НЕНЧЕВ ДАВАЛ ПО 100 ЛЕВА НА ЧАС НА ИВО ИНДЖЕВ, ОГНЯН МИНЧЕВ И СОЛОМОН ПАСИ, ЗА ДА ГОВОРЯТ СРЕЩУ РУСИЯ

Pan.bg 26 юли 2015 | 15:26 views (4655) commentaries(31)
img МО плащало по 100 лева на час на Огнян Минчев, Соломон Паси и Антоний Гълъбов
Ведомството на Ненчев наело маститите лектори да разясняват хибридната война

Министерството на отбраната е направило необясними харчове за наемането на външна фирма за кадруване, както и за плащането на хонорари на лектори, които да обясняват за хибридната война, пише "Преса". Последно ведомството на Николай Ненчев си нае социологическа агенция, която да провери рейтинга на българската армия.
Пролетта политическото ръководство на министерството на обраната е възложило на частна фирма срещу 9700 лв. да проучи състоянието на администрацията и да предложи мерки за намаляване на броя на чиновниците, за да се отговори на премиерското решение до 31 март всички министерства да представят програма за структурни и функционални реформи. Тогава от МО заявиха, че възлагат на външна фирма да кадрува, въпреки че имаше доклад на експертите от министерството, защото е независима и следователно по-обективна.
image

Това лято МО се бръкна и изхарчи 6400 лв. за хвърковата чета от лектори, които да разясняват на електората хибридната война, заплахите за националната сигурност и вижданията за развитите на армията. На такива мастити лектори като Огнян Минчев, Соломон Паси, Антоний Гълъбов и други е заплащано по тарифа 100 лв. за лекторски час
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 31

 1. #1
  Шами хибрида 26 юли 2015, 15:59
   
  42
   
  13

  Зрителите на иво минджев и дружинка бяха по-малко от лекторите! А в Бургас, да не се резилят още, лекцията била в най-малката заличка.

 2. #2
  петка 26 юли 2015, 16:32
   
  45
   
  10

  Земеделецо, ако това е вярно, значи си същия мизерен проституиращ плужек като изброените в заглавието. Особенно Инджев и "пасатора".

 3. #3
  Teraflop 26 юли 2015, 16:41
   
  45
   
  9

  "МО плащало по 100 лева на час на Огнян Минчев, Соломон Паси и Антоний Гълъбов."Задължително ли е да се учудвам,Бе?На военните иначе за храна 10 лева на дежурство са им много.А на Инджев енд Ко.скоростта им е 100 лева в час.Бравосъ!А имало пари за заплати в армията само до ноември.........

 4. #4
  Ъц 26 юли 2015, 17:24
   
  29
   
  6

  Политическата проституция е сестра близнак на традиционната, което ще рече, че и двете са на една "възраст".
  Нищо ново под слънцето!
  Е, ако не беше тъжно, щеше да е - смешно.
  Абе... с една дума - "Хляб и зрелища."

 5. #5
  ВАЛЬО.КОСТОВ 26 юли 2015, 17:43
   
  19
   
  58

  Само с говорене срещу Русия не става.Трябват и действия.Безмилостни крути мерки трябва да се вземат срещу тази варварска, изостанала с хилядолетия жалка страна.

 6. #6
  василев 26 юли 2015, 17:45
   
  34
   
  8

  ТИЯ ЛЕКТОРИ ДА РАЗЯСНЯВАТ НЕ ХИБРИДНАТА ВОЙНА , А КАКЪВ ХИБРИД Е ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ЗЕМЕДЕЛЕЦ И РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК.

 7. #7
  василев 26 юли 2015, 17:50
   
  16
   
  7

  ТИЯ ЛЕКТОРИ ДА РАЗЯСНЯВАТ НЕ ХИБРИДНАТА ВОЙНА , А КАКЪВ ХИБРИД Е ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ЗЕМЕДЕЛЕЦ И РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК.

 8. #8
  До № 3 "Teraflop" 26 юли 2015, 18:04
   
  8
   
  31

  Висококвалифицираните и квалитетни неща и хора струват повече от нискоквалифицираните и нискоквалитетни такива. Не се учудвам, че се учудваш на разликата. Неотишлите по различни свои причини може само да съжаляват, че не са попълнили празнини в знанието си за хибридната война на базата на актуални илюстративни примери, които засягат сигурността на всеки българин. Що се отнася до разликата между търсенето и предлагането (забеляза се такава по конкретния повод), най-важното е, че вече няма принуда. Каквато имаше в любимото на путиновите петоколонници в страната ни време. Най-масовите резултати ще дойдат постепенно с времето. Нека този и следващият министър да правят каквото трябва от тяхна страна. Длъжни са, за да бъдат градивни. И какво ще кажеш за безпросветния цинизъм един-два пункта над тебе? Петка (№ 2) е по своему щастлив, като е в състояние да каже нещо от вида на "мизерен проституиращ плужек " за някой, който е виждал евентуално по телевизията. За жалост "www.Pan.bg" осигурява тази възможност без цензура.

 9. #9
  до #8 26 юли 2015, 19:13
   
  44
   
  8

  За Инджев смело мога да твърдя, че е "мизерен проституиращ плужек ", защото не съм го виждал само по телевизията!
  Когато бях курсант (преди много години) същият този Иво Инджев, заедно с Асен Агов идваха във Военното училище да ни "обезпечават политически" като ни говориха СЪЩО ТАКИВА НЕВЕРОЯТНИ ГЛУПОСТИ за "ГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ"!

  НИМА ТАКИВА ХОРА НЕ СА "ПЛУЖАЦИ???

 10. #10
  Грипен 26 юли 2015, 19:38
   
  12
   
  32

  А Путин кой знае по колко милиони плаща на Волен Пидеров и неговата свита от главорези и компанионки (депутати).

 11. #11
  До № 9-ти 26 юли 2015, 20:04
   
  9
   
  25

  Петка,

  Всеки случай не са имали "съветско" излъчване, нито мислене и тогава, когато са ти говорили нещо във военното училище. Както Иво Инджев, така и Асен Агов. Това трябва да ти е определящо в главата. Другото е въпрос на развитие. Много години минаха, много вода изтече. Както се казва, друга е средата за сигурност. Колкото и да не обичаш подобни неизбежни термини. И на култура от твоя страна е въпрос. Няма стойност да си по своему щастлив, като си в състояние да кажеш нещо от вида на "мизерен проституиращ плужек" за някой много по-умен от тебе. За жалост "www.Pan.bg" осигурява тази възможност без цензура.

 12. #12
  stoqn stoqnov 26 юли 2015, 20:12
   
  18
   
  4

  до ВАЛЬО.КОСТОВ

  А бе ГНОМ нямаше те тия дни да не беше на кусове за ТРОЛОВЕ и паразити майче нищо не си научил гнидо

 13. #13
  Лектор - пенЦионер 26 юли 2015, 20:31
   
  18
   
  5

  Бряях мааму стара!По Тошово време ни плащааа камо по 2.60 на час,а сега тия същите лапацала гушват по цели 100!Явно демокрацията много повече цени бойците от Челюстни войски.

 14. #14
  UKRAIN-INFORM-BURO 26 юли 2015, 20:40
   
  8
   
  38

  Абе,аз не знам точно дали трябва да се вземат крути мерки стрещу Русия....Все още имам някакви надежди за тази страна.Като си спомня за такива руски борци за свобода като Деникин,Корнилов,Врангел,Колчак,Генерал Власов и неговата легендарна РОА....Но за джуджето и неговата КГБ мафия съм съгласен-трябва да бъде смачкано час по скоро-иначе лошо ни се пише на нас и на Русия.

 15. #15
  KOREKTOR 26 юли 2015, 21:39
   
  19
   
  6

  Да хване човек ДЕБИЛНИТЕ ИДИОТИ #5 ВАЛЬО.КОСТОВ и УКРОПУТКАТА па бой, па бой по каските до посиране

 16. #16
  ivan mishev 26 юли 2015, 22:26
   
  8
   
  5

  момчета и момичета, като чета написаното от вас, разбирам, защо България е толкова зле..-
  " матряла" е лош, много лош...погледнете се в огледалото и ще се убедите...

 17. #17
  до 14 26 юли 2015, 22:40
   
  3
   
  3

  Ето как са приключили борбата срещу съветска Русия някои от твоите герои:

  ,,26 января 1930 года Кутепов был похищен в Париже агентами советской разведки. Операцией руководили начальник 1-го отделения ИНО ОГПУ Я. И. Серебрянский и заместитель начальника контрразведывательного отдела ОГПУ С. В. Пузицкий[5][6].
  Длительное время судьба Кутепова оставалась неизвестной, пока в 1989 году Леонид Михайлов (псевдоним Леонида Млечина) не опубликовал информацию, что генерал скончался от сердечного приступа на советском пароходе по пути из Марселя в Новороссийск. Возможно, что приступ спровоцировала большая доза морфия, которую генералу ввели при похищении. Впрочем, никаких источников этой информации автор не привёл[7].
  По воспоминаниям П. А. Судоплатова, Кутепов был задержан на одной из улиц Парижа тремя сотрудниками иностранной резидентуры ОГПУ, одетыми в полицейскую форму, под предлогом проверки документов. Вынужденный сесть с ними в автомобиль, генерал оказал физическое сопротивление и скончался от сердечного приступа. С. Ю. Рыбас в романе «Генерал Кутепов» утверждает, что Кутепов был тайно захоронен в саду частного дома, принадлежавшего одному из советских нелегалов в пригороде Парижа.

  Памятник генералу Кутепову и его сподвижникам
  По другой версии, записанной со слов участников похищения Ю. П. Власовым и изложенной в его книге «Огненный крест», Кутепова «взяли на женщину» и доставили-таки в Москву. «Уже будучи на Лубянке, очнувшись, он потребовал кофе». Дальнейшая судьба генерала Кутепова неизвестна.

 18. #18
  Фигаро 26 юли 2015, 22:56
   
  15
   
  4

  Какво искате от един екземпляр с присадена глава?Такива будят само отвращение. В България знам двама такива.Единия след като си присади глава реши, че е много красив и смени жена си за гимнастичка. Тоя тук го знаете - стана министър, присади си глава и реши да се разправи с тези, които са отнели няколкото му детски, пионерски и комсомолски любови - бившите служители на сигурността. Представяте ли си как нашият юнак се е усуквал около някоя комсомолка и тъкмо да събере кураж за обяснение, някой служител от ДС и РУМНО вземе, че я прелъсти.Подобна е мотивацията на всичката соросоидна днешна менажерия - на тоя комунистите му отнели гаджето, другия не му дали награда на лятната бригада, третият не могъл да се изучи както трябва.... Веднъж в телевизията Инджев се възмути, че комунистите го пратили да учи в Москва. Г. Кадиев го изгледа със съжаление, тоест - Какво, сега сам си признаваш, че си недостатъчно образован?.... А съветника на бай Тошо К. Чакъров заяви - ,,Агента на ДС Инджев.....''. Водещите се притесниха - Без квалификации, моля, на което Чакъров иронизира - Абе и аз исках да стана шпионин и доносник, но не можах. А той е успял. Сега пак мастията е мастия.......

 19. #19
  -=Cyber=- 26 юли 2015, 23:33
   
  17
   
  4

  Сега предлагам, пишман лекторите да върнат парите. Като гледам, присъствието по залите и омазаните в краварски лайна тук, в сайта, не се увеличават и продължават да си трупат минусчетата.

 20. #20
  пир през чума 26 юли 2015, 23:38
   
  13
   
  3

  Мизерни мародери! 100 лева на час/човек? Нали уж са евроатлантически патриотари бе? Защо не са агитирали за пари? Ако бех разбрал кога и къде ще ходят щяхме да им хвърлиме по 100 кила бой на тия лайна напълно безплатно. Безмозъчния перукар и гримьорките му да върнат похабената пара от джоба си и да се гръмнат.

 21. #21
  Младенов 27 юли 2015, 02:05
   
  18
   
  3

  Нахалост са им дадени парите на тия отрепки, които набутаха България в тази разбоиническа организация. Както казва #9 никой не вярва на мизерни проституиращи плужеци, нито преди като ни разправяха за гнилия капитализъм, още по малко сега когато говорят против Русия. Никои не вярва на доносници и предатели. Не е и необходимо да ги гледаш даже и по телевизията, достатъчно е да видиш какво вършат и на кого се слагат. Колкото и вода да е изтекла и колкото и време да мине, националните предатели няма да бъдат забравени, нито пък лъжите, които се опитват да ни пробутват ще бъдат приети от българина. Всеки който би искъл да научи нещо за хибридните войни, би предпочел да си потърси информация от други източници а не от бивши и настоящи подлоги. За съжеление напълно разбирам невъзможноста на някой от съфорумците да се придържат към добрия тон. Просто чувството, което човек изпитва към подобни индивиди освен отвръщение предизвиква и напълно оправдан гняв.

 22. #22
  Малоумен 27 юли 2015, 07:47
   
  1
   
  4

  http://offnews.bg/news/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0_8/%D0%92%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%90%D0%A9-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%9C%D0%9E-%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0_422957.html

 23. #23
  stoqn stoqnov 27 юли 2015, 08:15
   
  6
   
  0

  до UKRAIN-INFORM-BURO

  А бе я разгледай тия снимки от Exercise Saber Guardian\Rapid Trident 2015 и със тия палачовци ще се изправите срещу Руснаците? Само нашите са плешиви и имат наболи бради а и Украинската збирщина много хубави АК 47 от 1960 г. Учения по убиване на цивилни жени и деца събралисте се
  точно такива ще научите и нашите войници да стрелят по цивилни да пазят влас имащите.

  https://www.facebook.com/ExSGRT2015

 24. #24
  Росен 27 юли 2015, 08:34
   
  3
   
  12

  Надпис на входа на руска казарма "Нам нужен мир...желатеьно вес". Разбира се путиновските тролчета за това не знаят.

 25. #25
  Teraflop 27 юли 2015, 10:05
   
  0
   
  1

  До 8-мия.ОООО,полковник,ти май си се завърнал,А?Аз съм написал,дали трябва да се учудвам.Чети Бе, момченце младо,чети по-внимателно.Иначе ми пишеш отвлечени неща и ала-бала.Ти си квалитетен/качествен-сръбска дума/,знам си аз.Няма нужда пак да ми се изтъкваш.Още като писах за армията и Ирак,ти скочи.Спокойно,пошегувах се.Това не се отнася за теб.Топни се във ваната и си пий биричката.Спокойно.

 26. #26
  до № 22 27 юли 2015, 11:53
   
  3
   
  1

  Не е "малоумен", а достоен, за това не искат да му сложат и 4-та звезда.

 27. #27
  ДО №24 27 юли 2015, 13:03
   
  5
   
  1

  Росенчо, Росенчо. Избърши си очите от кравешки ла*на преди да си преписваш опорните точки или прави копи пейст за по-лесно, защото от смешен ставаш жалък.
  Пише се :Нам нужен мир. Желательно весь! |
  Хайде, бегом у краварника.

 28. #28
  llyubo 27 юли 2015, 15:20
   
  7
   
  1

  Хибридната война премина в активна, краварски танкове "паркираха" в детска градина.
  СРАМ И ПОЗОР, А ПОСЛЕ ЩЕ КАЗВАТЕ ЧЕ НЕ СМЕ ОКУПИРАНИ.

  "Американски танкове нахлуха в детска градина в Сунгуларе"

  http://www.blitz.bg/news/article/351322

 29. #29
  до № 11 27 юли 2015, 18:24
   
  6
   
  1

  Ако мислиш, че когато ти говорят, че СЪВЕТСКИТЕ ПОДВОДНИЦИ плават край бреговете на САЩ и американските граждани "ГЛЕДАЙКИ ТЕХНИТЕ АНТЕННИ ПОЛЕТА ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ]" (цитатът е точен -затова писах, че говореха ГЛУПОСТИ) не са имали СЪВЕТСКО ИЗЛЪЧВАНЕ и не са говорили ПРОСТОТИИ, ЗНАЧИ СИ МНОГО ЗЛЕ!

  ТОЧНО ТОВА НИ ГОВОРЕХА "ВЕЛИКИТЕ И МНОГО УМНИ" Иво Инджев и Асен Агов!!!
  Годината беше 1982, военното училище ВНВАУ - Шумен (специалности РТВ, ЗРВ и т.н. - затова ГЪЗОБЛИЗКИТЕ им изказвания предизвикваха СМЯХ в залата!)!

  И ИЗОБЩО НЕ МИСЛЯ, ЧЕ СА "МНОГО ПО-УМНИ ОТ МЕН", ЗАЩОТО ВИНАГИ И ВЪВ ВСИЧКО СЪМ БИЛ НА НИВО ОТЛИЧЕН И НИКОГА НЕ СЪМ КОМЕНТИРАЛ НЕЩА, ОТ КОИТО НЕ РАЗБИРАМ!!!

 30. #30
  роско 27 юли 2015, 18:48
   
  6
   
  2

  Май на земеделеца му харесва да плаща на курви!!

 31. #31
  До № 28 "llyubo" 28 юли 2015, 00:39
   
  2
   
  1

  Llyubo (№ 28),

  Поучително четиво по-долу за теб и такива, като теб, Любчо, които вярват наивно на злонамерени или собствено внушават на другите злонамерено, че всичко което хвърчи се яде или всичко, което блести е злато. Т.е., напълно неверни неща и/или полуистини.

  Съобщение

  Източник: http://www.mod.bg/bg/

  27.07.2015 г.

  Във връзка с невярна и подвеждаща информация, разпространена от информационна агенция относно американска техника от УП „Ново село“ в град Сунгурларе, област Бургас, ви информираме, че в момента на територията на Република България няма тежка бойна техника на САЩ.

  В Плана за съвместната българо-американска подготовка и учения в страната и чужбина през 2015 г. е включено участие на представители на Силите на САЩ в изпълнение на проекти по програмата за хуманитарна помощ и реконструкция.

  В периода от 19 до 30 юли 2015 г. се извършва ремонт на детската площадка в детска градина „Слънце“, град Сунгурларе, от 10 представители на 212 инженерна рота от Сухопътната национална гвардия на щата Тенеси. Американските военнослужещи, реализиращи проекта, пътуват от УП „Ново село“ до района на детската градина с осигуряваща (поддържаща) техника – джипове „Хамър“.

  Проектът е хуманитарен и в него са включени ремонтни дейности и на детски градини в село Караново, Община Айтос и в град Велико Търново. Мероприятията се финансират изцяло от Силите на САЩ.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка