КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ: НЕ КЛЯКАЙТЕ! ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИ УПРАВЛЯВА МАФИЯ! ДРЪЖТЕ ФРОНТА!

Pan.bg 08 ное 2015 | 12:03 views (3925) commentaries(7)
img Всички вие, протестиращи полицаи, ЗНАЕТЕ, че ви управлява МАФИЯ. Всеки ден скърцате със зъби, че сте принудени да изпълнявате безумията на ОНЕЗИ, които ви ръководят. Този протест вече НЕ Е ЗА ПАРИ И СОЦИАЛНИ ПРИВИЛЕГИИ.
afera.bg

Той е за вашата чест. За това дали сте мъже и дали ще останете мъже докрая.
Сега е момента да покажете, че ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА! ЧЕ МИНИСТЕРСТВОТО ВИ Е ПРЕВЪРНАТО В БАКАЛИЯ И „ПРЕТОРИАНСКА ГВАРДИЯ“ НА ОНЕЗИ, КОИТО НИКОГА, НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА АРЕСТУВАТЕ ЗА КОРУПЦИЯ И ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ!
Дръжте фронта!

Не клякайте! И кажете ЦЯЛАТА ИСТИНА, не само за „скъсаните кубинки“ и мижавите заплати, а за МАФИЯТА, която ръководи България и срещу която под сурдинка всеки ден псувате, когато ви СПИРА, когато ви принуждава да ПОКРИВАТЕ, да се СГЪВАТЕ, и да и изпълнявате ПОРЪЧКИТЕ.
САМО ТАКА ХОРАТА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАТ. ИНАЧЕ ВИ ЧАКА ТОТАЛНОТО ИМ ПРЕЗРЕНИЕ.

Afera.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Натото 09 ное 2015, 07:16
   
  22
   
  1

  Всички хора в България трябва да стачкуват по този начин иначе катилите ще ни мачкат и настройват един срещу друг .....СТАЧКУВАЙТЕ И НЕ СЕ БОЙТЕ ТАКА ГЪРЦИТЕ ОТСТОЯВАТ СВОЙТЕ ПРАВА И ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ ОТ НАС ....

 2. #2
  Н Лишев 09 ное 2015, 09:27
   
  14
   
  1

  Протестът на полицайте, макар започнал в защита на социални придобивки, задължително трябва да прерастне в полититически и всенароден. Ситуацията е особенно подходяща за промени и ако бъде пропусната- полицията купена и народът пасивен, хитреците /политиците/ ще празнуват поредната си победа.

 3. #3
  Натото 09 ное 2015, 10:01
   
  13
   
  2

  БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЕДНО АКО ДНЕС ОТРЕЖАТ СОЦИАЛНИТЕ ПРИДОБИВКИ НА АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ ТО УТРЕ НАРЕД СА ЛЕКАРИ.УЧИТЕЛИ.ИНЖЕНЕРИ .БАНКЕРИ И ХОРА ОТ НАРОДА ...ЗАТОВА ТРЯБВА ЕДИНСТВО ВСИЧКИ ЗАЕДНО ....ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА .НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОВА КАКВО ВИ ОБЛЪЧВАТ ПО ТВ..ИСКАТ ЦЕНОВИ ШОК УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТАКСИ ВИНЕТКИ С 100% А НИЕ ТЪРПИМ ЛИ ТЪРПИМ

 4. #4
  бате 09 ное 2015, 16:16
   
  4
   
  0

  От кого искате? Та нали заради тях служите! След като не искат тези който ги пазят да живеят нормално, а ги третират като останалите на какво се надявате. Те са в небето, другите са под земята...

 5. #5
  Оня, дето не Го трият 09 ное 2015, 18:35
   
  1
   
  7

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 6. #6
  Сър Пичук 09 ное 2015, 18:38
   
  0
   
  8

  Бездарието и наглостта на масата (при всички положения не всички!) от господата с фуражките клони към безкрайност - това смятам, че вече повечето хора в нашата мила държавица успяват да го разберат. За липсата на политическа воля, твърдост, здрав разум и дори чиста експертиза в правителството също май няма смисъл да говорим. Много показателно наистина е сравнението между цивилните и униформените в ситуация на протест. Проблемът, обаче, е много по-дълбок и комплексен - не че за 25 години в обществото не се изгради поколение с изначално сбъркани ценности, което отрича културата и книгите и почита чалгата, разврата и далаверите. По-лошото е, че никой не задава въпроса : "Защо по дяволите все още чакаме някой (Бойко Борисов, Сергей Станишев или Ахмед Доган) да ни разпредели едни пари, които са изначално наши (или поне на тези, които плащат данъци), но са насила присвоени от държавата, която този някой е успял да овладее ?!?" А в конкретния случай безобразието е в невъобразими измерения. Хората, които трябва да "опазват реда" и да разкриват престъпления (което за съжаления рядко им се случва) показват нагледно как се потъпкват закони, блокират цялата столица и пречат на всички нас, желаейки въпреки техните неуспехи ние да продължим да им изплащаме от нашите пари по 20 (!) заплати (освен всички останали привилегии) при пенсиониране с да кажем 15 (?!?) години по-рано от средностатистическия гражданин. Както се казва... Закривай !

 7. #7
  македонскиют динозавар 09 ное 2015, 20:11
   
  2
   
  0

  Момчета на 30,40,50г.Помните ли как целувахте триколъора на колене и гордо произнасяхте 'ЗАКЛЕХ СЕ'.Чие знаме целувахте?.В какво се заклехте?Сега ТЯ е на колене,жалка,предадена и омерзена.ТЯ помни вашата клетва и моли за вашата дума!Едно знаме -един народ.Без значение от етнос и вяра.Всички заедно.Змията задушила родината и народа ни е свирепа,жестока,хитра и безпощадна.Тази змия има много лица .Чрез тях обърква ,лумпенизира , противопоставя човеците и ги превръща в стадо от хора.Спомнете си вашата клетва и прогледнете.Бог ни дава шанс.Ако и сега не вържем змията съвсам скоро ще се насладим на отровата и.Всичко останало коли, вили ,смартфони итн са лакардии от битовизма.Секунда щастие на кредит.СМАРТ боклуци за безродни души.Супер приложение за автопилот.Ма?мунка на колелца.Кристалчета зми?ска отрова.Опиум за глупака.Спомнете си клетвата и ко?то има сърце нека подкрепи стачкуващите!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка