В РУСИЯ ПИШАТ ЗА БЪЛГАРИЯ: КОЙТО НЕ ХРАНИ СВОЯТА АРМИЯ, ЩЕ ХРАНИ ЧУЖДА!

Pan.bg 31 яну 2015 | 18:33 views (9092) commentaries(39)
img Който не поддържа собствена армия, храни чужда
ГЛАСЪТ НА РУСИЯ

http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_30/Kojto-ne-poddrzha-sobstvena-armija-hrani-chuzhda-6250/

България се готви да приеме на своя територия американска военна техника. За това, че въпросът е решен, стана ясно от съобщението на Главнокомандващия сухопътните сили на САЩ в Европа, генерал Бен Ходжис.

Той заяви, че в най-близките дни, най-вероятно в началото на февруари, в шест страни от Източна Европа, в това число и в България, ще пристигнат американски военни с цел да определят място на разполагане на американските танкове и друга бронирана техника. Натовските планове обхващат също така и Прибалтика.
image
Ще припомним, че миналата година началникът на отбраната на България вицеадмирал Румен Николов заяви, че ако американската страна поиска от нас да разположи на наша територия танкове и друга бронирана техника, в момента отговорът е „не”. Ако съдим обаче по съобщенията на българските медии, позицията противоречи на мнението на последното българско правителство, президента и министъра на отбраната на страната.

Генерал Ходжис уверява, че разполагането е само част от Атлантическите учения, целта на които е единствено да успокоят балтийските страни и Полша, които се опасяват от развитието на събитията в Украйна. Според Главнокомандващия след ученията военнослужещите ще се върнат в пунктовете си за постоянна дислокация, а военната техника ще остане.

Резултатите ще бъдат докладвани на Върховния главнокомандващ на Съюзното командване на операциите в НАТО генерал Филип Брийдлав, който на 12 ноември 2014 г. бе на посещение в София и, подгрявайки страстите, без всякаква конкретика, но много емоционално говореше за колоните руски войски в Украйна.

Впрочем, още през септември 2014 г. ръководителят на ОССЕ Ламберто Заниер заяви, че в Украйна няма руски военни подразделения. По този начин той разсея създавания толкова старателно мит на Украйна и САЩ, че в Донбас воюва редовна руска армия. Това вчера на официалния брифинг в Киев заяви нито повече нито по-малко началник на Генералния щаб на Украйна генерал-полковник Виктор Муженко. Той нарече тази информация лъжа, като явно постави в неловко положение киевското си началство.

Известният български учен и общественик Иван Кръстев смята, че армейските резерви на страната са много слаби, и грешката на управляващите политици е, че те скриват истината от народа. А това, по същество, води до тяхната собствена нестабилност.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 39

 1. #1
  Oги 31 яну 2015, 19:24
   
  9
   
  96

  Еййй...голям рев от Москва!
  То не бяха заплахи за насочване на ракети, то не бяха заплахи, то не бяха отклоняване на газта,то не бяха сентенции (от заглавието) !
  Не, не искаме да сме с Русия, ние сме в ЕС и НАТО!

 2. #2
  lll 31 яну 2015, 19:29
   
  19
   
  39

  Леко, №1, тук е опасно да не подкрепяш Майка Русия.

 3. #3
  Нато и сие... 31 яну 2015, 19:45
   
  89
   
  4

  Абе за какво са ни тези натовци и оръжия тука? От какво нас напрмер ни е страх?
  От Русия ли? Ха-ха... Ние с тях доста добре сме живяли, изнасяхе им тонове компоти а те ни въоръжиха до зъби с най-новата по онова време военна техника. Построиха ни атомни централи, превърнаха ни в индустриална държава, имахме електроника, даже едни от първите компютри произвеждахме а от както сме "ДИМО-КРАЦИЯ", какво имаме сега и кои сме?

  Жалка картинка в армията, жалка картинка в индустрията, жалка картинка в образованието, къде ни е електрониката, купуваме сами ток на дебели цени, много мръзнат по апартаментите си и т.н... Децата ни избягаха по другите страни, на власт са продажници и открито прокарват чужда политика, не се интересуват от интересите на нашият народ...

  Ееее, при такова развитие, по-добре пак руснаците да ни "завладеят" както преди :)... За какво са ни тези алчни западняци? И това Нато, което ни вкарва ОТКРИТО във война с една от най-силните армии в света?

  Да се махат всичките натовци и продажници от тука! Suitcase, airport, Washington! Щом не сте българи - изчезвайте при краварите и ни оставете на мира и без войни! Били сме някога славна и велика държава, оцеляла 1300 години, а сега едни американски пикльовци да ни затрият?
  Получили по една скапана стипендия от Сорос и сие, учили по Америката някакви си глупави MBA и сега пристигнали у дома, ни унищожават по мирен начин с договорчета!!!! ИЗЧЕЗВАЙТЕ ПРОДАЖНИЦИ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ, ЗАВИНАГИ!!!!!

 4. #4
  bash delibash 31 яну 2015, 19:48
   
  41
   
  0

  Нашите политици на прехода настроиха обществото първо ,спрямо социалните придобивки в армията и без да се замислят че с действията си предизвикват негативни тенденции и недоволство в обществото .Това общество все още не осъзнава защо е нужна силна армия и каква е нейната роля днес .Ще го разбере когато България бъде въвлечена във война и когато на неина територия се появи още един автономен субект ,тук го имаме примера със СЪРБИЯ.Във всяко общество наи пазената територия е иторията а тя е неразривно свързана с армията.Тук ще отлбележа че България е държава с хилядолетна история за разлика от тези който диктуват днешния хаос.Братя на забравяйте род и родина не забравяйте миналото си ,не забравяйте че сме православни християни.С НАМИ БОГ.

 5. #5
  гражданин 31 яну 2015, 20:14
   
  8
   
  37

  Днешната т.нар. армия е 120-130 кила парчето.
  Основна дейност- самоподготовка в класното.
  Марш на скок до банкомата-тук са номер едно, много са добри.
  Реване за пари и привилегий.
  Изход- бързи и радикални съкращения.

 6. #6
  МиГ 31 яну 2015, 20:22
   
  36
   
  1

  Това е много старо правило. Благодарение на националните предатели както във, така и извън парламента на страната ни ще и се наложи да плаща на друга армия за да я пази за пръв път след Освобождението! По този начин за пръв път след Освобожднието ние ще загубим суверинитета си!

 7. #7
  Teraflop 31 яну 2015, 20:26
   
  19
   
  1

  Ние си го знаем.Няма нужда Русия да ни го припомня.

 8. #8
  До #1 Oги 31 яну 2015, 20:29
   
  23
   
  2

  Драги ми господине, май нямате право да говорите в множествено число(НИЕ), т.е. от името на други хора, защото те може да не са съгласни с Вашето мнение, нали! Всеки има право на собствен избор с кого да бъде и с кого да не бъде и не сте Вие човека, който има право да заявявате това от тяхно име!!

 9. #9
  ВВ.КОСТОВ 31 яну 2015, 20:52
   
  5
   
  58

  И да пишат и да не пишат руските главочи техника на НАТО ще има в България.Колкото да им е гадно на руснаците и техните подлоги русофилите ще има танкове и дай Боже друга техника,както и команден център в София.Ще трябва да свиквате с тази мисъл.Да гледате натовска техника и любимата ви руска как постепенно ще намалява,намалява,докато не се стопи и Българската армия ще бъде оборудвана изцяло със западна техника.Процесът е бавен,но сигурен.

 10. #10
  МиГ 31 яну 2015, 21:06
   
  48
   
  4

  Костов, ти наистина си изключително глупав човек. Глупав не като обида, а като умствен капацитет.
  От къде държава, от която изтичат ресурсите и във всички посоки, с разбита индустрия, в която хората взимат масово по 200 евро заплата и не могат да свържат двата края, която не може да си позволи да има едни железници и т.н. ще намери пари за западна техника? Ти имаш ли си представа каква сума трябва за това? Освен ако НАТО не ни подари, но индикациите показват, че НАТО не иска да ни подарява техника. Защо? Ами ще го кажа за 3-ти път в рамките на 24 часа - защото НАТО не иска силна българска армия и не иска суверенна държава в рамките на нашите граници. НАТО иска територия и пушечно месо, което да търчи пред Ебрамсите за да не би случайно някой вражески куршум да издраска току що боядисания танк. Това е реалността. И който не я вижда е крайно време да извади главата си от пясъка.

 11. #11
  ВВ.КОСТОВ 31 яну 2015, 21:16
   
  4
   
  48

  Изглежда,че процесът на мислене е в зачатъчно състояние при тебе.Гнус ме е от тебе и подобните ти.Пари ще има,ако се раздвижи икономиката,но с такива като тебе ще е трудно да раздвижим,каквото и да е.С такива като тебе е пълно.НАТО искало да сме слаби.С какви ли ментално психични отклонения ли трябва да е човек,за да каже такова нещо.Що за болшевишка гмеж сте не ви знам.Не ме репликирай.Противен си ми.

 12. #12
  Дедо Прецаки 31 яну 2015, 21:31
   
  31
   
  2

  Е, и като ти мойто момче "# 1 Оги" си в ЕС и НАТО, я да ми кажеш на мене, дека ти е прокопсията?!? Нема я, нали? - е, нема и да я има, туй от дедо си да го знаеш! Щото, като се фърляш нанекъде, то преди туй се гледа, като какъв ще е келепирът (демек ползата) от целата тая работа за държава и народ. Преди да се прегърнат с американците, наш'те политици требва да погледнат географската карта и да видят де лежи туй парче земя, наречено България! Да си крепостник на Русия не е добре, ама да си лизач на каубойски ботуши не е по-престижно! Затуй е редно да си гледаш твойта копанка и да мислиш как може аджеба да я напълниш, щото народ гладен на сладки приказки не верва, па ако ще и на английски да им ги хортуваш...:)

 13. #13
  до #9 ВВ.КОСТОВ 31 яну 2015, 21:34
   
  31
   
  1

  Ако действително така мислиш, не знам какво да кажа?

  Майната му на русофлството и т.н... Дай да видим фактите:

  - Оръжие сносно нямаме и няма скоро да имаме
  - Армия като численост, също никаква
  - Натовски командни пунктове и/или стара западна техника - може да имаме евентуално, но това не е плюс, ами даже голям проблем

  Ами отговорът е ясен: Русия ще ни има на мушката и при първата приценена опасност за тях, тези ще бъдат унищожени тук, на нашата територия

  Въпросът е за какво ни е на нас да се въвличаме на страната на САЩ против Русия? Каква полза имаме ние от това?
  Само можем да загубим, но нали свикнахме да губим доста вече? От както сме демокрация, само губим. Е, сега вече опира и до живота си да загубим, но майната му. САЩ ще се израдват, че сме им освободили територията тука, да я населят със чалми - уж бежанци от не знам си къде си.... Ще ги отглеждат тука и с тях ще унищожават Китай след това. Ако им се получи да унищожат Русия. НО едва ли! Ако Русия се унищожи и света няма да остане.
  Те открито си казват, ако нещата опрат до тяхната независимост, ще включат във войната и ОМП. А там вече и любимата Америка, за която много от нас са готови още сега да умрат геройски, също ще загине. Поне в това съм сигурен!
  Така че, малко има за радване на натовските подразделения у нас и/или ако ни докарат техника тука.

  Да живее САЩ, да живее Нато, да живеят всички техни войни за демокрация и справедливост по света! Е, трудно е да обясним на иракските деца, загинали от умните им бомби, за каква велика демокрация и свобода са умряли, но какво от това? "Великата демокрация" иска жертви, както някога "световният Комунизъм" :)! Когато си умрял, даже и паспорт не ти трябва повече. Там на Свети Петър можеш с гордост да кажеш, че си американец! Доказателства не са нужни :)!

 14. #14
  tr 31 яну 2015, 21:38
   
  3
   
  25

  Тъп русофилски сайт като "Група за протест на българската армия" във Фейсбук.НИЕ СМЕ В НАТО И ЩЕ БЪДЕМ В НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НАПУК НА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ.Той подчерта, че българите обичат Русия, но „ако сме толкова мили на Русия, да ни дадат газта на цената, на която дават на Германия. Той подчерта, че българите обичат Русия, но „ако сме толкова мили на Русия, да ни дадат газта на цената, на която дават на Германия. - See more at: http://pan.bg/view_article-5-27317-BOJKO-RAZMAHA-PRYST-NA-SASht-RUSIQ-I-TURCIQ.html#sthash.RFNscmxq.dpuf

 15. #15
  До № 3, "МиГ" и др. под. 31 яну 2015, 21:46
   
  7
   
  3

  Нека да те цитирам теб първо, № 3. Написал си пределно искрено и лично:

  "Децата ни избягаха по другите страни, на власт са продажници и открито прокарват чужда политика, не се интересуват от интересите на нашият народ ... " .

  Един логичен и много задължителен въпрос:

  № 3, би ли уточнил накъде "избягаха" децата ти ? Не вярвам да са избрали твоите фаворити или са !?

  Пак до тебе лично, № 3. Ще си послужа иносказателно със следната много универсална мъдрост. "Може да заведеш коня до извора, но не може да го накараш да пие вода". Руската държава понастоящем не е и няма как да е за пример и съюзник на България. Бита кауза би било, ако някой има мотив да изопачава политическите реалности на мирния ни, подчертавам мирния ни преход в България след 1989 година.

  За финал. Надявам се да ти хареса, както и на редовния във форума, но банален в мислите си МиГ от по-горе, както и другите, с които сте си партия. И които имате много свободно време да пишете едни и същи неща в този форум. До втръсване.

  Русия, макар и тотално губещ играч в международните си отношения от дълго време, не трябва да бъде унижавана от никого. Няма да бъде конструктивно и руският народ не го заслужава. Или поне интелигентната и неспиртосаната от самогон част от него. Плюс това са славяни ...

 16. #16
  до #14 tr 31 яну 2015, 21:56
   
  20
   
  2

  Ти си много тъп! Като постоянно плювате и си подложихте задниците на САЩ, но пък очаквате от Русия след това ефтин газ? Нека САЩ да ви подари за горещите ви целувки по задниците им!
  То и украинците така мислят, но получиха ковчези, вместо от всякъде "ефтино"... Оръжие от САЩ - да им се даде, разбирай подари... Газ от Русия - да им се подари а постоянно плюват против Русия... Ееее, такъв закон във физиката няма, няма и да има :)!

 17. #17
  tr 31 яну 2015, 22:14
   
  3
   
  11

  до 14.а ти като си много ОСТЪР като отидеш на Терминал 2 що не си хванеш самолета за Москва ,а всички като тебе все търсите билети до Чикаго,Берлин,Брюксел,Лондон и тн.Пази боже от умници като тебе. Калъф.

 18. #18
  tr 31 яну 2015, 22:33
   
  1
   
  1

  коментар 17 е до №16

 19. #19
  До № 5 "Гражданин" 31 яну 2015, 22:34
   
  4
   
  1

  "Гражданин" № 5,

  Ти да не си синдикалистът К. Тренчев. Който и да си, обаче. Онова твоето по-горе "Днешната т. нар. армия е 120-130 кила парчето ... " (цитирам те) си е просто стара гнусна дъвка. Вдигнал си я от земята. Опроверган си предварително. Сега да не губим време повторно ...

 20. #20
  Vasil Levski National Mil 31 яну 2015, 23:13
   
  0
   
  0

  Много сме велики и силни!!!!!

 21. #21
  независим 31 яну 2015, 23:25
   
  14
   
  0

  Руснаците да не си позволяват да ни заплашват и "съветват". Чужди бази в България не трябва да имаме. С Русия нямаме конфликт - не сме тръгнали да се нападаме. Нашата армия трябва да се развива. Най-голямата опасност е разгръщането на "Ислямска държава" под формата на "бежанци" на наша територия. Харманли вече се казва Харманла. Политиците спят. Сочат Русия , а врагът е вече на наша територия.

 22. #22
  Сашо 01 фев 2015, 00:18
   
  16
   
  0

  Воденето на крайна американска политика ще ни донесе война в близките 2-3 години (най-оптимистичната ми прогноза). За пример ще дам Украйна. Излишно е да коментирам какво е положението там.
  Трябва да сме заедно с Русия, а не против.

 23. #23
  Д.П. 01 фев 2015, 01:58
   
  0
   
  0

  Специално до № 9:


  Бъдете здрав и щастлив!

 24. #24
  Пац 01 фев 2015, 02:49
   
  18
   
  2

  Мене БА може да ме фане за к*ра. Ако влезем във война с Русия ще ме видят, само че от другата страна. Всеки враг на Русия е враг на Българския народ. А армията днес няма нищо общо с Българския народ. Преобладават турци, цигани, турчеещи се сцигани, едни наемници, слугинаж който дремеше по мисии. Те такива влизат сега в армията. Най - долната утайка е вътре.

 25. #25
  гражданин 01 фев 2015, 03:47
   
  7
   
  0

  А, има ли по изтумбачена армия от нашта? Хайде кажи ми коя?

 26. #26
  до #25 от баща му 01 фев 2015, 08:42
   
  2
   
  2

  Гражданче просто,настъпи мига в който сине трябва да ти кажа,че сме от село.Има сине,по изтумбена армия от нашата,а тя е армадата от чичковци-комший,които обяздваха майка ти,и тя милата се поду отпред.

 27. #27
  Лес 01 фев 2015, 09:43
   
  6
   
  1

  Американците идват тук не за да ни защитават от някой, който щял да ни напада, а за да ни окупират! Иначе ще вземем да им се измъкнем от благотворното влияние.

 28. #28
  KOREKTOR 01 фев 2015, 09:48
   
  2
   
  2

  #24 Пац

  За най-голямо съжаление си много прав относно състава на това което се води за армия.

  Да уточня, че за командния и офицерския състав нямам впечатления и не мога да изкажа мнение, но за "войнския" си абсолютно прав.

  Утайката на обществото намира спасение в армията. Разни останали без работа и загубеняци и да не споменавам етносите. Така като гледам поне 30% минимум са женоря от тези с униформите. Не е лошо по принцип, но те не правят това което правят жените примерно в израелската армия, а само запълват бройката в голяма степен. Друга голяма част бяха търгашите мисионери чиято единствена цел беше да се докопат до някоя мисийка и да изкарат за едно10-15 годишно BMW или Мерчо и после дух да ги няма. Други пък за апартаменти ходиха да печелят.

  Разбира се има и момчета и мъже които са в армията наистина защото това е вътре в душата им, може би авантюристи по душа и търсещи риска годни за истински войници. Това си личи и по носенето на униформата и по външен вид и по всичко. Но тази група според мен е най-малобройната.

  Това е моето мнение изградено от ежедневната ми среща с войската сутрин и вечер като ходим и се връщаме заедно от работа.

  А щом и тяхното е работа и така го възприемат болшинството, той народът го е казал с няколко думи:

  " А бе работа, какво ще ми я хвалиш. "

 29. #29
  Работар 01 фев 2015, 10:08
   
  0
   
  0

  #3
  Нато и сие... 31 яну 2015, 19:45 0 0
  Абе за какво са ни тези натовци и оръжия тука? От какво нас напрмер ни е страх?


  Напълно подкрепям написаното от ]#3

 30. #30
  geovel 01 фев 2015, 12:09
   
  1
   
  1

  #24
  Пац 01 фев 2015, 02:49

  5

  2

  "Мене БА може да ме фане за к*ра. Ако влезем във война с Русия ще ме видят, само че от другата страна. Всеки враг на Русия е враг на Българския народ. А армията днес няма нищо общо с Българския народ. Преобладават турци, цигани, турчеещи се сцигани, едни наемници, слугинаж който дремеше по мисии. Те такива влизат сега в армията. Най - долната утайка е вътре."

  "Български патриот за пример!"-Русофил.
  Дано не се налага! Без да съм в Българската армия, също не съм и циганин, турчин и отрепка но в ситуацията ще сме от двете страни на фронтовата линия.
  Чудя се само какво Х-я му дирите в България(без извинение) ами не живеете в Русия.

 31. #31
  до #30 geovel 01 фев 2015, 14:46
   
  2
   
  0

  "...Без да съм в Българската армия, също не съм и циганин, турчин и отрепка но в ситуацията ще сме от двете страни на фронтовата линия...."

  Заблуден си пич! Не значи автоматично, че трябва да си на страната на Русия, но да воюваш на страната на САЩ, трябва да си самоубиец :)!

  - за тях си и си оставаш НИКОЙ, колкото и да се напрягаш
  - при първата им възможност ще се отърват от тебе, колкото и ще да си им бил "верен"
  - те са последните отрепки на цивилизацията, ако имаме изобщо такава на земята

  И за какво да те пита човек? Какво може да те мотивира да воюваш на страната на САЩ?

  Кинти?
  Убеждение? Вярваш в правотата на тяхното дело? Вярваш им в демокрацията? Смяташ, че налаганата от тях система за света е правилната?
  На мене специално ми е абсолютно невъзможно да разбера такава мотивация?

  Потърси по интернет и ще разбереш много добре, кои са САЩ, какво правят по света и че една от целите им е, да ЗАТРИЯТ напълно и България, теб, цялото ти семейство, роден край и т.н... Е, това може ли да те мотивира да им помагаш в такова начинание? То вече не е и "начинание", те доста са напреднали и малко им остава още за да ни няма!!!!
  Ето сега, днес излезе още една статия, която доказва това: http://pan.bg/view_article-63-27347-IDIL-PRIZNA-SASht-NI-FINANSIRA.html

  Доколкото за Русия, да е някой на нейна страна има следното значение:
  Без да попадам тука в разни ограничени категории на "русофили", "русофоби", "рубладжийство" и подобни глупости, да се бориш на страната на Русия, означава, че се стремиш да отстраниш врага си! Дали ще си съюзник СЛЕД това с тях, дали ще ги смяташ за "братска страна" и т.н... това изобщо СЕГА няма значение! Въпрос е на логически, рационален избор за самосъхранение, а не на някакви емоции!!!!

  Сега е важно при това цивилизационно противостояние да останем и да оцелеем! Пък след това ще му мислим, дали и с кого да сме пак партньри!

  Победят ли САЩ Русия, считай, че завинаги сме загубени!

 32. #32
  гражданин 01 фев 2015, 14:55
   
  1
   
  0

  Колко е боеспособна БА се видя в Кербала. Добре,че ни пожалиха. К. Тренчев е абсолютно прав, колкото и да ривете.

 33. #33
  KOREKTOR 01 фев 2015, 15:33
   
  1
   
  0

  До #30 geovel

  geovel,

  Винаги съм твърдял, че си АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ И ИДИОТ.

  Както виждаш тук още никой не е тръгнал да ти насажда руснаци.

  А ти ****** си тръгнал да ратуваш тука да ми караш КРАВАРИ УБИЙЦИ барабар със скапанато им оръжие и да работиш за АГРЕСИВНИТЕ ИМ ЦЕЛИ И СТРЕМЛЕНИЯ ДА ГРАБЯТ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ И РЕСУРСИ и по този начин да превръщаш Родната ми България в цел и мишена за ответен удар.

  И ще ме прашаш мен и тези като мен да живея в Русия.

  Ами *****, като толкова искаш да лижеш КРАВАРСКИ гъзове и да ***** КРАВАРСКИ *****ами заминавай ти **** да задоволяваш желанията си долни и оставете българите да живеят както си искат, а не им насаждайте чужди лъжовни и гадни псевдоценности.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 34. #34
  geovel 01 фев 2015, 15:41
   
  1
   
  0

  31

  Не разбирам какво толкова сте се вторачили в САЩ и само САЩ и война ви е в главата. Никъде не съм писал че ако САЩ нападне България няма да воювам и със САЩ. Същото ще направя и ако Русия нападне България. А не ако както горния ако Русия воювала с България, че щял да воюва с Русия против България. Русия му по-мила от България ама продължава да живее в България не ще да ходи в Русия да благоденства там.
  Вярвам В демокрацията. Живял съм достатъчно преди 10 ноември и знам какво беше. Това че демокрацията в България е направена по български-нямат вина САЩ и ЕВРОПА а нашите си политици произлезли всички от една партия(БКП и една ДС) нищо че сега имат различни имена и уж са БСП,СДС,ДПС, ГЕРБ, Ха-така, патриоти и др.
  Колкото до войната САЩ и Русия (да не дава такава Господ) Най-добре да си хлебарка - другите няма да оцелеят. Ала-бала е всичкото кой имал по-вече самолете или на кой му била по-голяма ракетата. Всичко ще свърши много, много бързо!
  Ние сме преди всичко българи и чак след това са ни харесванията към Русия или САЩ. Ама да кажеш " Аз ще се бия с Русия против България ми идва в повече! Такъв човек няма място в България.

 35. #35
  Новатор 01 фев 2015, 15:44
   
  0
   
  0

  Колеги, чета коментарите и си мисля, мисля, че по-велик от Костов в този сайт нема!!!!
  Особено ми хареса идеята за РАЗДВИЖВАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА.
  Бих му дал идея:
  КОСТАКИ, купи си вазелин и отиди на Лъвов мост или на Околовръстното.
  Със задни джуки заработи сумичките , ние ще се погрижим Закона за проституцията да бъде приет и да бъдеш обложен с данък. Така с твоя помощ, а и с помощта на други коментиращи олигофрени ще раздвижим икономиката и ще си купим чисто нови изтребители... и друга нова техника.

 36. #36
  до #15 (До № 3, "МиГ"...) 01 фев 2015, 15:49
   
  0
   
  0

  "...Един логичен и много задължителен въпрос:

  ...№ 3, би ли уточнил накъде "избягаха" децата ти ? Не вярвам да са избрали твоите фаворити или са !?..."

  Отговорът се намира тука: http://pan.bg/view_article-58-27324-RUSKI-EKSPERT-AKO-NATO-ZASILI-PRISYSTVIETO-SI-U-VAS-STAVATE-CELNIShtO-NE-POLUChAVATE-OT-SASht-A-STE-S-TQH-TURCIQ-SE-DYRZhI-DOSTA-PO-UMNO.html

  В #48 кой иска война?- втората част!

  Малко допълнение: Болшинството наши са на запад или в САЩ, понеже ги интересуват парите. НО когато точно разберат, за какво става въпрос, ще се ужасят! НО когато си беден, много са готови и "душата си да продадът на дявола", само и само да станат "богати"....
  Тук не давам като алтернатива Русия! Далеч съм от мисълта да правя "реклама"на Русия! Нито имам някакъв интерес в това!

  НО сега в днешната конфронтация: САЩ - Русия, ние поне българите имаме много по-голям шанс да останем като народ, ако не подкрепяме САЩ а Русия. Това няма никакви други аспекти, освен целта да се спасим като народ. САЩ ще ни затрият напълно! И всеки който не го вижда е сляп!

  "...Руската държава понастоящем не е и няма как да е за пример и съюзник на България. Бита кауза би било, ако някой има мотив да изопачава политическите реалности на мирния ни, подчертавам мирния ни преход в България след 1989 година...."

  Да уточним за какъв съюзник става въпрос!? Русия може да ни е напр. добър военен съюзник, за разлика от САЩ/Нато. Исторически когато бяхме във Варшавският договор, бяхме въоръжени до зъби а днес с новите ни "партньри" даже от гаргите не можем да се защитим.... И Русия може и да има техни си стратегии и лични цели и изгоди (и то във всяко партньорсто ги има...), но при една сериозна заплаха напр. от ИДИЛ биха ни помогнали да се справим... Това едва ли можем да подтвърдим за САЩ/Нато. Вече има доказателства, че те (САЩ) даже финансират ИДИЛ... Е, какво можеш да очакваш от тях? http://pan.bg/view_article-63-27347-IDIL-PRIZNA-SASht-NI-FINANSIRA.html
  В най-скоро време може да ни "натикат" и във война с Русия, а в такъв случай ни е сигурно унищожението... Благодарим за такова партньрство!

  "Мирен преход" след 1989-та...? Къде бяхме и къде "преминахме"? Комунистите си легализираха ограбването на страната и на всичкото отгоре отидохме в "трета глуха" - членове на Нато и ЕС.... Болшинството от българите смятат, че целият този "преход" е погрешно развитие на РБ! Това е доста дълга тема, повод за професура по социология :)! Но т.н. "преход" беше път към самоунищожение.....като народ и страна...

  "...Русия, макар и тотално губещ играч в международните си отношения от дълго време,..." Какво и от кого губи?

  На Русия в момента й е обявена война от САЩ, а всичките други ЕС и англо-говорящи страни са "обработени" от САЩ да воюват с нея, против Русия...
  За това смятате Русия за губеща в момента в "...международните отношения..."
  Целта на САЩ е да я превземат, ако може по мирен път, ограбят и унищожат (както Ирак, Либия и т.н..)! Но понеже са си психопати, ако не се получи по мирен път, са готови и "гореща война" да й обявят. НО по-добре това от Европа да стане и европейците (будалите!) да извършат това "велико дело" и "пожертване" в името на "партньрството" си със САЩ!
  Принципът им е, "...Ако не можем да го владеем, то да го унищожим тогава!..."

  Всичките тези неща не си ги измислям аз сам! Търси факти по интернет на английски, немски, френски, руски, италиански и на всички други езици, които знаеш, използвай повече САМО фактите и се опитай сам да ги анализираш! Ще стигнеш до същите заключения! Но вече няма много време! Скоро ще се реши!

  Така, че аз не съм тип "РУСОФИЛ", както го разбират тука форумците, но съм против това, САЩ да ни унищожи света! И естествено и нас, българите и България! Патриот съм, за това съм против политиката, методите и целите на САЩ!!!!!

 37. #37
  JingiB 02 фев 2015, 15:38
   
  0
   
  1

  Dobre de, ne moje li da ne mislim za rusnaci i amerikanci, a da mislim za Bulgaria? Ne moje li da ne sme nito s 1te nito s drugite. Zashto ni e NATO? Ot koi ni pazi nato?Ami EU? Osven che izbqga naroda da bachka v Evropa druga faida nqma che i naprotiv. Are da go duhat sichki, a nie da si gledame sobstveniq interes bez nqkoi da ni kazva kakvo da pravim i kakvi bazi da stroim i kakvi bejanci da priemame. Nikoi ne iska voina, no she ni vkarat v takava i nikoi ne iska bejanci, no ni kazvat che trqbva da sme tolerantni... Vie obichate li nqkoi chujd da vi kazva koe e dobre i koe ne za vas? Are sichki vunka ot bara! Tova e Bulgaria! Evrogeicite ne sa ni na godinite da ni uchat nas kak da jiveem i kakvo da pravim

 38. #38
  ВРАГ НЕ ПРОЙДЁТ, РУССКИЕ 02 фев 2015, 19:25
   
  2
   
  0

  Щом ви харесва какво направи ЕС и НАТО с нас, продължавайте да си давате дупетата :)
  Толкова сте жалки с промитите си от амеркинската пропаганда мозъци ! Проверете каква армия сме имали и какъв износ на български стоки когато сме били заедно с Русия ! Разчитате на най-продажния и лицемерен народ да ви пази ? Сигурно Америка и еврогейските нации са ни помогнали да се освободим от турците ? Продажни копелета

 39. #39
  иван.3 02 фев 2015, 20:44
   
  0
   
  0

  От прикаки фаида няма,нужни са деиствия

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка