префинена стилистика.

САЩ се провалиха, защото продължиха най-нагло да представят войната срещу Русия като битка за Украйна, и завладяването на Изтока - като благотворителен коктейл. Пука им на тях за не`ква шибана Украйна и за не`къв шибан ЕС!

Западът се провали, защото 25 години гледа на бившите соц. страни като на плячка, на територии, предназначени за заграбване, разграбване, разпарчетосване и опустошаване - икономическо, историческо, институционално, духовно, морално, нравствено, човешко и всякакво. В името на всемирното благо.

В Украйна Западът се провали политически, дипломатически и морално. Опозори се невъзвратимо.ПозорътВсичко започна като граждански протест срещу едно корумпирано управление, изроди се във фашизоиден погром и завърши като неонацистки държавен преврат. Антиолигархичната "революция" на Майдана приключи с овластяването на олигарси, нацита, ксенофоби, расисти, русофоби и антисемити.

Загинаха 82 души. Честват ги като "небесната сотня". Всъщност честват антигероите на Майдана - Барозу и Тягнибок, Аштън и Ярош, Маккейн и Музичко. И Нюланд. Тези 82 души не "жертваха живота си в името на евроинтеграцията". Те са жертви на подготвените, инспирираните, финансираните, легитимираните, разкрасяваните престъпления на украинските неонацисти. Които немедленно бяха закичени със званията "носители на евроценностите", "борци за европейско бъдеще" и прочее лицемерна комплиментарност, тъй щедро изливана откъм ЕС и САЩ, и от нашите възторжени медийни пусита под зоркото око на СЕМ, който бди да не би някой да накърни крехката душевност на бандеровските шпицкоманди.

За неонацизма трябва да се говори конкретно. С факти и картинки, понеже в България цари бездънна, грижовно отгледана безпаметност и блажена безпросветност.

ТЕ

Всичко започна като граждански протест срещу една корумпирана власт. На Майдана държаха речи, пееха, скандираха, свиреха на пиано и си поделяха черпак гореща супа.

После дойдоха ТЕ.

Щурмоваците, шпицкомандите, наказателните отряди, погромаджиите. С маски, каски и щитове, с бухалки, вериги, метални пръти, коктейли "Молотов", катапулти и 15 000 огнестрелни оръжия. Дойдоха, украсени със своите нацистки символи. Символи, коитонашите медии и патологични русофоби не забелязаха.Не ги забелязаха и западните приносители на "евроценности" - ценности, подплатени с 5 млрд. долара и подсладени с курабийките на мадам Нюланд. Не ги забелязаха, защото не искаха. Или защото, поради невежество, не знаят какво означават.

Шпицкомандите на Тягнибок ("Свобода") дойдоха под знака Wolfsangel на своите жълти ленти и знамена. Wolfsangel означава "вълча кука" (когато е вертикален), но и "върколак" (когато е хоризонтален). Това е един от символите на СС; на 4-а полицейска танково-гренадирска СС дивизия (4. SS-Polizei-Panzergrenadier-Division); на 2-а моторизирана СС дивизия "Дас Райх" (2.SS-Panzergrenadier-Division Das Reich); на две холандски СС дивизии (23-а и 34-а), всички те - с един девиз - "Моята чест се нарича вярност" (Meine Ehre hei?t Treue). "Мистериозните" снайперисти, които избиха беззащитни хора, носеха жълти ленти. Баронеса Аштън знаеше кой ги е организирал. Знаеше и мълчеше.

Върху щитовете на щурмоваците от "Десен сектор" на Ярош изгряха "черни слънца", придружени с посланието "14/88". "14" означава "14 думи". Те са: "We must secure the existence of our people and a future for white children" - "Ние трябва да осигурим съществуването на нашия народ (нашите хора) и бъдеще за белите деца". Как? С вярност към Хитлер - "88" означава "Heil Hitler" (осмата буква в латиницата е "Н"). Автор - Дейвид Лейн, ултрадесен американски расист, ръководител на терористична група, чиито специалитети са въоръжени грабежи, бомбени атентати и расистки убийства, с доживотна присъда, умира в затвора през 2007 г."Черното слънце" (Schwarze Sonne) е 12-лъчна свастика,основен символ в нацисткия мистицизъм, носител на тайното арийско учение; то придава на нордическата раса особени сили и способности, можели да го видят само духовно извисени личности, но ако го види някой непосветен, обезумява. В централната "Зала на оберупенфюрерите" в училището по идеологическа подготовка на офицерите от СС във Вевелсбург ("SS Schule Haus Wewelsburg"), което си е окултният център на СС, на пода има огромна мозайка на "Черното слънце". Прочее, "черното слънце" е символ на "Ерата на Водолея", в която ще тържествуват свръхчовеците, а другите ще пукнат - поне така си вярват нашенските свръхчовеци - тинк-танкове и "експерти".

Връхлетя "елитът" на погрома - "Бели молот". "Белият чук" е символ на расизма, неонацизма и ксенофобията, на ненавистта към "жидовете" и "черните", към "боклука", сиреч - към "неукраинците", чието съществуване накърнява расовото превъзходство на "чуковете".

Шпицкомандите на "Тризуб" дойдоха с черно-червените знамена на бандеровците от ОУН и УПА; с бандеровския символ - кръст, който преминава в меч - мечът, който трябва да посече "москалите" (московците, руснаците), "жидовете" (евреите) и "кацапите" (руснаците, които живеят в Украйна); с бандеровския възглас "Слава Украине! - Героям слава!".

Развилняха се "бойците" от УНА-УНСО - организация, създадена от Юрий Шухевич, който е син на Роман Шухевич,който е дясната ръка на Степан Бандераи един от ръководителите на ОУН (Организация на украинските националисти) и главнокомандващ на нейното военно крило - УПА (Украинска въстаническа армия), командир на батальона Nachtigall ("славей"), и на 201-ви охранителен полицейски батальон (201.Batalion Schutzmannschaft). "Славеите", под командването на Шухевич само за месец в Белорусия избиват 2000 съветски партизани, само на 4 юли 1941 г. избиват 4000 евреи в Лвов (от 100 000 евреи в Лвовското гето оживяват по чудо 300). В Лвовската касапница загиват 46 университетски професори-поляци, избити по списък. Председател на Политическия съвет на УНА-УНСО и координатор на "Десен сектор" беше Сашко Белий, който размяташе автомат по медиите.

Не изостанаха и хората на Белия вожд - несменяемия лидер на "Патриот Украины" Андрей Билецкий, който проповядва нациокрация, авторитаризъм, великодържавен и ядрен статус на Украйна, забрана на партиите и частните медии и - внимание! - "Конфедерация на страните, разположени в геополитическия триъгълник Балтика-Балкани-Кавказ, с лидиращата роля на Украйна".

Майданистите посрещнаха с овации живите бандеровци и галичинци, нахтигаловци и роландовци, накичени с нацистки ордени, обвеяни от зловеща, кървава слава.

Това се ТЕ.Велислава ДЪРЕВА, вестник „Дума”
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 22

 1. #1
  Krasimir Dimitrov 31 юли 2014, 22:59
   
  0
   
  0

  Това, че се допуска такава статия в България е интересно! Къде спят американофилите? И това е втора статия, срам! Американците са в съюз с Ал Кайда, че с фашисти в Украйна им е детска игра?

 2. #2
  Фобос 31 юли 2014, 23:11
   
  0
   
  0

  Пълни глупости. Контролира Черноморието и Проливите? Първо, в голямата световна игра на никого не му пука за тази наша черна локва. Второ, който е партньор на Турция, именно той държи ключа към проливите и Черноморието, въобще не е необходимо нищо повече отвъд Турция. Цялото упражнение за Крем не е инспирирано отвън, а си е Путинова операция за присъединяване на територията.

  А, чак сега мернах авторката - червената маймуна Дърева. Ха, ха, ха!!

 3. #3
  И.М. 31 юли 2014, 23:15
   
  0
   
  0

  Най-лошите ми опасения се оправдаха - излезе втора част от пледоарията на адвоката на голямата северна страна. Празни мисли на един празен човек. Господа, тази жена е болен мозък.
  Госпожо Дърева, изобщо не ни интересуват Вашите терзания по тази тема. Явно във Вашия случай това е някаква мания, която Ви пречи изобщо да мислите за България. Откога ли не Ви се е случвало?

 4. #4
  МиГ 31 юли 2014, 23:35
   
  0
   
  0

  Отново изключително точна и фактологически вярна статия. За жалост тя няма да се покаже по големите ни медии, защото българина не трябва да знае истината. Той трябва да гледа насила по 10-20-50 пъти едни и същи американските пропагандни помии, но не и нещо което да му покаже света в който живее. Да сте забелязвали, че по новините на най-големите 3 канала почти не се дава какво се случва по света? И това е от много време.
  Дърева отново показа, че казва нещата точно така както са, без обичайните журналистически маневри!

 5. #5
  Krasimir Dimitrov 01 авг 2014, 00:01
   
  0
   
  0

  Фобос, вземи една геогравска карта на района и я разгледай добре. Може би, ще разбереш защо сащ бяха подготвили техни структури да оборудват кримските пристанища да приемат американски военни кораби и защо Русия взе Крим превантивно? Това е голяма болка за сащ. На практика се обесмисля разполагането на ядрени ракети в Украйна.

 6. #6
  OP 01 авг 2014, 00:14
   
  0
   
  0

  Дърева на Евровизия! Гаранция ще спечелим с такова "същество"!

 7. #7
  ОСВЕСТЕТЕ СЕ 01 авг 2014, 00:25
   
  0
   
  0

  ДОКАТО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ИЗМИШЛЬОТИНИ БЪЛГАРИЯ РЕАЛНО СЕ ЗАТРИВА ОТ ЦИГАНИЗАЦИЯ, ЕВРОПА ОТ ИСЛЯМИЗАЦИЯ, РУСКИЯТ ДАЛЕЧЕН ИЗТОК ОТ КИТАИЗАЦИЯ!

 8. #8
  Влад Цепеш 01 авг 2014, 05:51
   
  0
   
  0

  #7 Пуснато от ОСВЕСТЕТЕ СЕ(нерегистриран) на 01 авг 2014, 00:25

  ДОКАТО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ИЗМИШЛЬОТИНИ БЪЛГАРИЯ РЕАЛНО СЕ ЗАТРИВА ОТ ЦИГАНИЗАЦИЯ, ЕВРОПА ОТ ИСЛЯМИЗАЦИЯ, РУСКИЯТ ДАЛЕЧЕН ИЗТОК ОТ КИТАИЗАЦИЯ!
  това е

 9. #9
  Cyber 01 авг 2014, 07:26
   
  0
   
  0

  Анализа е абсолютно верен и точен.
  Някой господа сложени на краварска хранилка типично по краварски поради липса на контра-аргументи започват да плюят автора. Такава била онакава била с празни приказки и измишльотини.
  Господа празноглавци след като не ви харесва и сте го очаквали, защо го четете, че и коментирате?

  Сигурен съм, че многото истини, вкарани една след друга подред право в десетката, са разбили спуснатите от сводниците Ви опорни точки и не не сте се стърпели да си го изкарате на автора.
  Истината боли нали?

 10. #10
  Доктор по история 01 авг 2014, 08:21
   
  0
   
  0

  ФОбос, това че ти си без мозък, не означава, че всички са без мозък. Черно море фигурира в новата доктрина за глобален удар на САЩ. Черно море е основното място, откъдето ще се нанесе удар от неколкостотин крилати ракети по европейската част на Русия. Средиземно море идва твърде далече. Проливите са важни за Русия, защото чрез тях тя е силна в Средиземно море. Може за няколко дни да изпрати съдове от Крим. Проливите са били винаги важни и това е причината, заради която сме под робство 5 века. Британската империя не е позволявала на Русия да ни освободи, защото се е страхувала, че чрез нас, Русия ще контролира проливите. Затова британците винаги са били на страната на турците.

 11. #11
  ognene 01 авг 2014, 08:44
   
  0
   
  0

  Браво! Страхотна статия. Ако всеки един от привържениците на Краварите има поне малко съвест, достойнство и морал ще разбере ще действията на Русия са правилни и заслужват подкрепа. Повече смелост и достойнство господа ориентирани на запад.

 12. #12
  четящия 01 авг 2014, 09:09
   
  0
   
  0

  "Трофеят Украйна! Най-мечтаният трофей, перлата в короната на Запада! Най-тежкото русофобско копие, вклинено между Русия и Европа. Геополитическият ключ към "окончателното решение на руския въпрос"...
  *******************************************

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 13. #13
  Nash 01 авг 2014, 09:27
   
  0
   
  0

  Статията е добра и едновременно ужасна... Няма значение за мене кой е афторът, ако нещата в нея са правдиви...

  "...Пука им на тях за не`ква шибана Украйна и за не`къв шибан ЕС!.."

  Точно така си е.... Ние всичките, дето четем тука пак и цялото БГ е на листата предвидена за унищожение.. Все едно е дали го знаем, съзнаваме или не... За истинските сценаристи на тези "Майдани", ние сме ИЗЛИШНИ и това трябва да го знаят добре всички..... докато може би още можем нещо да се противопоставяме... Че и това скоро ще бъде невъзможно....
  Знам, че сега някои колеги ще ме нападнат, ще говорят че нямам предства и т.н.. НО повярвайте, някой до преди година да е вярвал, че в Украйна ще стрелят с балистични ракети по населението си? Че умишлено ще свалят граждански самолети?
  Истината е, че светът се управлява от "болни глави", че знаят много добре, как ни работят мозъците и как да "ни изработят". И вече доста успешно го правят... Те са в състояние да "препрограмират" мозъците на цял народ или доста голямо количество от тех и след това да ги накарат да се самоунищожават понеже едните били "кацапи", другите "жиды" и т.н.. А не го ли правят и у нас? Какво дават по ТВ? Или какво не дават, скриват се важни факти? Изкривяват ли се факти от историята ни? Води ли се борба против наркоманията и все "не могат да успеят" да я изкоренят?
  На какъв етап е достигнала пропагандата на хомосексуализма сред младото поколение? Целта с тези методики е същата: да НАМАЛЯВАМЕ и полека ИЗЧЕЗНЕМ, понеже им ядем ресурсите а нима не знаете? Те не са наши.. Те са техни....? А каква е нашата демографска статистика? Дали нашето насление поумнява или затъпява? Успешни ли са печатарите на долара?

  "... Баронеса Аштън знаеше кой ги е организирал. Знаеше и мълчеше. ..."

  Ето тука е едно от местата, дето е "заровено кучето"... Тази Аштън не е избирана от народите на ЕС а е поставена "отгоре", от хората дето ни гледат през окото на пирамидата, нарисувана на долара.... Тя беше казала официално "...Украйнците ТРЯБВА и имат ПРАВО да наведът ред в държавата си..." Което в прав текст означава "..избивайте всички там, които се бунтуват в областите..."

  Иванн тука вчера ме е питал, къде на друго место в Европа има фашизъм.... Фашизмът за първи път се е появил като термин свързан с италианският режим на Мусолини... Обинкновенно това е система, в която на власт са крайно десни групи, предимно олигархи (или техни марионетки), които подлагат цялата политика на държавата само в собствен интерес, на крупният капитал... Обикновенно често се появява свързан и с национализъм и със шувенизъм... Най-агресивните фашистки общества веднага се забелязват, понеже веднага изчезват всички демократични порядки в една такава страна и става диктатура. НО понякога подготовката към фашистка система може да стане много хитро, така че потърпевшите да не се усетят че живеят в такава система... А роб, който не знае, че е роб, не се бунтува... Това е идеалната система за тези, които смятат вечно да останат на власт!
  За тези които знаят малко от развитието на ЕС през последните години, мога да посоча пример на фашистка тенденция в ЕС...
  1. Финансова криза (предизвикана умишлено от банкерите), 2. "Борба" с нея като политиците излъгаха населението и го ограбиха с милиарди евра
  3. Вече прокараха официално и т.н. ЕСМ-договор (Който още се съмнява какво е това, нека се убеди сам от немските сайтове.. линка по-долу; не е от кой да е а е от обединението на несмките данъкоплатци..).

  http://www.esm-vertrag.com/

  Мога също да ви дам още много други линкове и от ЮК и от Германия. И в центарлна Европа има вече умни хора, дето са се изплашили, какво става "горе" в Брюксел и че нямаме никаква възможност да се отървем от тези фашистки тенденции... Банкерите или финансовата олигархия много здраво е "хванала" управлението на този ЕС... Бях дал преди време тука един линк, на баварският министър Зеехофер, който по националната телевизия си каза, че "...тези които са избрани не решават нищо... тези които решават не се избират..." Това какъв тип демокрация е?

  Дали афторката на тази статия е комунистка, фашистка, либерална или каквато и да е друга, не е много от значение... Важното е какво е писала и дали е така... Но как нещата се развиват бурно в последните месеци, скоро Потрошенко ще си поиска и Крим и тогава ще стане още по-интересно... Нали ЕС и Щатите го смятат все още за украйнска територия? А Нато е "бейзболната тояга" на американците.... Война Нато - Русия? Хубав вариант за тези, които смятат, че тази земя и ресурсите й са само за тех... Аз, за разлика от афторката, смятам, че организаторите на "Майдана" и сега на театъра в Украйна не са се провалили, за съжаление... Всичко върви все още по техен план... Русия става все "по-черна" от ден на ден и все "по-виновна", както някога Садам Хюсейн, преди да му унищожат държавата.. Спомняте ли си тогава какво беше? По-голям диктатор от него нямаше на света.... И Башар Асад в момента също е "голям диктатор"... И Путин също.... Онези в Украйна избиват все повече и повече мирно население...
  Отиваме към война с Русия....

 14. #14
  Филиповски меринджей 01 авг 2014, 10:54
   
  0
   
  0

  Сред коментаторите в сайта има и доста недомаслени соросоиди. Жалко е, ако са свързани с армията!

 15. #15
  И.М. 01 авг 2014, 12:32
   
  0
   
  0

  До #13 Nash: "Онези в Украйна избиват все повече и повече мирно население..."
  Ало-о-о, Нашия ли си, Техния ли си, какво не може да ти проумее главичката тука? Онези пишман сепаратисти, като същински терористи се укрепват в населените места и се крият между цивилното население. Това е причината за цивилните жертви. Бях ти дал и линк към конвенцията, където го пише.
  И преди да се изказваш така авторитетно, дай някакъв нишан, че си сравнително грамотен. На три пъти си употребил "афтор" вместо "автор" - явно не е техническа грешка, а правописна, една от многото. По този начин даваш силен и неколкократен сигнал, че нищо от това, което си написал не трябва да се взема насериозно.
  Във връзка с другите ти излияния по-горе се налага отново да ти припомня и на тебе, и на другите русофилистици тука (предайте и на аФторката) българската народна мъдрост:
  "Русофилията е национално предателство!"

 16. #16
  Nash 01 авг 2014, 15:46
   
  0
   
  0

  До #15 Пуснато от И.М.

  Стари приятелю :)... Болшой привет! Hello!

  "... Онези пишман сепаратисти, като същински терористи се укрепват в населените места.."
  "...Бях ти дал и линк към конвенцията, където го пише..."

  Нали ги наричаш "терористи"? Щом са терористи, то те не се интерсуват от конвенции, НО официалната армия би трябвало да се интересува, нали? Това не е причина да се стреля директно в градовете, болниците, училищата (а имаше случай и в села, дето никога не е стъпвал нито един опълченец, защо там са използвали Град, а..?), стреляха даже и по пограничните пунктове с Русия, за да убият бежанците, преди да са избягали от войната или и украйнците научиха урока от Израел:
  "...Някой бил стрелял около това учлище по тех, та за това са сринали училището със земята..." Бързо се учат при такива "супер учители" отвъд океана. Ония са човекомразци. За тех украинците са тор, измет.. както и ние българите. Това не го ли знаеш?

  По отношение на "афтор" или "автор" си прав. Не ти ли влиза на тебе в главата, че може болшинството от времето ми да не говоря или пиша на български? Плюс това и ти имаш много грешки, погледни какви ги пишеш?
  Ако ти 30 години пишеш и говориш повече на други езици, 99,99% от времето си, ще те питам, как ще пишеш след това на български?
  Когато ми звънят телефоните, не знам на кой език ще ме заговорят, но когато ме заговорят, без да се замислям говоря на езика на отсрещният. Когато се събуждам, понякога не знам в коя страна съм днес и поглеждам хората как са облечени или колите (иначе по цял свят говорят на краварски). А понякога в кафетата на закуска заговарям келнерките на друг език, понеже съм забравил, че снощи късно съм сменил страната....
  Това ми дава обаче придимство, че знам и кътните зъби на краварите, западняците и руснаците, което на много от вас ви липсва.... Повечето от вас не са били или само няколко пъти в някоя страна, но за да ги разбираш, трябва да си поживял там известно време...

  "Русофилията е национално предателство!" Да, ако русофилите искат БГ да става васал на Русия, НО никой не иска това... Аз не го искам също!
  И амерофилията, която изповядваш ти, също е предателство, не мислиш ли? И да инсталират УС-ракети с ядрени бойни глави във БГ също е голямо предатеслство... Което разните амерофили вече предлагат.... и ще го направят!

  Не знам дали съм русофил или русофоб, но Русия ми харесва, както и БГ, понеже са ми много повече близки, откокото краварите. Не смятам обаче, че трябва да им станем подчинени. Те са си страна и ние също. Защо да не ми харесва там, когато и там ми е добре, живея и там на доста висок стандарт. Понякога една нощ в хотелите им струва над 1000 евра. Зная добре езика им, имам приятели, гледам балет и театър, културата им е на ниво... И жените им са много по-хубави, по-образовани, по-елегантни, по-умни, по-емоционални и т.н.. от краварските. Ония в краварията не стават за нищо... Иди и поживей някоя година там и сам ще се убедиш... Ако не си беден, ще избягаш, понеже имаш избор. Ако си беден, ще останеш, понеже ще се радваш, че можеш да изкарваш пари...
  Краварите са безкултурни, варвари, глупаци, нямат нищо интерсно... и най-важното - те са роби, заробени от финансовата им олигархия. Нали давах няколко линк-а, ако си ги гледал, да си разбрал. Тези които там разказват и доказват са си истински американци. Не са "мурзилки" и можеш да им вярваш, ама ти сигурно не знаеш добре английски? Затова не си ги разбрал...? Ами когато научиш добре езика и ги разбереш добре, може вече да е късно за тебе приятелю!
  Ако не са ти интересни моите разсъждения - не ги чети. Никой не те кара да се ядосваш на моя начин на мислене.

  Можеш да си се радваш още на краварите, преди и тебе да са те хвърлили в казана. Недей да си мислиш, че те ще пощадят някого...
  И Осама им беше "приятел", но и него го застреляха.. Във бивша Югославия са изпробвали нови оръжия върху собствените си военни - натовските. Даже имаше съдебни процеси във Белгия след това. Би трябвало да знаеш, ако си военен? Така, че нищо, че сега си им приятел, знаеш какво те чака....
  Те не спазват никакви конвенции! И никой не им е приятел.... А още по-малко България и нашият народ.

 17. #17
  Големите хуманисти 01 авг 2014, 15:46
   
  0
   
  0

  Е...,"пишман сепаратистите" се укрепват в собствения си дом.Пишман мегдановците от Западна Украйна,Полша,Кравария и прибалтийските държави се домъкнаха на чуждо масто в Киев и там палиха,че убиваха,и своите в гръб.А в Одеса спретнаха средновековна клада на Инквизицията.ГолЕЕЕЕми хуманисти?А с индонезийския самолет ще видим хуманизма на нашмарканите хохолски пилоти.

 18. #18
  Поздрав към И.М. 01 авг 2014, 17:32
   
  0
   
  0  El pueblo unido jam?s ser? vencido,
  el pueblo unido jam?s ser? vencido...


  (The people united will never be defeated,
  The people united will never be defeated...)


  Arise, sing
  We are going to win.
  Flags of unity
  are now advancing.
  And you will come
  marching together with me,
  and so you'll see
  your song and your flag blossom.
  The light
  of a red dawn
  already announces
  the life to come.

  Arise, fight
  the people are going to win.
  The life to come
  will be better.
  To conquer
  our happiness.
  and a clamor
  of a thousand fighting voices will rise,
  speaking
  a song of freedom.
  With determination
  the fatherland will win.

  And now the people,
  who are rising in struggle
  with a giant voice
  crying out: Forward!

 19. #19
  Иванн 01 авг 2014, 19:50
   
  0
   
  0

  До Краси:

  Да,секс-символа на българските комунисти е напълно прав,но присловието че е рускиня,или руска гражданка,или поне живееща в Русия.

  Но не се връзват нещата за български гражданин.Особено за комунист. Дърва не може да не знае,че нашата страна е член на НАТО,още повече,тя не може да не знае,че комунистическата партия вече не се бори среу империализма и респективно срещу НАТО.

  Не взможно Дърева да не знае,че БСП не води анти-НАТО-вска политика.Няма български комунист,който официално представлява комунистическата партия и да зема антинатовски позиции и да казва,че самия той се противопставя против официалните позиции на компартията(БСП).


  Екипа на сайта,особено Преслав има прекрасната възможност да позвъни на Дърева и да я пита дали знае,че нашата страна Република България е член на НАТО и досега поне не се противопставя на политиката на НАТО.


  Дърева въобще не обръща този важен факт-членството на България в НАТО.


  Ами щом като някой се прави на ударен по такъв важен въпрос за своята страна,той не обслужбва български интереси ,или поне не е съгласен с политиката на офцииалната власт.


  Велислава Дърева е един от най-силните комунисти-публицисти в историята на БКП/БСП.
  По тази причина,нейните позиции са тотално просъветски,проруски и прокомунистически.Което е нейно право.Дали е права или не,нека всеки да отсъди.

 20. #20
  Krasimir Dimitrov 01 авг 2014, 21:36
   
  0
   
  0

  Да Иванне, почва да ме хваща яд на мене си, че ти отговарям!Тебе те гонят само комунистически призраци. Ти не виждаш друго? Остави личността Дърева и погледни статията и, и предната като свободен човек, без предрасъдъци. Може да видиш нещо друго, просто опитай. Ако няма промяна просто съжалявам?

 21. #21
  Nash 01 авг 2014, 22:10
   
  0
   
  0

  #19 Пуснато от Иванн

  Иванне виж и този мрази здраво комунистите :)...

  Преди малко какво каза Потрошенко:
  "...Аз се гордея, че за 23 години в Украйна за първи път по времето на моето президентство се забрани комунистическата партия и се надявам, че на следващите избори никой няма да ги избере и ще изчезнат от политическото пространство на Украйна...."

 22. #22
  Иванн 03 авг 2014, 21:48
   
  0
   
  0

  Абе Преславе,вземи сложи някакъв надпис и запоменете-АЗ НЕ МРАЗЯ НИКОГО,АМА СЪВСЕМ НИКОГО.

  Това чувство у мен не е развито,който иска нека да мрази.

  Ами как да не ме гонят комунистически призраци,като съм роден в комунистическа държава и живея в комунистическа държава.

  Никога комунистите не са заявявали че няма повече да управляват държавата след 1990г.. Абе станете сериозни хора,четете бре,изучавайте историята на БКП и НРБ,КПСС и СССР,

  Като знаете тази история,ще знаете и днешната.Нещата са свързани,нали знаете,че има причинно-следствена връзка.Но тя важи и в политиката и в историята.
  Няма история на България без история на строителството на комунизма и след това на капитализма.Ако вие живеете с мисълта за украинци и руснаци,яз няма да дискутирам с вас повече. Мен ме интерсват преди всичко моята дъражва и моя народ.Ако искайте идете във Франция и се запишете в Чуждестарнния легион.
  Това е трябвало да направят навремето и комунистите,но като се хванаха с България и майката й разкатаха.И продължават.


  На Дърева не бива да се вярва-силна,да,много силна публицистка,но е комунистка.А пък аз на комунист не вярвам.Абе вие правите ли сметка какво е твоа ПОЛОВИНВЕКОВНА ЛЪЖА.

  Говорите че мразите и обичате,добре,но какво ви е чувството към лъжците.Аз съм сигурен че всички тук сме честни хора,изманици тук няма да си губят времето,но зашо показвате само едните изманици.Зпада е измамен,а Русия свети от искреност и човещина,Тя не греши,дори и гашите да напълни,пак е права.Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка