ШЕФОВЕТЕ НА МВР ГОТВЯТ ГОЛЯМА БАЛТИЯ ЗА ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ ПОЛИЦАИ!

Pan.bg 10 ное 2015 | 17:27 views (8651) commentaries(8)
img Само във Фрог: МВР шефове тайно готвят балтия за протестиращите ченгета

Полицейски шефове готвят балтия за протестиращите ченгета. Те гледат тайно записи от протестите и търсят кои от подчинените им са недоволствали срещу готвеното на тъмно орязване на социалните привилегии. Това разкри за Фрог нюз високопоставен полицейски източник.

Шефовете на районни управления преди ден са били събрани в заседателната зала на МВР на ул. „Шести септември”, за да им прожектират въпросните записи. Някои от тях били направени от служители на Специализираните полицейски сили. Ползвано е видео от телевизиите, както и от общинските камери. Задачата на всеки началник била да разпознае своите си хора. Отделно от това същите филми вече са изпратени на 10 областни дирекции в страната, които са около столицата, като София-област, Пазарджик, Пловдив, Перник и т. н. Наредено било на директорите във възможно най-тесен кръг също да се запознаят със съдържанието им, за да видят, дали техни подчинени не са протестирали в дните, когато не е имало разрешение за това. Според източници на Фрог в момента се готвят различни наказания на провинилите се, които варират от порицание до уволнение. Последното ще се налага, ако се прецени, че е уронен престижа на МВР.
image

Натискът върху полицаите продължава с пълна сила. Всички на ухо са били предупредени да не взимат участи в готвения за четвъртък протест. Заплашвани са, че няма да могат в близко бъдеще да израстват в кариерата, а освен това щели да ги скъсат от проверки. МВР шефовете започнали да действат и по друго направление, като дискредитират синдикалните лидери. Целта била в близките до властта медии те да бъдат описани едва ли не като неуспяли професионалисти и неудачници. Така управляващите искали от една страна редовите ченгета да оттеглят подкрепата си от тях, а от друга да настоят негативно обществото. Подобни методи са били използвани от всички шефове на вътрешното ведомство до този момент. Целта е да се подчинят синдикатите, за да не им създават проблеми. В същото време повечето от началниците в МВР също треперят като всички за придобивките и бъдещето си , но са склонни за си траят, за да не се разделят с постовете си. Оперативни служители са категорични, че енергията, която се хвърля за вътрешна саморазправа е в пъти по-голяма от тази за разследване на тежки криминални престъпления.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  michmana 10 ное 2015, 18:38
   
  40
   
  1

  Ей, няма да си седнат на задниците тея изедници. Няма да става с добро!

 2. #2
  гтр 10 ное 2015, 19:16
   
  38
   
  3

  ...но са склони да си траят.....ако са путки ,да си траят.ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА.

 3. #3
  submarine 10 ное 2015, 20:14
   
  9
   
  2

  И за да излязат думите на Дайнов истина протестът да бъде въоръжен!

 4. #4
  Аз съм 10 ное 2015, 21:19
   
  8
   
  0

  Значи си знаят, че гледат да крадат и се опитват да премахнат нас единствената им заплаха всячески.

 5. #5
  Случаен 10 ное 2015, 22:44
   
  16
   
  1

  Егати герберастката диктатура. Дано по-скоро народа ви измете гадове. Долнопробно и некадърно правителство.

 6. #6
  Йоргов 11 ное 2015, 10:05
   
  7
   
  1

  Да продължават в същия дух. Време е да видят кон боб яде ли!

 7. #7
  Flavius Aetius 11 ное 2015, 14:16
   
  4
   
  0

  Ясно е, че голямо шубе ги тресе, вече дори не си играят на демокрация. На протеста в неделя бяха пуснали дронове да хвърчат като оси над главите на хората, такова чудо за първи път видях.
  Подлите им действия трябва да срещнат дружен отпор, те са уплашени и ще правят грешка след грешка, изпълнявайки пословицата: "волът рие, рие, и си го хвърля на главата".

 8. #8
  протестиращ 11 ное 2015, 22:58
   
  0
   
  0

  Колеги това са партенки да ни стреснат. Синдиката да подаде жална за увеличението на възрастта за пенсиониране. Като започнах 1997 г се подписах че ще служа 20 г на системата и ще ми дадат пенсия. До сега го промениха три пъти. И ги увеличиха с поне за мен с 12 години.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка