БОЙКО, РАЗКАРАЙ НЕНЧЕВ, ДОКАТО НЕ Е УБИЛ НЯКОЙ

Pan.bg 22 яну 2016 | 22:02 views (6790) commentaries(25)
img Тия дни ни сервираха доста забавления: от смс-етюди – до селфи със задника на Радан Кънев.
И Бойко вероятно също умерено се е забавлявал.
Есемесът му до шефа на Върховния касационен съд, въпреки че изглеждаше леко истеричен, всъщност си беше внимателно промислен.
А задникът на Радан Кънев едва ли го е впечатлил особено – той отдавна си знае, че гъзомислието на Радан е необятно.

***

Обаче има един друг шегаджия, който може да го накара да заплаче.
Това е Лайка – военният му министър Ненчев.
И не е известно, какво още трябва да се случи, за да го разкара.
Преди онзи да е убил някой пилот.

***
Станали сме държава на тъпите шеги.
Наскоро Ненчев се направи на мъж и летя с ремонтиран от поляците наш изтребител – като гаранция за качеството на ремонта, вероятно това си е мислил министърът.
По този повод шефът на БСП Миков каза, че Ненчев всъщност се е направил на Лайка – кучето, което навремето руснаците изпратиха в Космоса.
А Бойко си призна в Народното събрание, че много се е смял на шегата на Миков.
Да, де, обаче руската Лайка се държа кротко в Космоса – за разлика от нашата, която продължава да прави бели.
И направо разбива армията, доколкото нещо е останало от нея.

***
И нали си е една Лайка, уж забравил да предложи за още една звезда Началника на Отбраната вицеадмирал Румен Николов – нещо, което му се полага заради заеманата длъжност.
Ослушвал се цели четири месеца и накрая го освободил, понеже бил навършил пенсионната възраст за един вицеадмирал.
И то без да свика Съвета по Отбраната.
Лайка е, обаче е и селски тарикат, както се полага на човек от котилото на БЗНС.
Началника на Отбраната трябва да е адмирал, но ако го бяха произвели, Николов можеше да бъде пенсиониран едва след три години.
Ето такива гаменски номера върти Лайка в армията.

***
Всички му се смяха на Ненчев, когато си призна, че е стар тъпан – тъпан, обаче е готов за всякакви комбинации.
А Бойко се смее – обаче тия селяндурщини му се лепят на него, и вече малцина ще му повярват, че не е знаел какви ги върши Лайка.

***
Преди няколко дни пък генерал Радев, шефът на военновъздушните сили, написа писмо до Лайка, в което твърди, че вече нямаме военна авиация, че тя е в колапс и практически е приземена.
И всичко това заради бездействието на същата Лайка.
Прочетете писмото на Радев и ще се убедите, че е време да се извърши опелото на българската авиация.
Навремето Бойко разубеди генерал Радев да не напуска, но сега мълчи.
И защо му е толкова скъпа Лайка?
Никой не знае.

***
Според Радев, ремонтът на руските двигатели в Полша нищо не решава – освен, че някой е почесал Лайка зад ушите.
Сега пък се повреждали колесниците, а за тях поляците нямали резервни части?!

***
И селски кръчмар не се държи така, като Лайка.
А Бойко се радва на остроумието на Миков.
Нашите политици не виждат по-далеч от носа си.
Утре, недай си Боже, ще стане беля с някой от изтребителите ни – и кой тогава ще отговаря?
Лайка ли?

***
Вече и софийските бездомни кучета разбраха, че повечето от министрите на Бойко от Реформаторския блок са одиозни фигури. Но гламавщините на Лайка минават всякаква мярка.
А горкичкият Ненчев сигурно се мисли за жертва на някакви конспирации, понеже е натовец и в кръвта, натовец и преди да го има НАТО.
Отгоре на всичко е и убеден русофоб, пък сега го наричат Лайка.
Но нищо: за Хелоуин американците ще му връчат тиквен медал, може би и цяла тиква, защото ликвидира българската авиация.
Важното обаче е да не убие някой пилот, ако още се намират наивници да летят на тия самолети.

***
Лайка и такива като него са хора с нищожни възможности, малки хора в голяма опаковка – и какво се случи, по дяволите, че опряхме до тях?
Един друг министър на Бойко – образователният Танев – пък каза наскоро, че станал неудобен, понеже затегнал някакви кранчета, водопроводчикът мамин.
А той стана за смях заради гламавите си изхвърляния за Ломоносов, Наполеон, Жолио-Кюри и др., но още не може да го проумее.
Бойко пак се смя.

***
Единственият, който упорито защитава Лайка, е Гъзополитикът Радан. Веднъж той вдигна за момент поглед от задника си и рече:
„Не просто го подкрепям, а му давам много висока оценка за политиката, която води, изключително вярна е“.
Лайка имала две цели – независимост на българската отбрана и съвместимост със службите на НАТО.
Е, и двете цели вече са постигнати: авиацията е приземена. Ура.

***
Тъй че, време е Бойко да разкара Лайка – и да се съсредоточи върху гъзоимпресиите на Радан.
***
Други публикации на автора можете да намерите в сайта www.kevorkkevorkian.com , както и в сайта vsyakanedelya.com, който представя звездни моменти от легендарната програма „Всяка неделя“

КЕВОРК КЕВОРКЯН
https://www.facebook.com/Кеворк-Кеворкян-490656127781163/?fref=nf afera

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 25

 1. #1
  ТОС-1А 22 яну 2016, 22:54
   
  40
   
  2

  Незабавна оставка на помияра Ненчев - Лайка

 2. #2
  trez 22 яну 2016, 23:03
   
  7
   
  1

  abe shto malchite za Popeto ima interesni statii za nego za Aleksiev negovija aver ot VMA deto se zdrav go pravi che i sebesi da si gushvat letatelni Edinija izmislen pilot drugija starec ama tarikat Moljavi se i toi letjal za njakoi lev

 3. #3
  Колев 23 яну 2016, 01:57
   
  15
   
  36

  До кога ще продължавате да публикувате тъпните на прононсирания агент на ДС "Димитър". Толкова ли е трудно да разберете целта му. Всички във властта са лешояди и сред тях само един в бяло - башбакан Боко. А бедите идват оттам, не от Ненчев, Радан, Костов и т.н.

 4. #4
  Миро миротвореца 23 яну 2016, 08:01
   
  36
   
  9

  До Колев
  К.К/Кево според някои/ е журналист.Като такъв има 38г.стаж.Предполагам,че понякога са го съблазнявали с някоя друга длъжност.Напр. като тази- на посланик в Канада/там бе един велик артист от Шумен./
  Да де ,ама той си остана само един журналист за да визира такива като Лайка,Тиквата,Картофа и всякакви зеленчуци. За стойността на занаята му стоят няколко престижни европейски награди.Познават го в Берлин,Осло и т.н.
  Иначе такива Колевци като теб се разхождат по разни сайтове и ме забавляват с тъпизмите си.

 5. #5
  ротор 23 яну 2016, 08:55
   
  29
   
  2

  Късно е пич, той вече уби армията.
  Не ги ли виждаш военните са станали като духове. Има ги вече само в приазките. Всички са чували за тях, но почти никой не ги е виждал.

 6. #6
  Колев 23 яну 2016, 11:31
   
  3
   
  20

  До Миро миротвореца! Вие сте просто една голяма пизда, господине! А може би и сътрудник на службите! И ме четете из сайтовете, в които ходя. Нещо може и да влезе в тъпата ви глава! Сиктир.....

 7. #7
  Относно Армията 23 яну 2016, 12:24
   
  6
   
  14

  Г-н Кеворкян да не се прави на ощипана булка.
  Къде беше 27 години когато всички съсипваха Армията та да стане от 150 хилядно страшилище до 25 хиляди обрулени нефинансирани от всяко правителство военнослужещи с бойна техника от началото на 70 години на МИНАЛИЯ ВЕК.
  За сведение на добледният ДС дописник за пръв път след служебните правителства на Президента и сегашния министър се заговори за 2 % от БВП за финансиране на Армията и начало на някакво превъоръжаване с въоръжение различно от руското.
  Да на рублажиите им е криво защото спряха кранчето на комисионните които получаваха и сега в един глас хулят наляво и надясно включително и 1 часовия полет на министъра в който са били изпробвани всички системи на самолета.
  Господа офицери не позволявайте да бъдете манипулирани от подлоги които винаги са хулили Армията и които се сещат за нея само когато интересите им изнасят. Пазете малкото което е останало от Армията и търсете съмишленици които да я ВЪЗРОДЯТ.

 8. #8
  боец 23 яну 2016, 12:28
   
  7
   
  2

  Не можеш да не признаеш, че е натовец - братовчед му е служил в щатската армия. Кого защитава наистина не знам . Онзи ден по БТВ дадоха негов директор как въртял далавери в Карлово за 1 млн . лв . За колко ли върти сега в МО? И Лайка си трае.

 9. #9
  пенсионер 23 яну 2016, 12:41
   
  7
   
  1

  Разгеле да попитам КК къде отидоха парите за войнишките паметници ,които събирахме преди 10.11.89г? От офицер по 20лв, от сержант-10, от в.сл. по 5 лв. Смятайте тарикати за 150 000 армия и отговора изпратете в радио Веселина за коментар.

 10. #10
  Н Лишев 23 яну 2016, 13:06
   
  1
   
  3

  Не е толкова виновен Ненчев. Взели са го от някъде, сложили са го на кормило -върти го, макар и да не знае какво точно прави. Прочел е обаче текст, че не носи отговорност за решенията си и затова проявява изключителна смелост с договора за ремонт на МиГ-овете. При тази ситуация със слаб интерес очаквах да се разбере, кое длъжностно лице ще поеме задължителната нормативна отговорност, да приеме за експлоатация ремонтираните двигатели. Оказа се, че това е ген. Радев. Защо е поел отговорността за решението на друг -нямам отговор. Напомням, че освен неговия подпис, за да излети който и да е самолет, ще са необходими още десетина подписи на следващи длъжностни лица, гарантиращи с тях, че процедурите за които носят отговорност, не друг, а самите те, са спазени. Последен ще подпише пилотът, който извършвайки проверка, се убеждава в правилността им и се съгласява да поеме риска за извършване на полета Ненчев няма вина , че никой, от Командващия ВВС, през ИТС, по-нисшия команден състав и до последния пилот, нямат смелостта да застанат на страната на закона и истината .

 11. #11
  Колега 23 яну 2016, 14:51
   
  7
   
  1

  "БОЙКО, РАЗКАРАЙ НЕНЧЕВ, ДОКАТО НЕ Е УБИЛ НЯКОЙ". ... Докато не е убил НЯКОГО! Добре е ако и българският език се знае добре..

 12. #12
  До БОЕЦ 23 яну 2016, 16:36
   
  5
   
  0

  Плевнелиев каза, че в държавната администрация има 10500 агенти на ДС. Е, този директор е един от тях. Как да ги махне Ненчев? Смее ли?

 13. #13
  дядо Йоцо 23 яну 2016, 16:49
   
  9
   
  0

  до 10
  кое длъжностно лице ще поеме задължителната нормативна отговорност, да приеме за експлоатация ремонтираните двигатели. Оказа се, че това е ген. Радев.
  Би ли пояснил от какво следва, че отговорността за ремонтираните двигатели е на ВВС или още повече персонално на генерал Радев.
  Нали уж полският инженер с подписа си даваше гаранция, или нещо не съм разбрал до края...

 14. #14
  Иоцка 23 яну 2016, 17:03
   
  1
   
  3

  много си забавен - ти не беше ли и ти "ИНЖЕНЕР"...начи принципно и ти моеш да свършиш работата ....!!...Не се коси теа работи има ора дето ги рабираме .....се пак формулчрите още са пълни с наши подписи ...!!!

 15. #15
  дядо Йоцо 23 яну 2016, 17:19
   
  6
   
  0

  до 14
  Не питах теб, а 10-ти...
  Някои като теб са се подписвали едно време, а някои като мен още се подписваме и си носим нашата отговорност за подписите.
  Но, питам аз, защо да носим и чужда отговорност...
  Нали всеки трябва да си носи кръста към своята Голгота...

 16. #16
  Иоцка 23 яну 2016, 18:37
   
  2
   
  1

  още по - забавен си .....времената идват и си отиват ...разликата между теб и мен е , че аз имам мярка , а ти не ...а отговора по - горе беше реторичен ...Ако ти беше толкова тежко да носиш немаше даси пенсионер , па и т,н ....!!

 17. #17
  Помня го, 23 яну 2016, 18:46
   
  5
   
  1

  Кеворк в "Информационен Дневник" , преди много години ...12 и 30 на обяд , преди да ида на училище му гледах нон прайтам предаването ....беше интерсно...не помня дните, но беше всеки ден май...после телевизията спираше предаване , до 5 следобяд ...та знае ги той работите как стават по върховете на политиката , затова му дадоха и прайтаим шоу , затова и стана Кеворк с големо К...та и сега така ...знае той, че Бойко знае ...!!!

 18. #18
  до дядо Йоцо 24 яну 2016, 10:43
   
  1
   
  1

  Ами дядо Йоцо спри да се подписваш като поп. След като не си убеден в това под което се подписваш, не си слагай подписа.
  А номер 16 много добре ти го е казал.

 19. #19
  дядо Йоцо 24 яну 2016, 11:58
   
  1
   
  0

  до 18
  Хайде спрете да ми изопачавате думите и да се правите, че не разбирате за какво иде реч.
  Аз моите подписи си ги слагам за моите си отговорности...

 20. #20
  Напомняне 24 яну 2016, 14:19
   
  0
   
  1

  РАЗДВОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА ИМА "НАПОМНЯНЕ, ДО..., ГЕОРГИ КОТЛАРОВ, WIFE, ALF"....
  БАН. АДМИН.

 21. #21
  дядо Йоцо 24 яну 2016, 15:33
   
  3
   
  0

  до 20
  Заяждаш ли се или наистина не разбираш, че говоря за различни неща... :)

 22. #22
  Георги Котларов 24 яну 2016, 17:57
   
  2
   
  2

  БАН. АДМИН.
  ПАН.БГ НЕ Е САЙТ, КОЙТО УРОНВА ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИ ПИЛОТИ!!!

 23. #23
  trez 24 яну 2016, 22:07
   
  2
   
  0

  koi piloti be Popito a da ste cneli doklada na Inspektorata ? A neshto nerednosti da ima ?

 24. #24
  ГАРГА 25 яну 2016, 12:27
   
  1
   
  0

  Preslave, Пан не трябва да лъска имиджа на пилоти, които сами си сриват имиджа.

 25. #25
  хипнотик 25 яну 2016, 16:15
   
  0
   
  1

  според мен Бойко не позволява на Ненчев да действа,като министър но и той и Бойко и всички управляващи в момента са за затвора те унищожават България.нека на следващите избори хората да си направят сметка за кого да гласуват .Стига Бойко върви в затвора ви никакво излизане изрод такъв

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка