ДЖОН КЕРИ ИДВА, ЗА ДА ИСКА ДА ПОЧНЕМ СОНДАЖИ ЗА ШИСТОВ ГАЗ И ДА ПРИЕМЕМ ОЩЕ БЕЖАНЦИ!

Pan.bg 13 яну 2015 | 16:26 views (5850) commentaries(25)
img Васил Василев: Джон Кери ще иска България да приеме още бежанци и да започне сондажи за шистов газ
13 Януари 2015 | 13:15 | Агенция "Фокус"


image
Държавният секретар на САЩ Джон Кери пристига в България, за да наложи на страната да приеме още бежанци и да започне сондажи за шистов газ. Това заяви в предаването „Добър ден, София” на Радио „Фокус” Васил Василев, председател на Фондация „Братя Василеви. Според него, предвид настоящата международна обстановка посещението на Кери ще има и други цели, освен официално обявените. „Една от целите на визитата на Кери е да бъде наложено на България приемането на максимален брой бежанци, както и да започнем сондажи за шистов газ“, коментира Василев. По думите му, друга важна цел на посещението на американския държавен секретар е страната ни да се присъедини към Евроатлантическото споразумение, наречено ТТИП, за да може да се отмени колкото се може по-бързо забраната за ГМО. „Международното възпитание изисква при подобни преговори между по-силна и не толкова силна страна да се покаже, че първата не е наложила своите условия, а само ги е договорила срещу някакви отстъпки. Очевидно Кери ще донесе със себе си няколко „моркова“. Първият е подкрепа за кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН. Вторият „морков“ е обещание за милиарди инвестиции при решение за изследвания за шистов газ, а третият – премахването на визите за САЩ”, каза още Васил Василев. Той допълни, че на премиера Бойко Борисов ще му бъде много трудно да удържи на американския натиск. Според Василев някои спорни решения, предизвикани от посещението на Джон Кери у нас, може да костват живота на правителството.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 25

 1. #1
  С камънье и дръвье 13 яну 2015, 16:38
   
  2
   
  0

  Който е организирал и провокирал "революциите" в Тунис,Либия,Египет и Сирия,той да бере грижа за бежанците.От българска страна със сигурност участваше Николайчо Младенов,Куневица-Пръмовица,шушумигите от тогавашното правителство и разните там кривозащитници.Да им направят опис на имотите и според това колко имигранти се хващат в имотите им,толкова арабистанци да настанят.Примерно 100-200-300.Това е капацитетът на България,пък и другите мушмороци да имат обица на ухото.Имигранти,шистов гЪз или ГМО - все простотии заради които,ако се приемат,правителството трябва ПАК да бъде изгонено с камънье и дръвье.

 2. #2
  петка 13 яну 2015, 16:40
   
  1
   
  0

  Ако наистина ще идва за това, хич да не си прави труда. Да обръща самолета и да отива на м... си.
  Нито му искам шистовия газ, нито циганорите. Като толкова ги харесва, да пращат кораб и да им ги натоварим да си ги карат у америка.
  Ако нашите дебили му "легнат", ще са ебати предателите и ще дойде време народа да ги съди за това. А някои май забравят, че когато народа започне да съди, съди сурово и безмилостно.
  Националните интереси преди всичко. А да подкопаем това на което седим чрез фракинг и да се напълним с ислямизирани типове, никак не отговаря на националния ни интерес.

 3. #3
  WGW 13 яну 2015, 16:47
   
  0
   
  0

  На снимката със сочещото пръстче се вижда, че този отгоре вижда всичко и рано или късно овъзмездява......

 4. #4
  СС 13 яну 2015, 16:54
   
  0
   
  0

  Вече и на малките деца е ясно, че щом пристига сенаторчето, значи ще се иска нещо от нас.Ден преди визитата на Кери ( не Джим) и много обичаната Виктория Нюланд пристига Британския външен министър. Според слухове в края на месеца пристига и главния секретар на НАТО.
  Според тази информация си мисля че става дума за по сериозни неща от шистов газ и бежанци. Мисля че сега е момента нащи да натискат за ново въоръжаване и увеличаване постепенно военния бюджет до 2% от БВП според поетия ангажимен .

 5. #5
  ukrainec 13 яну 2015, 16:55
   
  0
   
  0

  Хм.......Милярдни инвестиции и премахване на визите за САЩ звучи добре !

 6. #6
  костов 13 яну 2015, 17:01
   
  0
   
  0

  На комуноид Василев не му е ясно,че сондажите за шистов газ в България си вървят.Само концесията на "Шеврон" е спряна.Има други две компании,които си извършват сондажи.Тези компании извършват само конвенционални сондажи,без използването на методът хидравлично напукване.Така,че всичко е наред.Да проучваме,да добиваме и да имаме евтин газ за бизнеса и домакинствата.

 7. #7
  fr 13 яну 2015, 17:10
   
  0
   
  0

  I tova mi bili suiyznici!!!

 8. #8
  geovel 13 яну 2015, 17:18
   
  0
   
  0

  Верно ли за това ще идва? Или да разлаем кучетата.

 9. #9
  by fly 13 яну 2015, 17:21
   
  0
   
  0

  #5
  ukrainec : А как ти звучат 50 000 арабески и прашасал алумин от складовете за вторични суровини на американските ВВС под формата Ф-16 ? А за милиардите и визите, татко ще ти купи колело ама някой друг път.

 10. #10
  Уплашен до ужас 13 яну 2015, 17:50
   
  1
   
  0

  Разбрах внезапно по радиото, че идването и на Кери, и на цялата кавалкада най-високопоставени, е заради планираното и обещано от нашите участие напролет с ДВЕ БАТАЛЬОННИ БОЙНИ ГРУПИ в сухоземна операция срещу Ислямска държава!

 11. #11
  свдимитър 13 яну 2015, 17:54
   
  0
   
  0

  Този път нашите дюнмета може наистина да си го получат.

 12. #12
  хиена 13 яну 2015, 17:59
   
  1
   
  0

  "ДЖОН КЕРИ ИДВА, ЗА ДА ИСКА ДА ПОЧНЕМ СОНДАЖИ ЗА ШИСТОВ ГАЗ И ДА ПРИЕМЕМ ОЩЕ БЕЖАНЦИ! "
  Ако е вярно (почти не се съмнявам за мащабите на "офертата"), то тази "хиена" Кери, идва за да ни "натисне" да ускорим унищожението на България.

  до 1 :
  Който е организирал и провокирал "революциите" в Тунис,Либия,Египет и Сирия,той да бере грижа за бежанците. .

  Те не са го органоизирали , за да им берат грижата, те са го организирали за да създават проблеми на нас и Европа и от там да влачат дивиденти под една или друга форма.
  Обществена тайна е че добива на шистов газ е прикрито укриване на скъпоструващи за съхранение опасни химически отпадъци, не напразно в цяла Западна Европа, това е забранено със закон, сигурно Англичани, Французи и Германци са по- будали да не добиват. Даже Полша все още се ослушва. Ние пак ще излезем най-умните. Бежанците и шистовия газ ще довършат България! Има алтернативи и за двете, но не влизат в "плана". По-добре норвежки газ, колкото и да е скъп, отколкото шистов. Друг е въпросът, защо Германия предлага на нас норвежки газ, а те си ползват руски. Тоя не идва за добро, а Нюланд-още повече.

 13. #13
  maxsimus 13 яну 2015, 17:59
   
  0
   
  0


  Това е толкова тенденциозно написано,че направо незнам как вярвате,по тия думи американците само лошо ни правят.Това е дезинформация както беше,че американците се отказвали от нас,пък видиш ли тая година ще има 77 учения!

 14. #14
  mafia 13 яну 2015, 18:14
   
  0
   
  0

  еи ukranec ко те були ку... за милярдите и визите . нали имаш три апартамента и си бачкал в amerika.az искам да живея в БГ булима за нефта и гмо, и шифтовия газ,аз карам колело и обичам бг домати.нестига че те са виновни за воините по целия свят а и ние да си живеем с арабите.

 15. #15
  Природният газ излиза най 13 яну 2015, 18:31
   
  0
   
  0

  С газта да започнат от Банкя да придобиват,и таман ще се реши с проблема на границата кои трябва да пази.Армията или гранична Полиция ли .Направо да се изтеглят.така ще можем максимално да приютим имигранти

 16. #16
  ,11 13 яну 2015, 20:11
   
  0
   
  0

  КАКВО ЗНАЧИ ШИСТОВ ГАЗ И КОЛКО ЩЕ СТРУВА ГАЛОНА ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е НАД 50 ДОЛАРА
  ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ПО ЕВТИНО ДА ГО КУПИШ ОТКОЛКОТО ДА ГО ДОБИЕШ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ПЛАЩАТ РАЗЛИКАТА

 17. #17
  SUH 13 яну 2015, 20:42
   
  0
   
  0

  #10 ми не слушай радио
  ББГтаа тука нямат нищо общо.

 18. #18
  Еврабия 13 яну 2015, 21:21
   
  0
   
  0

  Каква Европа? Европа я няма вече. Има Еврабия. Какво разбирате под Европа? Този така наречен Европейски съюз с неговата смешна, непочтена конституция, която оставя настрана, тоест отрича нашите християнски корени, нашата същност? Както вече казах, Европейският съюз е просто един финансов клуб. Клуб, пожелан от вечните господари на този континент, тоест от Франция и Германия. Това е лъжа, с нея трябва да се задържи на крака проклетото евро, да се утвърди антиамериканизмът, ненавистта към Запада. Извинение, за да се плащат огромни заплати, освободени от данъци, на евродепутати, които заедно с чиновниците на Европейската комисия си живуркат в Брюксел. Това е номер да си навират носа в нашите джобове и да тъпчат организмите ни с генномодифицирани храни. Месо, което вече не е месо, риба, която вече не е риба, зеленчуци, които вече не са зеленчуци, пармезан, който вече не е пармезан, мляко, което вече не е мляко, вино, което вече не е вино. Така новите поколения, освен че израстват, без да знаят вкуса на истината, не научават и какъв е вкусът на добрата храна. И заедно с рака на душата телата им също се разболяват. Но най-вече това е инструмент да се пропускат все повече завоеватели на нашата територия, да им се позволи да обикалят из нашия дом без никакви пречки. Помислете си за историята с „Кап Анамур“, немския кораб, който се промъкна в наши води с намерението да осигури политическо убежище на трийсет и седем суданци, уж нещастни бегълци от мръсния робски режим в Хартум, но в действителност хитреци, идващи от Гана и Нигерия.


  http://www.epochtimes-bg.com/201501/14178540.html

 19. #19
  bash delibash 14 яну 2015, 00:38
   
  0
   
  0

  На чужд гръб и сто тояги са малко.Не стига че ни пяскаха за помоща ни за спирането на "Южен Поток"а и цинично ще ни накарат да се самодоволяване със шистов газ които те ще добиват на наша земя а ние ще им го плащаме по тяхна преценка и в същото време негатива пак ще е за сметка на Българската земя.А по отношение на бежанците ес и сащ да си ги извозват по плантациите ,те в това имат опит.Солидарност няма ,така както и еврогеьовете нямаха и капка жал докато ни разтуряха и държавност и икономика.Бог и да им прости БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИ.С НАМИ БОГ.

 20. #20
  TPE3BEH 14 яну 2015, 02:11
   
  0
   
  1

  Хех, идва американски сенатор и веднага се почва със спекулациите по червените сайтове...
  Бежанци, шистов газ, изпращане на военни роти в Сирия и какви ли не още измислени глупости в главите на про-руската агентура.
  А "репортажа" на болен сидеров за военната помощ от България за Украйна направо чупи тъпометъра...
  От време на време посещавам сайта да се посмея малко с глупостите които побликувате и чат пат прочитам някоя интересна новина на авиационна тематика, но днес направо биете рекорди!

 21. #21
  KOREKTOR 14 яну 2015, 07:45
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 22. #22
  До #20 TPE3BEH 14 яну 2015, 09:36
   
  1
   
  0

  Абе к`ва "руска агентура"? Помисли сам, тоя тъпанар ще ни накара да пуснем хиляди джихадисти във България, които после ще те заколят като теле, глупак такъв. Не загряваш ли, че Русия няма нищо общо с това, че нашите дупедавци слушат и изпълняват всичко, на онези побърканите кравари?

  И шистов газ - това пак е за тех, не е за тебе. На нас само ще ни отровят водата и даже ще ни накарат да си го плащаме солено този газ, ако намерят изобщо!

  Абе не разбрахте ли, че няма руски, няма американски или европейски "агентури" . Нас ни ИМА и се борим все още за оцеляване от всичките други, които проявават претенции за нашиат живот и територия! Това е!!!

 23. #23
  аз 14 яну 2015, 14:24
   
  0
   
  0

  Голям морков няма що, гледайте филма ГАЗЛЕНТ, за добиването на шистов газ, има го в торентите и после пишете глупости. Да направим от България пустиня.

 24. #24
  до 23 17 яну 2015, 18:03
   
  0
   
  1

  GASLAND е направен по няколко изолирани случая и то в началото на експериментите със технологията. След това за известно време е спряна технологията. Текущите методи нямат нищо общо с това, което се показва там. Сега нещата се случват по съвсем различен начин и с много по-малки, почти нищожни вероятности за подобни сривове. Именно това е и причината, след повече от 40 години САЩ да вдигнат мораториума върху износа си на петрол. Производството е толкова масово, че рискува да залее и удави пазара - не случайно и цената на петрола е такава в момента.

  Разбира се в България има съвсем други интереси, ти и други хора да гледат и повтарят този филм, да излязат на протест и т.н. Газпром и Лукойл се наричат тези интереси.
  Можеш да си направиш сам едно проучване на наличната информация в интернет - има много.
  другата лъжа че никой друг не ползва шистов газ е съшата лъжа - пак можеш сам да провериш. Германия го ползва от 25 години и в момента само променя някои от законовите постановки за да се избегнат инциденти в зони определни за вододайни. Полша и Румъния започват също. интересното е, че ако Румъния копае, реално ще добива и от този, който е под Добруджа :). така че не знам чий интерес ще е защитен по-добре.

 25. #25
  MAFIA 18 яну 2015, 15:28
   
  1
   
  0

  Всички мн. разбирате бе агенти. къде ви учат да манипулирате мнението на хората.Ако няма референдум за шифтовия газ.значи всички сте платени.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка