ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ. АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ВВС СА ВИНОВНИ И ЗА ПОПУЛАЦИЯТА НА СЛОНОВЕТЕ...

Pan.bg 10 ное 2015 | 20:33 views (5282) commentaries(19)
img Ненчев търси под вола теле
в.ТЕЛЕГРАФ

Министър Николай Ненчев е разпоредил на инспектората на МО да провери защо на 3 ноември армейските летци преустановиха полетите по време на полицейските протести

Хитър земеделец е Ненчев. След като преди година оглави родния Пентагон, успя да се ошлайфа и овладя апаратните хватки. Инспекторатът на МО е подчинен на министъра и е нещо като негова лична „преторианска гвардия”. Зевзеците във ведомствмото обичат да да се шегуват, че ако й наредят е в състояние да докаже, че под вола има теле. Когато командирът на ВВС ген. Румен Радев започна да отстоява позициите си за стабилизиране на бойната авиация, които са в разрез с дилетантския подход на политическото ръководство на МО, Ненчев го нарочи. И сега му търси цаката за щяло и нещяло. Праща му проверка след проверка. Опасенията са, че може да го отстрелят по изпитана и позната схема - прокуратурата започва да го разследва, отнемат му допуска за работа със секретни данни и нататък е ясно. В Русия могат да те бушонират в тъмна доба за нищо. Веднъж едни къркани срещнали младеж. Поискали му цигара- дал им. Поискали и кибрит – дал им. Пожелали и запалка- получили я. Попитали, а има ли запалка от слонова кост. Извадил и такава. „А бе твойта мама, ти защо си претрепал слона”, изревали пияните и бой до спукване. Та така и с ген. Радев. Може да се окаже виновен и за популацията на слоновете.


image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 19

 1. #1
  Калин Живков 10 ное 2015, 21:06
   
  36
   
  9

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 2. #2
  Ил28 10 ное 2015, 21:14
   
  20
   
  17

  Ще го тормозят докато го позабрави народа и стане безопасен от електорална гледна точка. Иначе сега ако го уволнят бая народ ще го поиска за лидер. Един милион само в София го гледаха как дивее в небето на авиошоуто миналата година. А най-възхитени бяха циганите... Затова ще го кандилкат до напролет и ще го разкарат по заучената схема - я за някоя дреболия като Шивиков ще го осъдят, я ще му сринат здравето като на Нейко Ненов, или ще натъманят някоя поправка в закона срещу него като на Иван Добрев, сега се опитват да хързулнат Румен Радев като Румен Цоков - докладва за нередности, те го изкарват, че той ги е създал. Тръгна Радев по пътя на Ангел Марин с тая оставка, ама Борисов се усети и сега ще минава на втори кръг пилота.

 3. #3
  биВОЛар 10 ное 2015, 21:45
   
  16
   
  36

  Под вола, ошлайфания земеделец ще намери точно това, което заслужава!!!
  Такава дълга нянка няма да е виждал и ще се полакоми да я налапа. Ще му пожелая добре да се "нахрани".

  До#1 Калин Живков,
  Ти май също си "пресукал" от дългата нянка на Радев и сега имаш кофти вкус а? Сигурно жена ти те е подвела да опиташ?
  Стига си плюл човека, той не ти е виновен, че ти си тъп и гладен!

 4. #4
  Thunder 10 ное 2015, 22:19
   
  9
   
  4

  Явно стола на Ненчев се разклатил осезаемо.

  И за да падне от него, си търси изкупителна жертва .

 5. #5
  Оня, дето не Го трият 10 ное 2015, 23:59
   
  1
   
  10

  КАК СИ ОЛИ??? ИДИОТ СИ ТИ СЪРП И ЧУК, НАЛ ТЪЙ?

 6. #6
  оставков 11 ное 2015, 00:01
   
  7
   
  8

  Закривай, да идва Ердоган. По добре турчин отколкото тези недоразумения.

 7. #7
  даг 11 ное 2015, 06:57
   
  7
   
  1

  По тъпа статия не бях чел. Толкова голямо журналистическо падение и бездарие скоро не бях срещал. Ужас. А разказаната случка за Русия е лишена от всякакъв вкус. Това журналистическо малоумие, как живее е голямата загадка в статията?

 8. #8
  ЦЪРВУЛ 11 ное 2015, 07:58
   
  9
   
  1

  Като гледам коментариите виждам, че от рано сутрин са активирали БЗНС- то му да застава на амбразурата и да си защитава недоразумението.

 9. #9
  Teraflop 11 ное 2015, 08:58
   
  5
   
  1

  Под вола може да се окаже и слонче.Или тракторче,редосеялчица,косачка и так далее.Защо летците не летяли?Ами защото така са преценили.

 10. #10
  математика 11 ное 2015, 12:27
   
  11
   
  3

  Летящи самолети - х на брой, обслужващ персонал - у на брой. Умножи у по 4 (компенсации, почивни дни, отпуски). Сегашният брой е z.
  Значи формулата за необходимия брой летателен персонал е z - 4ху. Така г-н Ненчев, ще получите числото на хората, които седят и лапат летателни пари и заплатки.
  Като знаем, че летят 4-6 самолета, за какво говорим!!!

 11. #11
  румен стоянов 11 ное 2015, 12:32
   
  5
   
  0

  Спи ли Главният ни Прокурор?

  Алоооо, Гл. Прокурор, един петел кукурига… Ку-ку-ригу-у-у-у… - “Май, е време да се арестува Правителството на Боко, по текста за “Организирана престъпна група…” извършваща Национална измяна…”

  Конституцията е погазена…
  “Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат.
  (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
  Чл. 9. (1) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост. “

  - “Е, ДА, АМА – НЕ…!”

  Щом се предлага армия на друга държава, да… ”…гарантира суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост…”, то Конституцията е погазена и е налице НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО…!!!

  - КАКВО ОЩЕ ЧАКАМЕ… Някой да въведе чужда данъчна администрация ли…??? Да отмени Конституцията и въведе чужд официален език ли…???

  Време е да се ОПОМНИМ…! За това ли мряха Левски, Ботев и хилядите обикновени българи…

  Правителството на ГЕРБ докара страната до фалит и пълна загуба на национален суверенитет..., чрез довеждане на органите защитаващи суверенитета ни (МО и МВР) до пълна дезорганизация…! Правителството наруши свои основни Конституционни задължения, лишавайки от финансови средства основните системи за национална сигурност…:
  Нали Конституцията има пряко действие…:
  Чл. 9. (1) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.
  Чл. 105. (2) Министерският съвет осигурява обществения ред и националната сигурност и осъществява общото ръководство на държавната администрация и на Въоръжените сили.

  Единственият разумен ход за Правителството е…:
  – ОСТАВКА, ПОРАДИ ДОКАЗАНА НЕКАДЪРНОСТ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА…!!! Болната Демокрация се лекува САМО С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ…!!!

  В портивен случай е време за съд…, преди народа да проведе уличната “демокрация” и започне саморазправа…!

  Приятели,

  Врагът НЕ Е в МВР или МО или БА… или граничните полицаи, които със смешните си пищовчета трябва да спират тълпи от 50-100 нахлуващи преселници… Враг не са миньорите, шивачките и предприемачите… Всички сме ограбвани от същата тази корумпирана власт… Врагът е болшинството от едни 240 продажници, които се опитват да ни ограбват с десетки милиарди… и върхушката на ГЕРБ, които си назначиха и Президент и Гл. Прокурор…

  - Нима си мислите, че като орежат бюджета на системите за Национална сигурност и Правосъдие, ще дадат парите за народа... Опомнете се! Какво видяхме НИЕ народа от 16-те милиарда заем за наша сметка… Откраднаха 7 милиарда от КТБ…, няма да видим нищо и от новите 5,5 милиарда планирани заеми… Не МВР и МО крадат от обществените поръчки милиони и милиарди. Не в МВР и МО ви заробват с милиарди заеми за който НЕ ЗНАЕМ за какво се харчат. Не МВР и МО са ви врагове.

  - Вижте публикуваните списъци на вложителите в КТБ (вече са официални) и ми КАЖЕТЕ къде в тях видяхте редови служител от МВР или МО, миньор или шивачка. Дори 90% от предприемачите са затънали в дългове… неразплатените помежду им сделки, май са за около 80 милиарда…!!!

  - ОПОМНИ СЕ НАРОДЕ! СЪБУДИ СЕ!!!

  - “Народе…????”

 12. #12
  Teraflop 11 ное 2015, 15:23
   
  2
   
  0

  Главният прокурор някъде се е заключил и нехае за това,което става навън.Спинка ли,спинка.

 13. #13
  Граф Цепелина 11 ное 2015, 16:27
   
  2
   
  0

  АЙДЕ ЧУПКАТА - БЕЗЕНЕСАРИ И ПЕРУКАНЦИ ТУК НЕ СЕ ТЪРПЯТ! МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ!

 14. #14
  Оня, дето не Го трият 11 ное 2015, 17:53
   
  3
   
  2

  ЗАБРАВИХ ДА КАЖА - АЗ СЪМ ИДИОТ!
  МЕН МАЙКА НЕ МЕ Е РАЖДАЛА, ИЗЛЯЗЪЛ СЪМ ПРЕЗ ГЪЗО Й!!!

 15. #15
  отговор на инспектората 11 ное 2015, 19:18
   
  6
   
  2

  Преустановиха полетите заради (без)действията на министъра Ненчев! Баси, не го ли разбра министре...Няма нужда инспектората да се напряга.
  Време е за официално становище, събери сили и го направи.
  Уважение за единствения генерал в БА!

 16. #16
  Писах 12 ное 2015, 15:27
   
  16
   
  1

  вчера вечерта едно коментарче за синдрома Румен Радев, тук в тази тема....неска глеам ...нема нищо....цензурирана ....обадил са а май некой, а ...!!

 17. #17
  А, сега 12 ное 2015, 15:45
   
  17
   
  1

  за всички вас, една малка история, като тези на Педя Човек -Лакът Брада - поучителна...!

  Както е известно единоначалието, офицерския морал, патриотизма за благото на Родината са важни качества за всеки бъдещ офицер .Нещо повече, всички тези качества трябва да лежат в основата на дълбокото разбиране, че народае този, който отделя от залъка си, за самото физическо съществуване на армията, като гарант на националната сигурност и просперитет.

  Слънцето преваляше на Запад , последните му лъюи огряваха хълмовете около Сухиндол, гъсто обрастнали с плодовити лозя. Августовската вечер на 21 Август 1987 беше тиха и прохладна и само затихващата гълчава около бивака на петокурсниците от Висшето Народно Военно -Въаздушно Училище "Г.Бенковски" разкъсваше вечерния покой. Те, петокурсниците се готвеха за поход в чест на тяхното офицерско пройзводство и в тази хубава лятна вечер не предвещаваше, че един самонадеян и самовлюбен келеш, на име Румен Радев, бидейки "отличник на випуска" , ще се опита да помрачи, това иначе хубаво мероприятие.

  А, сега мили деца е време за сън ....

  "Аз съм мъничко човче на децата мил другар ...имам шарено елече и торба със скъп товар ....."

 18. #18
  Krasi Tomov 12 ное 2015, 20:18
   
  17
   
  1

  Коментарът е цензуриран, заради обиди /нецензурни изрази/ груб тон/ разпространяване на неверни твърдения/ не е по темата. Admin

 19. #19
  Krasi Tomov 12 ное 2015, 20:22
   
  16
   
  1

  СТИГА С ТАЗИ ЦЕНЗУРА !

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка